Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו טווינגו - ידני 1.2 1996

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז אני שוקל לרקנות רנו טווינגו - ידני 1.2

שנת 1996

ק"מ: 127K

יד :2

מה אתם אומרים ? יש משהו ספיצים שאני צריך לבדוק , משהו שאני צריך להיזער ממנו בדגם ?

בכללי משהו על הדגם שאני צריך לדעת ?

ממליצים \לא ממליצים ?

מה חסרונות ?מה יתרונות ?

אני עקרונית מחפש רכב ב עד 10K

שיהיה אמין ,לא יותר מידי בנזין ,ולא יותר מידי לא בטיחותי , כלומר אני לא מצפה לקנות רכב עם כל המיחשוב והכל , אבל לא איזה פיאסטה שעוד יש סיכוי שאני יעבד את הבלמים תוך כדי נסיעה.....(פיאסטה שנת תרפפו אני מתכוון)

תודה

פורסם

היתה לי טווינגו 94, החזקתי אותה 3 שנים.

מבחינה מכנית - המנוע הוא צאצא ישר של רנו 5, הוא אמין ולא מסובך מבחינה מכנית, כנ"ל לגביי הגיר והקלאץ' (למרות שהיתי בודק אם הקלאץ' מפריד כמו שצריך).

מבחינת חשמל - האוטו מאוד פשוט מהבחינה הזו, אבל, כל דבר חשמלי יתקלקל (אני החלפתי את המוט של האורות, הנעילה החשמלית, הצג הדיגיטלי והאלטרנטור).

מבחינת פלסטיקה - כאן העסק נעשה קשה, הפלסטיקה בטווינגו קשיחה ולא נוטה להישבר אבל, קשה עד כמעט בלתי אפשרי להשיג את החלקים בארץ (קרסו ישחטו על כל חלק -קניתי את הפלסטיק של נעילת הדלת מבפנים ושילמתי יותר ממאה ש"ח), אם אתה מבין באיביי, תוכל למצוא באיביי צרפת וגרמניה כל חלק שתצטרך במחירים מאוד הגיוניים.

הטווינגו הוא אחד המכוניות הכי כייפיות לנהיגה, היא מרגישה כמו קארט ואפשר בקלות להגיע איתה ל-18 ק"מ לליטר, מוסכניקים לא תמיד יאהבו להתעסק איתה (תא מנוע בגודל של צימוק - להחליף פילטר שמן זו משימה רצינית) אבל כמעט הכל אתה תוכל לעשות לבד.

למרות המגרעות, היא עדיין אחת המכוניות הכי כייפיות שיש.

פורסם

הנה החוויה האישית שלי:

אז ככה: קניתי טווינגו!

אני רק מזכיר שתמיד יש דברים שלא בונים עליהם והם מתקלקלים, ככה שאם התקציב המקסימלי הוא 10000, סע באוטובוס.

אני ממש לא מגזים!

לא בגלל שזה טווינגו אלא בגלל שכל רכב בסכומים האלו יכול להיות TURD רציני.

בכלליות, אם האוטו מספיק פראקטי בשבילך, אני ממליץ עליו בחום.

הוא נורא משעשע לנהיגה ויש לו אחיזה די טובה, אבל גם כשלא, היא נשלטת מאוד.

אין בעיה לגרום לתת היגוי או היגוי יתר נשלט.

פורסם
היתה לי טווינגו 94, החזקתי אותה 3 שנים.

מבחינה מכנית - המנוע הוא צאצא ישר של רנו 5, quote]

אם אינני טועה, בשנת 96 החליפו לטווינגו מנוע לזה של הקליאו (עם רצועת טיימינג ולא שרשרת כמו ברנו 5) שאמינותו הגבוהה בספק...

מעבר לזה, אני יכול להגיד לך שקניתי טווינגו בתור רכב מעבר לאיזה חצי שנה ומאז אני כבר 6 שנים מאוהב ברכב ולא יכול להיפרד ממנו.

בהצלחה

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...