Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש טיפול מיוחד כנגד טפילים פנימיים, בעיקרון זה סוג של רעל רק שגוף האדם מצליח להתמודד עם הרעלנות בעוד שטפילים פנימיים מתים כולם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, קודם כל, תמסור ח"ח רציני לאבא של אלי על השליפה הזריזה (כפל משמעות משהו).

ולנושא, בפעם הראשונה שנתקלתי בחיפושיט הזאת הייתי די בשוק. ממש הופתעתי לראות שהיא יכולה לעוף. אליי. (הופתעתי כלומר, צווחתי כמו נקבה ודפקתי פזצטה כמו גולנציק). מסתבר שהן עפות במאונך בגלל שהן כל כך כבדות.

הגברת שאצלי הצליחה לסבך את הרגל שלה בשקית טבק במשקל חצי ק"ג נקנתה באותו היום), והצלחיה לגרור אותה על הרצפה תו"כ תעופה. פה חשדתי.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
לבחור יש רימות של זבובים בתוך העין ואם הוא היה מגיע מספר ימים יותר מאוחר היה מאבד את העין.

אלוהים אדירים!!!!!!!

איך אבא של אלי ידע שיש לו רימות בתוך העין?

או שזו היתה התגובה שלו עוד לפני שהוא ידע על זה?

ואיך הרימות הגיעו לשם? הזבוב הטיל לו אותם בתוך העין? מתי הוא הספיק?

אגב, על איזה שנה אנחנו מדברים?

הגברת שאצלי הצליחה לסבך את הרגל שלה בשקית טבק במשקל חצי ק"ג נקנתה באותו היום), והצלחיה לגרור אותה על הרצפה תו"כ תעופה. פה חשדתי.

אתה אומר שהחרק הזה יכול לגרור איתו חצי קילו?!?

פי כמה עשרות ממשקל הגוף שלו???

פורסם

איך אבא של אלי ידע שיש לו רימות בתוך העין? הוא לא ידע!

ואיך הרימות הגיעו לשם? הזבוב הטיל לו אותם בתוך העין? מתי הוא הספיק? סביר להניח שהביצים כבר היו מופרות בבטן הנקבה וכשהיא "התפצלחה" בעינו אז הביצים התפזרו.

אגב, על איזה שנה אנחנו מדברים? סוף ה 80 של המאה שעברה :oops:

באדום

פורסם

סתם לידע כללי, אני יודע שזבובים מטילים ביצים, אבל...

קרה לי המון פעמים שחיסלתי (שיטת המטקה היא האהובה עלי) זבובים (האפורים הגדולים) ויצאו מהם רימות חיות, ולא ביצים.

יש הסבר...?

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

תפסנו אחד כזה בעבודה, תמונה הזאת ממחישה יותר את הגודל האמיתי שלו:

263063_1879045944443_1490106210_31720832_7057330_n.jpg

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ללא ספק, חיה מרשימה ביותר!

פורסם
קרה לי המון פעמים שחיסלתי ** זבובים (האפורים הגדולים) ויצאו מהם רימות חיות, ולא ביצים. יש הסבר...?

כן, זו גרסת אבזור elegance.

בזמנו הייתי ילד טבע רציני, אני לא זוכר שבחיים ראיתי כזה דבר.

מתי הם היגרו לפה?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה רק בזבובים הגדולים.

גם אני, כשהייתי ילד הייתי מועך אותם על הרשת של החלון, והיו יוצאות מהם רימות חיות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ראיתי לפני כמה זמן בנישיונאל ג'יאוגרפיק שהזבובים הגדולים הללו לא מספיק מהירים כדי להטיל ביצים על חיות (וביניהם בני אדם) אז הם תופסים זבובים קטנים יותר, מטילים עליהם ביצים/רימות וכאשר הזבובים הקטנים נוחתים עלינו מיד עם הנחיתה הרימות יוצאות לדרך עלינו.

ככה שלא באמת צריך כלכך הרבה זמן כדי שהרימות יגיעו אל מתחת לעור.

פורסם
בזמנו הייתי ילד טבע רציני, אני לא זוכר שבחיים ראיתי כזה דבר.

מתי הם היגרו לפה?

הכוונה לדרקונית התאנה, או איך שקוראים לה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אתם רוצים להגיד לי שכל זבוב רגיל יכול להטיל עלי רימות שיכנסו מתחת לעור שלי?

זה לא זנים מיוחדים של זבובים שלא נפוצים?

2017 Citroen C3 Shine

• תוכן חדש...