Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקבלים כאן הם 10 מיקרו קודם כל ולאחר מכן הם מיועדים לעמוד עד מתח של 400 וולט שזה מיותר לחלוטין אבל לא גורע.

אבל המחיר יוצא 20 דולר כולל משלוח.

המחיר שקיבלת למשלוח באתר של מדיסאונד לדעתי הוא לא עדכני - תנסה לשלוח להם אימייל ל[email protected] ואתה תראה ש90 אחוז שהם יוזילו לך את המשלוח משמעותית - מנסיון רב שנים איתם.

בד"כ כלל הם פונים אליי באופן ייזום. אדם או ג'וש בדרך כלל.

אבל תנסה קודם לשלוח להם אימייל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא עדיין לא הגיעו הזמנתי לפני שבוע ואני מקווה כבר שתחילת שבוע הבא זה יהיה אצלי, בכול מקרה שש וחצי דולר לשמונה קבלים, ודולר וחצי משלוח זה כלום.

כשיגיע אני אעדכן.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קצת עדכון...

החברה ממדי סאונד באמת עם שירות מעולה, המשלוח יצא לי 13 דולר וביחד עם הקבלים (קניתי 4 של 10 מיקרו) יצא 24 דולר והקבלים הגיעו לי היום (הזמנתי ב27 או 28 ל9)

שבוע הבא אני מאמין שאני יפרק את הדלתות ויחבר את כל העסק כמו שצריך ונעדכן כשיהיו תוצאות..

• תוכן חדש...