Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

אני מחפש מקום שאפשר לאחסן בו כמה רהיטים וקופסאות לתקופה ארוכה תמורת תשלום סביר.

זה נובע ממעבר של קרובת משפחה לבית אבות סיעודי ופינוי התכולה של ההוסטל שבו היא גרה כרגע.

 

באירופה וארה"ב זה די נפוץ ויש הרבה חברות שמספקות שירותים כאלה (מחסן קטן עם מנעול וגישה מסביב לשעון).

בישראל אינני מכיר את התחום, אבל גוגל מפנה ל-4 אתרים, 3 מתוכם באותה בעלות, ובאף אחד מהם אין מידע ברור.

 

אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות או רעיונות רלוונטיים באזור השרון.

 

בתודה מראש.

פורסם

אני זוכר שלפני כשנה ניסיתי לברר ורצו 400-500 ש"ח לחודש על מחסנים של כ 8-10 מטר רבוע במושבים בשפלה. אז הגעתי למסקנה שעדיף למכור הכל במחיר הפסד מאשר לשלם אחסנה על ריהוט ומכשירי חשמל משומשים. בשנה זה יגיע בקלות ל 5000 ש"ח.

באזור המרכז המחירים בכלל מטורפים. אנשים בונים איזשהו מבנה מפרופילים ואיסכורית בחצר ורוצים 500 ש"ח בחודש. ..ועוד לא חישבנו את עלות ההובלה.

 

תבדוק אולי יהיה יותר משתלם למכור הכל.

פורסם

פעם אחרונה שאני בדקתי, אחסנה עצמית במכולות

באזור אזור חולון (ב"גבעה " ) היה עולה 600 שקל לחודש

 

אני ממליץ לך לחפש מישהו שרוצה להשכיר מחסן באחד המושבים או חלק ממחסן

העלות במושבים לרוב נעה בין 4-5 דולר למטר וזה יותר משתלם

  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ לטובת עדכון.

במקרה ראיתי שלט במרכז נתניה ונזכרתי בת'רד הנ"ל, להלן לשון המודעה:

"להשכרה, מחסנים בכל הגדלים: 05022990000, 0502323231"

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

×
×
  • תוכן חדש...