Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי ערן.

שלוש אופציות להנמכה לרכב שלך,כולן זמינות במלאי:

1.קפיצי הנמכה פרוגרסיביים ,המנמיכים את הרכב ב 35 מ"מ.

2.קיט מושלם של קויילאוברים הכוללים רבעיית קפיצים ורבעיית בולמים המתכווננים גובה.

3.קיט מושלם הכולל רבעיית קפיצים+בולמים המתכווננים גובה וקשיחות (דגם XXTREME)

לכל שאר החברים,שלחתי הודעות פרטיות.

xxtreme002.jpg

ומה המחירים אם אפשר לשאול ? :)

Audi A3 2.0T FSI DSG 2006

פורסם

מעוניין בהצעת מחיר לסט קויילאוברים לאודי a3 2002.

תודה,משה. 

פיאסטה 89 מהגיהנום:twisted: :twisted: :נמכרה

A3 2002:twisted: :twisted: :twisted: :הרכש החדש

למכירה וולו S80 T6 1999 פרטים בפרטי

פורסם
מעוניין בהצעת מחיר לסט קויילאוברים לאודי a3 2002.

תודה,משה.

שלום משה.

שתי אופציות לרכב שלך :

1.סט קויילאוברים (קפיצים+בולמים) מתכוונן גובה.-4500 ש"ח

2.סט קויילאוברים (קפיצים+בולמים) המתכווננים גם גובה וגם קשיחות .-5500 ש"ח.

המחיר כולל מע"מ ואחראיות לשנתיים.

03-5702345.

אי אנד איי אוטוספורט.

פורסם

אהלן אני מעוניין בסט קוילאוברים או סט קפיצי הנמכה עם בולמים למיציבושי קולט 97 כמה זה יעלה לי עם ובלי התקנה?

בנוסף אני מחפש מוטות ייצוב לרכב אשמח אם תוכל לעזור לי בזה

תודה מראש

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

E&A היקרים, כמובן אל תשכחו לעדכן במלוא העניין שאנשים ידעו למה הם באים.

זו הפעם הראשונה שלי אצלכם והרושם שקיבלתי לא היה מזהיר.

פירסמתם את הנושא, וכמובן בראש העניין נתתם דוגמא לקפיצים לפג'ו ב 699 ש"ח.

בתור בעלים של ראלי דור ראשון, החלטתי שאני מעוניין להנמיך, יצרתי איתכם קשר לפני כחודש+ ונאמר לי שכמו בפירסום עלות קפיצים לראלי הוא 700 ש"ח.

אמרתי שאני אחסוך את הסכום ואגיע אליכם, משום שאני חייל בשירות סדיר לוקח לי קצת יותר איטי להגיע לסכומים.

אך לבסוף יצרתי איתכם קשר לפני ונאמר שיש עוד במלאי, והיום דיברתי איתכם בטלפונים לגבי הקפיצים ועידכנתם אותי שהם עוד קיימים - "רק תגיע".

אין בעיה, הגעתי אליכם, לאחר המתנה של 40 דק' בא אליי בחור (מצטער שאני לא בקיא בשמות) ואמר לי שהוא ישיג לי את הקפיצים.

לאחר כל מיני בירבורים הוא הגיע עם זוג קפיצים בידיים כאילו זה חטיפים, בודק מק"ט במחשב , רואה שזה תואם ואומר לי "תתחדש".

אני בא להוציא את הארנק ואז מגיעה אליי השאלה - "אתה צריך גם בולמים", אמרתי שאני חייל ואין לי אפשרות לשלם על בולמים ואני כרגע אקח רק את הקפיצים, כמובן שהבחור הפציר בי שהם במחיר מעולה ובלי לדבר הרבה רץ למחסן להביא בולמים.

אמרתי לו שאני כרגע לא מסוגל לשלם, כמובן שההפצרות של "תשאיר צ'ק, תסגור מסגרת באשראי" חזרו על עצמם ואני בשלי, אין לי יכולת כלכלית לסבסד את עלות הבולמים.

ומאותו הרגע התמונה השתנתה, פתאום לא מוכנים למכור לי רק קפיצים ואני צריך לקנות גם בולמים, וזאת לאחר שאני דיברתי הרבה לפני, ועוד באותו היום אני יצרתי קשר טלפוני כדי לאמת את הנושא, שרפתי דלק והמון זמן כדי לצאת בידיים ריקות וכוויה מהשירות ואופן ההתנהלות.

אני לא מכיר את המקום, זה הניסיון הראשון שלי ולכן אין לי אפשרויות השוואה.

שיהיה בהצלחה.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
E&A היקרים, כמובן אל תשכחו לעדכן במלוא העניין שאנשים ידעו למה הם באים.

זו הפעם הראשונה שלי אצלכם והרושם שקיבלתי לא היה מזהיר.

פירסמתם את הנושא, וכמובן בראש העניין נתתם דוגמא לקפיצים לפג'ו ב 699 ש"ח.

בתור בעלים של ראלי דור ראשון, החלטתי שאני מעוניין להנמיך, יצרתי איתכם קשר לפני כחודש+ ונאמר לי שכמו בפירסום עלות קפיצים לראלי הוא 700 ש"ח.

אמרתי שאני אחסוך את הסכום ואגיע אליכם, משום שאני חייל בשירות סדיר לוקח לי קצת יותר איטי להגיע לסכומים.

אך לבסוף יצרתי איתכם קשר לפני ונאמר שיש עוד במלאי, והיום דיברתי איתכם בטלפונים לגבי הקפיצים ועידכנתם אותי שהם עוד קיימים - "רק תגיע".

אין בעיה, הגעתי אליכם, לאחר המתנה של 40 דק' בא אליי בחור (מצטער שאני לא בקיא בשמות) ואמר לי שהוא ישיג לי את הקפיצים.

לאחר כל מיני בירבורים הוא הגיע עם זוג קפיצים בידיים כאילו זה חטיפים, בודק מק"ט במחשב , רואה שזה תואם ואומר לי "תתחדש".

אני בא להוציא את הארנק ואז מגיעה אליי השאלה - "אתה צריך גם בולמים", אמרתי שאני חייל ואין לי אפשרות לשלם על בולמים ואני כרגע אקח רק את הקפיצים, כמובן שהבחור הפציר בי שהם במחיר מעולה ובלי לדבר הרבה רץ למחסן להביא בולמים.

אמרתי לו שאני כרגע לא מסוגל לשלם, כמובן שההפצרות של "תשאיר צ'ק, תסגור מסגרת באשראי" חזרו על עצמם ואני בשלי, אין לי יכולת כלכלית לסבסד את עלות הבולמים.

ומאותו הרגע התמונה השתנתה, פתאום לא מוכנים למכור לי רק קפיצים ואני צריך לקנות גם בולמים, וזאת לאחר שאני דיברתי הרבה לפני, ועוד באותו היום אני יצרתי קשר טלפוני כדי לאמת את הנושא, שרפתי דלק והמון זמן כדי לצאת בידיים ריקות וכוויה מהשירות ואופן ההתנהלות.

אני לא מכיר את המקום, זה הניסיון הראשון שלי ולכן אין לי אפשרויות השוואה.

שיהיה בהצלחה.

ערב טוב.

לפג'ו 106 כשלך ,קיימות מספר אופציות של קפיצי הנמכה ,אשר מחושבות ומתוכננות להתאים לנפחי המנוע השונים ב 106 ומשקלם .

לצערי,הקפיצים שהוצעו לך בטלפון והיו במלאי (106XS) ,לא התאימו לרכב שהגעת איתו (106 RALLY) .

איש המכירות שדיבר איתך בטלפון,לא טרח לוודא באיזה דגם של 106 והניח כי מדובר בדגמים היותר נפוצים של ה 106 וכי ה קפיצים שבמלאי ,מתאימים לך בוודאות.

לאחר שהגעת ,נעשתה בדיקה נוספת לפני המסירה,בה התברר כי הדגם שלך (106-RALLY) מצריך קפיצים אחרים מאלו שהוצעו לך בטלפון.

על אי ההבנה שנוצרה ,ניסינו לפצות אותך בהנחה נדיבה על קיט קפיצים+בולמים יעודי לרכבך שהיה במלאי והוצע לך במחיר עלות!

מסיבות כלכליות התלויות בך,בחרת לדחות את ההצעה וכיוון שגם אני הייתי חייל בתקופה כלכלית לחוצה ,אני מבין לליבך וכל שנותר לי הוא להצר על בזבוז הזמן והדלק ועל אי ההבנה הטלפוני.

בברכת שבת שלום.

צוות "אי אנד איי" אוטוספורט.

פורסם

אכן, אני מניח שגם כאשר הובאו לי הקפיצים המתאימים לרכבי ונאמר לי "תתחדש" זה לא היה מכוון?

ורק לאחר שדחיתי את עניין הבולמים התפנית השתנה.

אין לי ניסיון איתכם, ואני הגעתי אליכם רק בגלל הרושם. אני את שלי קיבלתי.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...