Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על המחיר הנ"ל:

1.2 SC TSI ידני

ג'נטים 17

מערכת עם מסך מגע של קנווד כולל דיבורית BT

GPS (או מצלמת רוורס)

צבע מטאלי

עלוקה

סה"כ מחיר: 113,500 ש"ח כולל אגרת רישוי

.I Rock, There For I Am

פורסם

המחיר הזה הוא לא במסגרת שום מבצע.

הכוונה זה להצעת מחיר שקיבלתי לפני המבצע שיחול שבוע הבא ("המרתון מכירות").

הסיבה היא שהם לא מוכנים להגיד מה יהיה המחיר עד ליום רביעי בבוקר..

ויותר מזה, האיש מכירות טען שהוא אפילו לא יודע אם תהיה הנחה על ה-1.2, כי הוא נמכר יפה...

.I Rock, There For I Am

פורסם

נסיון חברי הפורום מראה שלא קונים רכב לפני מבצע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
נסיון חברי הפורום מראה שלא קונים רכב לפני מבצע.

איתמר.

זה ברור 8)

בתקווה שבמבצע באמת יוזילו אותה...

ולגבי הלאון, מסכים, היא באמת יותר אטרקטיבית במחיר הזה.

.I Rock, There For I Am

פורסם

ב110K עדיף כבר יודנאי ולסטר. עדיפה כמעט בכל פרמטר הן על האיביזה והן על הלאון 1.2- חזקה/זריזה יותר, מאובזרת יותר, בעלת מראה ופוזה טובים יותר ובאופן כללי סביר להניח שגם איכותית יותר (סיאט עדיין לא ברמה אחת עם שאר תוצרת VAG). ולפי המבחן של 'אוטו' גם בעלת התנהגות ספורטיבית די טובה.

114K לדגם המאובזר יותר עם מחשב דרך טוב יותר ועוד כמה פיצ'קלס קטנים.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

הבעיה עם הלאון / היונדאי הן צריכת הדלק המשמעותי בין השלושה ואם נוסיף את הלנציה, פולו והפאביה המצב הופך מסובך אף יותר .

ולסיכום אם נמתין מעט יותר יש עוד שני רכבים מיני בהמתנה האפ של פולקסווגן והמיני של טויוטה (שאני לא בדיוק זוכר את שם הדגם) ממש קשה להחליט על רכב .

לפי דעתי מה שיעזור לך להחליט זה רק נסיעת מבחן , דעתי בסוגיה שלך היא שתמתין למבצע אין לך מה להפסיד ... הרכב ימתין לך באותו המכיר בחברה גם לאחר המבצע אם תחליט שהוא לא מספיק משתלם בשבילך .

ד"א מישהו יודע מה התכנון של סיאט ל2012 ? יש טעם להמתין לינואר ? אולי לרכב שהזכרתי בהתחלה ?

למה לא עושים סיקורים השוואתיים בין הרכבים ?

המון בהצלחה ותעדכן ...

שבת שלום

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
תשמע , לפי מה שידוע לי ( וידוע ) יש מלאי אדיר של איביזות SC וחייבים להיפטר מהם. המחירים עוד יירדו בקרוב שתצא הצורה החדשה של האיביזה והלאון , עד לסוף שנה .

בהחלט מעודד תודה! :-D

ולגבי שאר המכוניות שהוצעו, אני פשוט הייתי רוצה להשאר במסגרת של 100K, והכי הייתי רוצה זה את האיביזה היפיפייה במסגרת הזאת! (ה1.2 TSI) אמתין לרביעי ואעדכן... תודה לעונים!

.I Rock, There For I Am

• תוכן חדש...