Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה תעוזה היו צריכים אנשי השיווק של יונדאי לפני שהוציאו את הוולוסטר הזו לשוק. לך תסביר ללקוח הממוצע את הרעיון שמאחורי העיצוב

המוזר - לא קופה, לא האצ'בק. ארבע דלתות ולא סדאן.

מערכת CarsForum הייתה מהראשונות בארץ שלקחה את הוולוסטר לנסיעת מבחן. אחרי יומיים ארוכים בכבישי ישראל אנחנו בהחלט

יכולים לסכם - ליונדאי וולוסטר יש את כל מה שצריך כדי להפוך ללהיט, גם אם התנהגות הכביש שלה אינה ספורטיבית במיוחד.

מבחן דרך ליונדאי ולוסטר

Veloster-1.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אני יודע שזה עניין של טעם, אבל איך רכב כל כך יפה מבחוץ הוא כל כך נוראי מבפנים? מתי יונדאי (או פורד פוקוס, לצורך העניין) יעצבו סוף סוף פנים רכב ראוי?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תודה רבה על הסקירה...

אלירן או ירון - מי שבבעלותו הR500 האדום... שישדרג כבר את המכשיר עם כל השרשורים שנפתחו פה על החבילות של הסלולר :wink:

Confidence In Motion

פורסם

אהבתי את המבחן!

ואני ממש שמח שיש יצרני רכב שמוציאים דגמים לא סדרתיים לשוק. בהחלט הייתי שוקל אותה כאופציה אם הייתי מעוניין לרכוש רכב חדש (במקום משפחתית)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

כול הכבוד ליונדאי,פשוט חברה שיש לה רכב בכול תקציב החל מI10 ועד גיפ.רק חסר לה טנדר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חסרים לי קצת פרטים בכתבה

מהירות האצה 0-100?

צריכת דלק הגבוהה ביותר \ הנמוכה ביותר שנמדדה במבחן (בעיר \ בינעירוני)

האם כבר זמינה עכשיו? מתי צפויה לצאת אצלנו?

תודה לעונים.

פורסם
חסרים לי קצת פרטים בכתבה

מהירות האצה 0-100? בוואלה טוענים שהמיאוץ מ 0-100 עורך כ 10 וקצת שניות עם נהג יחיד ברכב

צריכת דלק הגבוהה ביותר \ הנמוכה ביותר שנמדדה במבחן (בעיר \ בינעירוני) צריכת הדלק במבחן של וואלה לא משקפת ממש למה הם היו עם רגל כבדה על הגז

האם כבר זמינה עכשיו? מתי צפויה לצאת אצלנו? כן היא זמינה עכשיו במחיר של 110 אלף שקלים

תודה לעונים.

:arrow:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הכתבה טובה פרט לסיכום. הייתי רוצה לשמוע יותר על המסקנות, לאיזה רכבים אחרים יש דמיון או הקבלה. לאיזה שימושים היא מומלצת לאיזה לא ולמה.

פורסם
סבלנות. ההשקה תתבצע בקרוב.

באמת? יודע על איזה מנוע מדובר?

יהיה מעניין לראות את הוולוסטר עם מנוע טורבו.

אחרי שעברתי למנועי טורבו אני לא מסוגל יותר לקנות רכב עם מנוע אטמוספרי

• תוכן חדש...