Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחת השבתות האחרונות, ראיתי מאות רכבים שקיבלו דו"ח חניה באיזור הרצליה פיתוח.מדובר ברחובות שבצד אחד מותרת החנייה לכולם,ובצד השני רק לבעלי תו חניה, מיום שישי בצהריים ועד מוצאי שבת.

מכיוון שמדובר בכמות כזו גדולה של רכבים, נשאלת השאלה:האם כולם לא יודעים לקרוא? או שבכלל הדו"חות האלו לא חוקיים ואנשים יודעים את זה.

ובכלל,מותר לעיריות להעסיק פקחי חנייה בשבת?

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

במקרה הזה (של הרצליה פיתוח) , היו אלה התושבים שביקשו במיוחד מהעירייה להגביר את האכיפה ברחוב שלהם.

מדובר על רחוב יוקרתי ושקט בהרצליה פיתוח, ממש ליד הים. חלק מהבאים לחוף הים ברכב בוחרים שלא להשתמש בחניונים הרבים באזור (שעולים כ15 שקלים לכל היום) אלא לחנות בצורה פראית לאורך אותו רחוב, תוך חסימת כניסות לחניות פרטיות,צפצופים, צעקות ופגיעות ברכבים חונים.

 

העירייה סימנה כבר מזמן את הרחוב כחניה לבעלי תו בלבד וחילקה תווים לתושבי האזור.

כמובן שעמישראל המשיך לחנות תוך שהוא אומר לעמו "שבת,מי יבוא לתת לי דו"ח, אני חונה, למרות שאני רואה בברור שזה לא חוקי"

אז הפעילו פקחים בשבת שייקרו לאותו חכמולוג משמעותית את הבילוי.

 

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

 

פורסם

החוק במצב יותר גרוע מהמתמחים. הוא תורן כל יום וכל שבת. חבל שבעם ישראל לא מבינים זאת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...