Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי דוח חניה :-(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר.. יום שלישי..

קיבלתי דוח על חניה במקום ששמור לבעלי תו של אזור 2 בלבד.. 100 ש"ח

כשניסיתי לשלם אותו הדוח לא הופיע והמחשב הראה כאילו הוא לא קיים..

מה לעשות? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

או שתחכה כמה שבועות ותבדוק אם הדו"ח התעדכן במערכת גביה דרך האינטרנט...

או שתיגש לשלם אותו בדואר/כ"א טלפונית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
לא אמורים לחכות שהדו"ח יגיע הביתה בדואר?

הוא קיבל את הדו"ח על השימשה של הרכב (ככה לפחות ניתן להסיק מדבריו).

אם הוא יחכה לקבל את הדו"ח בדואר זה יהיה אחרי כפל קנס ותשלום על פיגורים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא נכון.

המשטרה/עירייה חייבת הוכחה לכך שהדו"ח נמסר לבעל הרכב/הנהג.

הדבקה על שמשה אינה הוכחה כזו.

דואר רשום הוא כן.

חכה לדואר.

פורסם

לא נכון.

המשטרה/עירייה חייבת הוכחה לכך שהדו"ח נמסר לבעל הרכב/הנהג.

הדבקה על שמשה אינה הוכחה כזו.

דואר רשום הוא כן.

חכה לדואר.

אפשר לנהוג ככה....

ואז יש סיכוי ש....לא ישלחו את הדואר הרשום לכתובת הנכונה וכמובן אחרי 6 חודשים הוא ירגיש שהוא הרוויח כי הוא התחמק מהדו"ח כי הוא "אבד" במרתפי העיריה האפלים.

אבל אחרי 4 שנים....הפתעה!

נזכרו בדו"ח הזה, ואפילו לעיריה יש אישור על כך שהם שלחו את הדואר הרשום לכתובת המעודכנת נכון לאז.

עכשיו לך תרוץ להוכיח שלא גרת שם בדיוק כי שלחו למספר 12 ואתה בכלל ב-12ב', לך תשב בתור שעתיים במחלקת חניה, לך, תרוץ ותנסה להחזיר את הדו"ח שהתנפח ל-342 ש"ח לסכום המקורי שהיה 140 ש"ח.

לך....

*שורות אלו נכתבו מניסיון אישי מר עם עירית ת"א, הציבור מוזמן לנסות זאת על רשויות (רישעויות?) מוניציפליות אחרות, הנאה מובטחת!

פורסם

אם כתובתך מעודכנת במשרד הפנים , ולא הומצאה הוכחה שהדו"ח הגיע לידיך או נשלח בדואר רשום לכתובתך הרשומה - הבעייה היא של העירייה.

פורסם
אם כתובתך מעודכנת במשרד הפנים , ולא הומצאה הוכחה שהדו"ח הגיע לידיך או נשלח בדואר רשום לכתובתך הרשומה - הבעייה היא של העירייה.

דווקא ממך לא ציפיתי למשפט **** כל כך :twisted:

אתה הרי לא ילד, יש לך כבר כמה שערות על החזה שהיו אמורות ללמד אותך שבמדינת ישראל האזרח הקטן אשם כל עוד הוא לא הוכיח אחרת.

כלומר, לך תרוץ ותוכיח את כל הדברים האלו....זה גוזל זמן, דלק, שקט נפשי ומה לא. עדיף לא להיות "ראש קטן" ולשלם את הדו"ח שהוצמד לשימשה.

פורסם

יש לי שערות בעוד כמה מקומות :twisted:

מה לעשות , נסיון חיים מר מוכיח כי אחריותה של העירייה/משטרה היא להוכיח כי המכתב נמסר לידיך ו/או נשלח לכתובתך הרשומה במשרד הפנים.

אם אתה מצידך דאגת לכתובת מעודכנת או שיש לך איך לקבל את הדואר הנשלח אליך , והעירייה התרשלה ולא יידעה אותך על הימצאותו של הדו"ח , הרי שהאשמה היא על המתרשל.

הוצל"פ וכאלה ? לא צריך להיבהל מהשמות המפוצצים.

נכון , לא נעים , אך בין הליכים לבין עיקול בפועל המרחק גדול.

שוב - כל עוד לא מילאה העירייה/משטרה את חובתה להמציא לידיך את הדו"ח - האחריות עליה.

ושלא יעבדו עליך.

פורסם
יש לי שערות בעוד כמה מקומות :twisted:

מה לעשות , נסיון חיים מר מוכיח כי אחריותה של העירייה/משטרה היא להוכיח כי המכתב נמסר לידיך ו/או נשלח לכתובתך הרשומה במשרד הפנים.

אם אתה מצידך דאגת לכתובת מעודכנת או שיש לך איך לקבל את הדואר הנשלח אליך , והעירייה התרשלה ולא יידעה אותך על הימצאותו של הדו"ח , הרי שהאשמה היא על המתרשל.

הוצל"פ וכאלה ? לא צריך להיבהל מהשמות המפוצצים.

נכון , לא נעים , אך בין הליכים לבין עיקול בפועל המרחק גדול.

שוב - כל עוד לא מילאה העירייה/משטרה את חובתה להמציא לידיך את הדו"ח - האחריות עליה.

ושלא יעבדו עליך.

כל מה שאתה אומר נכון מאוד בתאוריה.

מה שאני סה"כ רוצה להגיד מעבר לכך שיש לך שערות על החזה הוא שכדאי במקרים כאלו לנהוג בחוכמה ולא עם הראש בקיר...

קבלת דו"ח, שלם אותו תוך סינון משפט המפתח המהווה ברכה לרשות המקומית..."שיהיה להם לתרופות".

פורסם

נכון הן בתיאוריה והן במציאות.

בוא ניפרד כידידים. אתה תשלם במזומן ואני אקח לי את ששת חודשי האשראי המוענקים לי מטעם הרשויות.

'פסדר ?

פורסם
נכון הן בתיאוריה והן במציאות.

בוא ניפרד כידידים. אתה תשלם במזומן ואני אקח לי את ששת חודשי האשראי המוענקים לי מטעם הרשויות.

'פסדר ?

פחחח....אני קיבלתי "אשראי" של 48 חודשים באחלה תנאים!!! ה"אשראי" הזה עלה לי רק 202 ש"ח, שווה!

פורסם
קיבלת דוח חניה,תמתין עד שיגיע בדואר.

לא לרוץ לשלם.

אוקיי - תודה! :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...