Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך צמיגי Kleber?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככל הידוע לי חברת קלבר נמצאת בבעלות חברת מישלן.

מדובר במותג צמיגים זול. בסה"כ צמיגי קלבר נחשבים לצמיגים מהיותר מוצלחים שניתן לרכוש בתקציב נמוך. איפה הוא מיוצר? כתוב על הצמיג. לחברות הצמיגים יש מפעלים בכל מיני מקומות בעולם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש הרבה סיכויים שהצמיגים מיוצרים בפולין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקי תודה רבה

עוד שאלה איך מזהים אם הצמיגים חדשים יחסית?

פשוט חבר שלי מביא לי את הצמיגים הנ"ל והוא אמר שהוא נסע עליהם רק חודשיים.

לכן אני רוצה לוודאות שהם חדשים יחסית או שעדיף לי להשאיר את הצמיגים של הרכב שלי

יש איזה תאריך יצור גם נכון?

פורסם

עוד שאלה איך מזהים אם הצמיגים חדשים יחסית?

בהשלמה לתשובה הנהדרת בתגובה שמעליי,

אתה מוזמן לבקש ממוכר הצמיגים שיראה לך את התאריך על הצמיג.

אם הוא יתעצבן ויתחיל לספר סיפורים או להצביע על איזה קשקוש אחר שהוא לא תאריך (משהו עם יותר/פחות מ-4 ספרות, למשל),

קח את הרגליים וברח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הכי חשוב זה פשוט לדעת מה לשאול , יש מקומות שלא יהססו למכור לך צמיג "ישן".

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לא.

זה אומר, שאם אתה רוצה לצאת בלילה, הם אומרים: "אל תדאג, אם בחזרה תראה את הרכב על הבלוקים, זה לא אומר שגנבו אותנו.

זה אומר, שאנחנו התגלגלנו אחריך כל הלילה כדי לראות את סוף הדייט. תסובב את הראש אחורה - אנחנו עדיין כאן, מאחורי הגב שלך. עכשיו צא ותרגיש חופשי . תמצא לך בחורה פולנייה עם "צמיגים"...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...