Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה רכשתי טרנספורטר דאבל קבינה ועכשיו אני בתהליך של ישור קו מכני, שיפוץ והחלפת חלקים.

אחד הדברים ששמתי אליהם לב כשרכתי את הרכב אלו הגומיות של החלונות שהיו במצב יובש והתפוררות מתקדמים.

אז מה עושים? מחליפים! יצרתי קשר עם מספר ספקים בחו"ל לאיתור הגומיות הנ"ל (אני לא מתפשר על איכות), את הגומי של השימשה הקידמית די קל למצוא אבל הסתבר שהגומי של החלון האחורי הינו יחודי לדאבל קבינה. עוד קצת חפירות ברשת וגם את זה מצאתי.

ואז הגיע לו אחר-צהרים יפה, אחי היה פנוי לעזור, כל החלקים והכלים להחלפה יש לי אז קדימה... אחרי שעתיים עבודה, הינה התוצאה:

2011-08-31%25252014.52.12.jpg

2011-08-31%25252014.51.20.jpg

אם מישהו מעונין בפירוט הליך הפירוק וההרכבה של החלונות, אשמח לעזור.

פרוייקט הבא: שיפוץ מערכת היגוי.

פורסם
עבודה טובה מאוד, אשמח לשמוע על התהליך המפורט..

תודה!

בבקשה:

כלי עבודה דרושים - סכין חיתוך טובה, ספרי סיליקון (לא ניתן לבצע עבודה זאת בלי הספרי!), סרגל קטן מעץ או פלסטיק, 4 מטר חוט חשמל (עדיף של רמקול), פטיש גומי, עוזר נאמן, שק של קללות משובחות.

ההליך:

אם זה החלון הקידמי אז יש לפרק תחילה את זרועות המגבים והמראה הפנימית.

מתוך הרכב, מחדירים את הסכין חיתוך בין הזכוכית לגומי וחותחים לאורך כל החלון. מוציאים את חתיכת הגומי שחתכנו. בעזרת העוזר שנמצא מהצד השני, דוחפים קלות את החלון החוצה.

כשהחלון בחוץ, מפרקים את יתר הגומי מסביב לחלון ומנקים טוב עם סקוטצ' וסבון את החלון (במיוחד היכן שהגומי הישן היה)

מרכיבים את הגומי החדש מסביב לחלון, שימו לב שיש למתוח אותו כדי להכניס את החלון. כמו כן, שימו לב לכיוון של הגומי (יש לו קדימה ואחורה)

* אם יש בחלון פס קישוט ניקל, זה הזמן להרכיבו, שהחלון ברכב זה בלתי אפשרי להרכיב את הניקל.

מרססים עם ספרי הסיליקון את כל הצד החיצוני של הגומי החדש שהורכב על החלון.

מחדירים את החוט חשמל לתוך החריץ החיצוני, היכן ששפת הפח נכנסת, ומלפפים בתוך החריץ מסביב לכל הגומי בתוספת חפיפה של 50 ס"מ. (ניתן לשים על החוט סרט הדבקה כדי שלא ישתחרר עד שהחלון יגע למקומו)

מניחים את כל הקונסרוקטה במקומה ברכב, חשוב לדייק כמה שיותר. את החוט יש לזרוק לתוך הרכב.

עכשיו החלק הכיפי... כאשר החבר מספק לחץ על החלון מבחוץ, אתם מושכים את החוט מבפנים ולמעה מה שקורה זה שהחוט מרים את השפה של הגומי ומלביש אותה על השפה של הפח. חשוב שבזמן שאתם מושכים את החוט, החבר נותן לחץ באותה הנקודה מהצד השני.

במידה והגומי ברח מהשפה במספר נקודות, נעזרים בסרגל כדי להרים שוב את הגומי למקומו.

לבסוף עוברים עם פטיש גומי מהצד החיצוני ומוודאים שהגומי יושב טוב.

וזהו !

פורסם

אם אני לא טועה אתה חיפאי, מפגש החיפושיות החיפאי מתרחש בפעם בשבועיים בימי שישי.

המפגש הקרוב בתאריך 9.9.2011 מתקיים במקום הקבוע חניית הרכבים הגרורים לשעבר מול מסעדת פופולו ליד היכל הספורט ברוממה החל מהשעה 16:30 ועד שנמאס.

אתה תמיד מוזמן להצטרף אלינו יש אחלה חבר'ה.

לשאלות אתה בכיף יכול לפנות לג'ורג' 0528713111 (האבא של המפגש וגם במקרה אבא שלי)

גיא.

sound connecting people

• תוכן חדש...