Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

-המלצה על טיפול בחתול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שפה זה לא פורום וטרינרים, אך אני יודע שיש פה אנשים שעובדים בחנויות חיות/מטפלים בהן (bagira?) :roll:

יש לי 3 בעיות עיקריות עם המפלץ הקטן והחמוד:

1. החתול בורח מדי פעם החוצה (אנו גרים בדירת מרתף) והוא שוכב לישון בחוץ מתחת לעץ. הבעיה מתחילה שהוא חוזר הביתה-הוא חוזר עם פרעושים. חברה שלי ואני קילחנו אותו באמבטיה עם מים פושרים, ולאחר מכן השתמשנו בשמפו של "דודי סוכנויות" שגרם לרוב הפרעושים לעוף לכל הכיוונים ולמות. הבעיה היא שחלק מהפרעושים נשארו על הגוף שלו. האם ספריי נגד פרעושים או קולר נגד פרעושים יעשו את העבודה בהגנה שוטפת? האם יש למישהו המלצה על חומר נגדם? (ניסינו אמפולות של פרונטליין, לא ראינו שהן עזרו). כל כמה זמן אפשר לרחוץ חתול, וכל כמה זמן מרססים עליו ספריי נגד פרעושים? יש לציין שעכשיו החתול בבית ואנו לא נותנים לו לצאת החוצה בכלל.

2. כתוצאה מהמשפט האחרון בסעיף 1, החתול משתגע משעמום והוא נהייה תוקפן. אני מחפש המלצה לחנויות או צעצועים מאיכות טובה שיתנו לו תעסוקה בזמן שאנחנו לא בבית או ישנים בלילה. את הגירודים שלו הוא עושה על הספות, למרות שיש לו משטח גירוד-וזו גם בעיה כאובה. ספרי להרחקת חתולים לא מזיז לו :shock:

3. החתול אומץ על ידי חברתי בגיל קטן מאוד (3 חודשים) והוא מרבה לישון אצלנו במיטה בלילה ולא עוזר שאנו מעיפים אותו לעריסה שלו. האם יש דרך להרגיל אותו לישון בעריסה ולא על המיטה? זה די מבעס לראות את החתול מחבק את החברה (ונותן ביס כאשר אני מנסה להזיז אותו ולחבק אותה), ובכלל-נוחר ומפליץ על הכריות כאילו אין מחר.. :shock:

תודה,

מתן (והחתול שמיל).

פורסם

בנוגע לסעיף 2: כנראה שהוא פשוט מנסה להסוות את הסימנים שהפושע שלי טבע בספות האלה.

מה שלא יהיה, אני ממליץ להימנע מרכישה של עכברים פרוותיים. זה אומנם מעסיק אותם יופי טופי, אבל זה מיוצר ע"י סינים מחורבנים, והפרווה הזאת היא בכלל פרווה של חתולים (ברצינות!!) שהם הורגים לצורך כך.

לבדר חתול זאת לא משימה קשה מידי. מספיק איזה חוט עם משהו קטן קשור לו בקצה, מצביע לייזר או הכנסה יזומה של שני ג'וקים הביתה.

כל אחת מהאפשרויות הללו תסגור לך את הפינה לכמה שעות טובות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בנוגע לסעיף 2: כנראה שהוא פשוט מנסה להסוות את הסימנים שהפושע שלי טבע בספות האלה.

הספות שלך עדיין במצב טוב אך הן כבר הועברו הלאה לבעלים המאושר הבא, קיבלנו סלון עור 1+2+3 במצב מעולה (אך הפושע שלי דאג כבר להשחיז עליו ציפורניים) :twisted:

מה שלא יהיה, אני ממליץ להימנע מרכישה של עכברים פרוותיים. זה אומנם מעסיק אותם יופי טופי, אבל זה מיוצר ע"י סינים מחורבנים, והפרווה הזאת היא בכלל פרווה של חתולים (ברצינות!!) שהם הורגים לצורך כך.

לא ידעתי, אמנע בפעם הבאה מרכישה של עכברים כאלו.

לבדר חתול זאת לא משימה קשה מידי. מספיק איזה חוט עם משהו קטן קשור לו בקצה, מצביע לייזר או הכנסה יזומה של שני ג'וקים הביתה.

כל אחת מהאפשרויות הללו תסגור לך את הפינה לכמה שעות טובות.

פה הבעיה-החוט משעמם אותו לאחר כמה דקות והוא מחפש דברים אחרים להתקרנף עליהם. מצביע לייזר זה נפלא כאשר נמצאים בבית אך אני מדבר על תעסוקה בזמן שאנו לא נמצאים בבית-משהו שייוציא לו את האנרגיות כך שכשנגיע הביתה הוא לא ינשוך או יתקוף משעמום.

לגבי ג'וקים-:nono:.

מייאו.

פורסם

לגבי הפרעושים.

מטרתה של האמפולה (שהיא מאוד יעילה דרך אגב), היא למנוע מהפרעושים להפוך את החתול שלך לבית גידול!

ברגע שהפרעוש עוקץ/נושך/יונק/מכיש, הוא מת מהחומר שנכנס לתוך מערכת הדם של החתול ובכך מונע את התרבות הפרעושים של החיה. כל עוד החתול יוצא החוצה יעלו עליו פרעושים ולא משנה איזה תכשיר תמרח/תשפריץ על החתול.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

החתול לא יוצא כבר החוצה, אך באמת אבדוק את הפרונטליין שנית.

האם קולר נגד פרעושים יהיה אפקטיבי?

שנית, האם מישהו מכיר פה חנות מומלצת שמוכרת צעצועים לחתולים? (לא עכברים וחכות, זה אפשר למצוא בלי בעיה) אלא דברים יותר טובים שיכולים לפעול במהלך היום ללא התערבות אדם? עכבר מכני, כדור מתגלגל שמחלק חטיפים, חכה מסתובבת..?

פורסם

אין לי חתול אבל כמה טיפים מהראש שלי :

כדור טניס קשור לחוט שתלוי על איזה משהו בבית

חתיכה חבל שמלופפת על גזע עץ קטן תיתן לו מקום להביע את היצירתיות שבו בנוגע להשחזת כלי משחית ( אם אתה מאזור ראשון צור קשר בה"פ)

פרעושים ? לשמור עליו טוב טוב פשוט , אני מניח .

כשהיה לנו כלב פשוט היינו מאוד מקפידים על חומרים נגד פרעושים ושלא יסתובב איפה לא צריך .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אם זכרוני אינו מטעה אותי, הקולרים אפקטיבים רק נגד קרציות ולא נגד פרעושים.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

1. החתול בורח מדי פעם החוצה (אנו גרים בדירת מרתף) והוא שוכב לישון בחוץ מתחת לעץ. הבעיה מתחילה שהוא חוזר הביתה-הוא חוזר עם פרעושים. חברה שלי ואני קילחנו אותו באמבטיה עם מים פושרים, ולאחר מכן השתמשנו בשמפו של "דודי סוכנויות" שגרם לרוב הפרעושים לעוף לכל הכיוונים ולמות. הבעיה היא שחלק מהפרעושים נשארו על הגוף שלו. האם ספריי נגד פרעושים או קולר נגד פרעושים יעשו את העבודה בהגנה שוטפת? האם יש למישהו המלצה על חומר נגדם? (ניסינו אמפולות של פרונטליין, לא ראינו שהן עזרו). כל כמה זמן אפשר לרחוץ חתול, וכל כמה זמן מרססים עליו ספריי נגד פרעושים? יש לציין שעכשיו החתול בבית ואנו לא נותנים לו לצאת החוצה בכלל.*****הנסיון שלי עם ספריי פרונטליין הוא טוב, האמפולות לא משהו. קח בחשבון שהספריי דליק ביותר והופך את החתול לפגיע מאד לשריפה עד שהאלכוהול מתנדף, וכן שהרבה חתולים מגיבים באגרסיביות להתזה (כמו החתול הנוירוטי שלי). אני כעקרון לא נותן לחתול שלי לצאת ומעדיף לבדר אותו בבית מאשר לחשוב על כל הסכנות שאורבות לו בחוץ, לכן -

2. כתוצאה מהמשפט האחרון בסעיף 1, החתול משתגע משעמום והוא נהייה תוקפן. אני מחפש המלצה לחנויות או צעצועים מאיכות טובה שיתנו לו תעסוקה בזמן שאנחנו לא בבית או ישנים בלילה. את הגירודים שלו הוא עושה על הספות, למרות שיש לו משטח גירוד-וזו גם בעיה כאובה. ספרי להרחקת חתולים לא מזיז לו :shock:*****קנה לו מתקן משחקים שכולל עמודי גירוד. המתקן חייב להיות יציב כדי שהכח שהחתול מפעיל לא יפיל את עמוד הגירוד. משטח גירוד זה חרטא לחתולים אשכנזים. לגבי משחקים, פזר כדורי נייר A4 בבית, זה עדיף מכל עכבר משחק שהוא למעשה פוחלץ של חיה אחרת, כמו שכתבו. Feliway גם כן שווה לתחת לכן כל פעם שהוא בא לגרד את הספה תשפריצו עליו מים משפריצר וקחו אותו לעמוד הגירוד. זה עובד.

3. החתול אומץ על ידי חברתי בגיל קטן מאוד (3 חודשים) והוא מרבה לישון אצלנו במיטה בלילה ולא עוזר שאנו מעיפים אותו לעריסה שלו. האם יש דרך להרגיל אותו לישון בעריסה ולא על המיטה? זה די מבעס לראות את החתול מחבק את החברה (ונותן ביס כאשר אני מנסה להזיז אותו ולחבק אותה), ובכלל-נוחר ומפליץ על הכריות כאילו אין מחר.. :shock:*****זה מה יש בובי, תתרגל. שים כיסוי מיטה על המצעים כאשר המיטה לא בשימוש, זה יפחית את כמות הפרווה והחול שתמצא במיטה.

תודה,

מתן (והחתול שמיל).

הוא משהו לא רגיל

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נהג מתחיל, תודה על התשובה.

יש לחתול כבר עמוד גירוד יציב וגדול בגובה של 40 ס"מ בערך, לחתול זה לא מזיז והוא מעדיף להשחיז את הציפורניים על אובייקטים אחרים.

לגבי כדורי משחק-יש לו כדורים מגומי עם נוצות שמרתקים אותו רק אם אנו זורקים לו את הכדורים (הוא מחזיר אותם אלינו :shock:). כשאנו לא בבית, הם פשוט נמצאים איפה שהשארנו לו אותם.

יש עכברים על בטריות שחתולים אוהבים. ראיתי את זה בyoutube בחו"ל. מישהו מכיר חנות שמוכרת בארץ או קונספט דומה שלא מצריך נוכחות של אדם?

פורסם

עמוד הגירוד מחובר למשהו - לרצפה, לשולחן? אם הוא סתם מונח על הרצפה החתול פשוט לא יכול להישען עליו ולגרד, ואז העמוד חסר תועלת. 40 ס"מ זה נמוך עבור חתול בוגר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
... אנו זורקים לו את הכדורים (הוא מחזיר אותם אלינו :shock:).

זה עוד נורמלי, החתולה שלי מביאה לי כדורים ברגע שהיא רוצה תשומת לב.

כשמצטברים לך 4 כדורים על המיטה על הבוקר, אתה מתחיל להבין את הרמז...

אצלי הטיפות advantage מתוצרת bayer מאוד יעילות,

אבל זאת חתולה שנדבקת רק לעתים רחוקות מפרעושים (קומה שלישית).

הורג גם את התולעים במעיים באותה הזדמנות (גם הפרונטליין, אם אני לא טועה).

קולר נגד פרעושים לא יעיל.

לגבי גירוד ספות - זאת בעיה, עוד לא ראיתי חתול שמשתמש במשטח גירוד.

אין מה לעשות, כשיש חיית מחמד בבית צריך לוותר על כמה דברים, ספות זה אחד מהם.

כמה דקות טובות של משחק אקטיבי מדי יום, שבמהלכן החתול רץ ומשתולל,

עוזרות לשחרר אנרגיה ולהרגיע אותו במהלך היום. ככה זה כשהגנים הם של חתול רחוב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מצטרף להמלצתו של hans בקשר ל-Advantage. ובכלל פרעושים בקיץ זה בעיה רצינית, בטח אם הוא יוצא ולו רק פעם אחת.

לגבי הצעצועים, מנסיון החתולים משחקים איתם בדיוק 4 שניות ועוברים לדברים המעניינים והיקרים יותר. :twisted:

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

עוד חתול !

לא צוחק בכלל, שני חתולים בבית מבדרים אחת את השני ברמות.

החתולים אצלי גילו שאנחנו לא ממש מתחשבים בהם בלילה כשאנחנו מתהפכים, זזים וכו והם כבר לא לוקחים סיכון לישון איתנו ;)

ברור שבבוקר אחד מהם עדין בא ומתחיל "אולי תקומו כבר..." אבל לישון הוא ישן במקום אחר.

חתולים לא שמים על מוט גירוד אלה אם כן הוא של מישהו אחר למשל אם יש שני חתולים ואחד מתחיל לעשות ציפורניים איפה שהוא ישר השני יתחיל איתו תחרות מי מגרד שם יותר, זו גם הסיבה שהם עושים ציפורניים עם מקומות ישיבה שאנחנו משתמשים בהם, אני הקרבתי את הכסאות של חדר העבודה, בכל מקום שהם עושים ציפורניים אני כועס ומזיז אותם משם ועל הכיסאות כשהם עושים ציפורניים אני מלטף אותם והם למדו שהם יכולים לעשות עליהם צפורניים, אם אתה רוצה לעודד התחלה תביא את החתול ותראה לו כאילו אתה עושה שם ציפורניים, תתפלא זה עובד.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

בשום פנים לא לתת לחתול לצאת החוצה.

לגבי הסעיף האחרון אין מה לעשות,ככה זה חתולים,איפה שנוח להם שם הם יהיו לא משנה מה תעשה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...