Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דר סובארו אני נהנתי מאוד מהרכב, הבעיות שהיו לו ממש זניחות יחסית לגילו ורובם לא היו הכרחיות כי הם קרו בגלל טעויות שלי לרוב, אני בין הראשונים שגרטו כי טסט וטיפול עשר אלף ועוד כמה דברים קטנים היוו כמחצית מסכום הרכב והרגשתי שזה ממש לא שווה את ההשקעה כי אני לא שוחה במזומנים, אל תסיק מסקנות לגבי, ובאותה נימת גריטה שהזכרת, מרבית הרכבים הנגרטים הם יפניים ולא בגלל שהם לא טובים, הם פשוט שרדו מספיק בשביל להיות ״כשירים״ לגריטה. 

פורסם

הסוויפט הזו זה הדבר הכי אמין שהתגלגל על כבישי ארצנו. זה שזו זוועה מוטורית זה משהו אחר. ואגב, אני די מחבב את האוטו הזה. נהניתי לקרוע לכמה סוויפטים ושריידים את התחת לפני שנגרטו אחר כבוד..:twisted:

מנסיוני שכולל איזה כמה וכמה צרפתיות ועוד כל מיני עגלות אני יכול לומר: בגדול, צרפתיות בשנים האלו פחות אמינות מיפניות. עובדה.

אם זה רדיאטור חימום שהולך לעזאזל בכל פיג'ו\סיטרואן משנות ה-90', אם זה קונקטורים וחיווטים דפוקים, אם זה מנועים רגישים מאד לנוזל קירור איכותי וכו' וכו'..

בסוויפט "גריטה" יש בעיה אופיינית אחת: אלטרנטור. זהו. אולי תושבות מנוע גם קצת. אגב, שמן ופילטר אני מחליף בה ב-5 דקות ובלי ג'ק. זה ידידותיות למשתמש!:lol:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
אני בעלים גאה של פג'ו 205 דגם 1998, יד ראשונה( בדצמבר נחגוג 14 שנים יחדיו )

חוץ מטיפולים שנתיים רגילים, בלאי ( צמיגים ומצבר) ונגד מהירות במזגן שהתקלקל, מעולם לא הושבת הרכב והוא חסכוני לאחזקה בצורה מפתיעה.

ואני חשבתי לתומי שהחופש הגדול כבר נגמר.......

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
אני בעלים גאה של פג'ו 205 דגם 1998, יד ראשונה( בדצמבר נחגוג 14 שנים יחדיו )

חוץ מטיפולים שנתיים רגילים, בלאי ( צמיגים ומצבר) ונגד מהירות במזגן שהתקלקל, מעולם לא הושבת הרכב והוא חסכוני לאחזקה בצורה מפתיעה.

ואני חשבתי לתומי שהחופש הגדול כבר נגמר.......

אז אתה כנראה לא העפת מבט בלוח השנה, לא נורא.

ה 205 ידוע כרכב אמין מועמיד , שירות בצהל אף הוכיח זאת מעל ומעבר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אחי לרוב אנשים מגזימים בנוגע לאמינות של צרפתיות, לדוגמא :אבא שלי נסע כל החיים שלו על צרפתיות והם לא נוראיות הם מטפלים בהם כמו שצריך . נכון פיגו הם לא יונדאי ולא טויטה ולא מאזדה ,ואני אומר לך את זה מנסיון שלי: יש לי 106 שנת 94 xsi ולאחותי יש 306 02 ושתיים מאוד שמורות וחוץ מדברים שאין מה לעשות הם מתקלים כמו מצבר גלגלים וכו' וברוך ה' בשנה האחרונה לא היה לי משהו מיוחד הקיצר אחי- חפש רכב שמור ולא איזה 13 ו250 אלך ק"מ.

בהצלחה עם קניית הרכב :)

פורסם

מעניין שבכל השירשור אף אחד לא התעניין בדגם הספציפי של 106 שמעניין את הבחור. דין 106 GTI אינו כדין 106 XR.

בכל מקרה אני מאמין שאתה מכוון למנוע 1400. נחשב אמין ובין המנועים המוצלחים של פיג'ו/סיטרואן. גם בדגם "המפואר" אין יותר מדי איבזור ככה שאל תפחד מ"אלקטרוניקה מסובכת שהקדימה את זמנה". במקסימום תקבל חלונות חשמל. שים לב לרדיאטור חימום פנימי שלא נוזל,חימום שעובד,מיזוג,מים ירוקים ברדיאטור,קפוץ למוסך שמתמחה ברכבים (אם אתה מאיזור המרכז וצריך המלצה שלח הודעה בפרטי) האלה ואם נפלת על אוטו שמור אתה לא תתאכזב.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אל תקשיב לכל החכמים שאומרים שצרפתיות זה בעיות, הדבר הטוב היחיד שיש בזכותם זה מחירים נמוכים למכוניות נפלאות.

אם הרכב במצב טוב הוא ישרת אותך היטב, הייתה לי פיג'ו 405 שנת 92 4 שנים והיא שירתה אותי בנאמנות ובכבוד.

עכשיו יש לי צרפתיה "קצת" יותר חדשה.

פורסם

אל תקשיב לכולם.

תשתדל לרכוש רכב כמה שיותר שמור , תטפל בזמן ותפנק ת'רכב.

פיג'ו 106 זה רכב מצויין! זה רכב אגב שיש לו חיי נצח. באמת. הוא פשוט לא מת ולא משנה מה.

אני בכלל מאוד אוהב את פיג'ו, יש להם אחלה רכבים.

גילוי נאות:

יש לי פיג'ו 206 שנת 2000 כבר ארבעה חודשים.

אני נהנה מהרכב בצורה אדירה. הרכב שמור ומאוד אמין.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

• תוכן חדש...