Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש סיכויי שאם אני אפתח אותה וינקה אותה או משו הדבר יכול לפתור את הבעיה ?! עוד שאלה לגבי הפתיחה של הוונטה מוקדם מידי הציעו לי לבצע ריסט למחשב רכב .. אני יודע שאמורים לנתק את המצבר משני הקוטבים לכמה שניות ,, הדבר בוצע לא קרה כלום .

אז קראתי כאן קצת באתר והוסבר שבכל רכב הריסט מבוצע בצורה שונה , האם ידוע לך איך מבצעים אותה ביונדאי ?! כי נראה לי שביצעתי אותה ממש גרוע .

ואולי זאת הבעיה של הוונטה המוקדמת ...

היוניט של הונטה גורם לפעולתה ע"י הרגשת הטמפ' של נוזל הקירור ולכן איפוס מחשב לא יעזור, אם זו יוניט שמכוילת להיפתח בטמפ' נמוכה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפי מה שאני יודע הפלטינה פה היא חשמאלית .. אך באמת יכולה להיות שהבעיה נובעת ממנה כי גם אותה הוא פירק בדרך לתיקון הראש ואלוהים יודע מה קרה איתה ..

יש לך מושג אפה היא נמצאת? בתוך הקופסא של המפלג שיוצאים החוטים של ההצתה ?!

אה ולא פלטינה נזכרתי במילה... מודול הצתה זה נקרא.

פורסם

מאודדד תמוהה בעיניי כי גם אם ונגיד הווסת דלק דולף הרכב עדין היה מניע ... וגםםםםם נגיד שהרכב עובד על מזרק דלק אחד עדין הרכב היה מניע ועדין לא מסביר את העבודה שהרכב בבוקר כשהוא קר מניע בנגיעה בלי שום בעיה ..

ועוד דבר לא נראה לי הגיוני בעליל שיהיה רכב בלי פלטינה .. אולי רק בחדשים ... באבל בשנתון של הרכב שלי אין שום סיכוי ..

פורסם

מספיק קימבת על הרכב עד עכשיו ותראה מה יצא

ריסט מחשב זה לא פעולת קסם שפותרת כל בעיה כמו שכבר הבנת

לך למוסך מסודר ותשלם כסף על אבחון ופתרון הבעיה או שתחזור לבני דודים שיתקנו את הרכב עד הסוף

פורסם

זה מספיק שתנתק את המינוס מהמצבר למשך כמה דקות, שוב פעם זה לא יעזור במקרה של יוניט מאוורר, ולגבי המודול הצתה לא יעזור שתנקה כי זה חלק חשמלי אם הבעיה הייתה קורה בכל מצב (גם כשהרכב קר) אז הייתי אומר לך שאוליי נכנסו מים לבפנים אז תפתח ותייבש, אבל אצלך זה קורה רק כשמנוע חם מה שמרמז על תקלה במודול עצמו, כנראה שעלייך להחליף אותו.

פורסם

דן תקשיב אם אתה חושב שיש לי בעיה עם הכסף אז אתה טועה אבל כמו כל בן אדם אחר מנס לצאת כמה שיותר בזול נכון שעשיתי טעות שלא פניתי מההתחלה למקום הנכון אבל כרגע המצב הוא כזה שאני לא סומך על אף אחד וובתור אחד שעובד ביום יום עם המוסכים הכי גדולים בארץ שרק תבחר ( אני עובד בחברת ליסינג מאוד ידועה בארץ ) עדיין אני חושב שאחרי כל זה הגיע הזמן שאני עשה משהו כי לאט לאט המצב מחמיר ולעבור 400 מוסכים זה לא הכי יעזור לאף אחד ..

בקיצור לגבי הריסט זאת לא תקופאת קסם זה נכון אבל זה מה שיכול לאפס את החיישן חום שפורק בזמן התיקון ואולי גרום לו להשתבש ואיפוס מחשב יבצע בקרה ואיפוס מחדש לכל החיישנים .. לא חושב ?!?!?!

פורסם
דן תקשיב אם אתה חושב שיש לי בעיה עם הכסף אז אתה טועה אבל כמו כל בן אדם אחר מנס לצאת כמה שיותר בזול נכון שעשיתי טעות שלא פניתי מההתחלה למקום הנכון אבל כרגע המצב הוא כזה שאני לא סומך על אף אחד וובתור אחד שעובד ביום יום עם המוסכים הכי גדולים בארץ שרק תבחר ( אני עובד בחברת ליסינג מאוד ידועה בארץ ) עדיין אני חושב שאחרי כל זה הגיע הזמן שאני עשה משהו כי לאט לאט המצב מחמיר ולעבור 400 מוסכים זה לא הכי יעזור לאף אחד ..

בקיצור לגבי הריסט זאת לא תקופאת קסם זה נכון אבל זה מה שיכול לאפס את החיישן חום שפורק בזמן התיקון ואולי גרום לו להשתבש ואיפוס מחשב יבצע בקרה ואיפוס מחדש לכל החיישנים .. לא חושב ?!?!?!

בפעם העשירית, אתה יכול לנסות לאפס את המחשב כמה שתרצה זה לא יועל ליוניט של הוונטה לגבי שאר החיישנים זה עניין אחר לפעמים יכול להועיל.

פורסם

שמש יש משהו במה שאתה אומר .. כלומר אם היתה בעיה בפלטינה אז גם שהרכב היה קר היא לא היתה מניעה אבל הבעיה קוראת רק שהאוטו כבר חם לכן לדעתי הבעיה היא במודול עצמו או שיש סיכויי באחד הכבלי הצתה ?!

בכל מקרה מחר אני לוקח את הרכב למוסך מורשה ומסודר שאני מכיר מקווה לטוב ..

אעדכן בהמשך מחר ...

תודה לכולם .

פורסם

אם אחד מחוטי ההצתה היו פגומים היתה מרגיש את זה קבוע לא רק כשהרכב חם, ואם אתה מחליף יוניט שים לב שהיא מקורית ונפתחת בטמפ' הנכונה. היא אמורה להיפתח מהירות 1 ב 75 מעלות ומהירות 2 ב 90 מעלות. בהצלחה!

פורסם

דבר בסיסי שניתן לבדוק במצב שכזה הוא אם הפלאגים בכלל מקבלים ניצוץ בעת נסיונות ההנעה הכושלים (שהרכב חם). מתי שהרכב לא מניע נתק את חוטי ההתצתה מהפלאגים (לא חייב להוציא אותם לחלוטין מראש המנוע אלא רק לשחר אולם מראש הפלאג וליצור מרווח קטן בניהם) ופשוט תנסה להניע ותשמע אם הפלאגים מנסים לקבל ניצוץ. כמו כן יש לך את האופציה פשוט להוציא פלאג אחד ועם החוט הצתה מחובר אליו לנסות להניע ותוך כדי לצמיד את האלקטרודה לגוף המנוע ולראות אם מיתקבל ניצוץ. אם לא מיתקבל הבעיה במערכת ההצתה ומשם כבר נמשיך להיתכוונן...

:)
פורסם

טוב אז הבעיה נפתרה כרגע הרכב בסדר גמור, הרכב נלקח למוסך מוניטין רעננה נבדק ע"י מחשב וזוהה שהחיישנים של חום ואוויר לא מחוברים לאחר בדיקה התגלה שהחוטים הפוכים , כלומר החוטים של החיישן חום חובר לחיישן אוויר ולהפך , כרגע הרכב בסדר ומניע ,

הרכב המשיך את הבדיקות במוסך וגולה כי המסנן שמן שהורכב הוא לא של האוטו בכלל והשמן שיש במנוע שרוף ( כלומר ה" מכונאי " בן דודנו שם שמן משומש שהיה לו למרות שקניתי שמן חדדש והבאתי לו ) בקיצור הכל החולף נבדק הטיימינג וגם הוחלף רדיאטור לחדש לגמרי .

הרכב כרגע מניע ונוסע ממש יפה , דבר שרציתי לשאול הרכב מרגיש לי טיפה לא סוחב במהיריות גבוההות .. כלומר הרכב ממש מתאמץ כדי להגיע ל140 או משהו כזה .. אני יודע שזה לא חוקי אבל עדין עד מהירות 90-100 הרכב מגיע בלי שום בעיה לא שומעים את המנוע , אבל אם תנסה להגיע ל140 בערך יהיה לו מאוד קשה ...

השאלה היא כזאת ונאמר לי שכך המצב , יש סיכויי שהרכב אחרי שיפוץ צריך " להיפתח" כלומר לאט לאט אני ארגיש שהוא חוזר לכוח שלו כמו שהיה ??? או שהוא ישאר ככה ?!!!

תודה לכולם על העזרה , ולילה טוב .

פורסם

עד כמה שאני יודע - אחרי שפותחים ראש מנוע, 500 עד 700 קילומטרים ראשונים אתה לא צריך לאמץ אותו ואחרי שאתה עובר את המרחק הזה אתה צריך לעשות חיזוק ראש ולבדוק שהאטם ראש מנוע לא דולף.

חכה קצת עם ה140 ובכלל - לא רצוי.

גם החליפו לך תושבות - זה אמור לשפר את התנהגות הרכב ואת נוחות הנסיעה בצורה משמעותית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...