Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני כבר זמן מה מנסה להבריק את הג'נטים ולא מצליח.

אחרי כל שטיפה נשארים סימני מים ועוד מעין שכבה מוזרה שמעלימה את הברק של הג'נט ומכערת אותו.

לניקוי אגריסיבי ניסיתי להשתמש ב

Meguiars Hot Rims All Wheel Cleaner

וזה לא כולכך עזר.

בתמונות הבאות ניתן לראות את הסימני מים ושכבה שמזכירה אבנית.

img0208rsc.jpg

img0209dm.jpg

אשמח להכוונה כיצד להבריק את הג'נטים

פורסם

יש מוצר שנקרא MOTHERS POWERBALL

אתה צריך אותו עם חומר POLISH למתכת (תזמין רק ממי שמוכר ציוד לדיטיילינג1!!)

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם

ווקס ידידי. ידוע שרוב הגנטים ואם אני לא טועה גם אצלך הם צבועים!!! מה שהווקס עושה לצבע של הרכב הוא יעשה את אותו הפעולה לצבע של הגנט.

אני משתמש כבר הרבה זמן עם וקס לנקיון והברקה של הגנטים וזה עובד מעולה.

בהצלחה

פורסם

זה נראה כאילו נעשה שימוש בחומר כלשהו שלא היה מיועד לניקוי חישוקים, ודי גמר את הגימור שלהם. הם אומנם נקיים אך חסרי ברק ומאוד משופשפים. אני חושב שאתה צריך לחפש מקום טוב שמבצע חידוש לגג'נטים (ליטוש, אולי צביעה מחדש).

פורסם

הרכב של הורים שלי שהוא בן 4. הג'אנטים כמו הרכב נוקה אך ורק עם שמפו ייעודי לרכב.

כנראה שעם הזמן הצטבר סוג של לכלוך או מה שלי נראה אבנית.

לא נראה לי שהציפוי ירד והגלגלים בטח לא פגשו מדרכות.

ניתן לראות בתמונה את הצלע הימנית שנקותה ע"י ווקס וG27 מחר אני אנסה להבריק את כל הגלגל אם זה לא יעזור נראה לי שאני אזמין את הPOWERBAL.

photomt.jpg

אם מישהו מכיר מקום בצפון המתמחה בניקוי ג'אנטים שיכול לתת לי כמה טיפים לניקוי נכון אני אשמח לפנות אליהים.

תודה לכל המגיבים.

פורסם

חיפשתי באיביי את הפאוור בול ומצאתי הרבה רבל הבעיה שלא עושים משלוחים לארץ במחיר שפוי, 40 דולר עלות משלוח 20 דולר עלות המוצר :shock:

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
חיפשתי באיביי את הפאוור בול ומצאתי הרבה רבל הבעיה שלא עושים משלוחים לארץ במחיר שפוי, 40 דולר עלות משלוח 20 דולר עלות המוצר :shock:

אין צדק חברתי... 8) הכל יקר... אין יבואנים לכלום...

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

• תוכן חדש...