Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נפרד מהRUN-X האלכוהוליסטית שלי (כ-8 ק"מ לליטר!!!) ומחפש רכב חסכוני, נוח וחדיש יותר, שמידותיו לא יכלו על הRUNX.

אציין שאני נוסע הרבה יחסית, כך שחשובה לי הנוחות והפינוקים, ככל שניתן.

חשבתי על הסיוויק היבריד אבל היא ארוכה מאוד, יחסית. הפריוס פשוט מכועאת ונשית, לטעמי.

אני מודע לכך שכיום יש את כל הצעצועים החדשים (ספארק, אלטו, 107 ופיקאנטה) אבל הם לא ממש מסתמנים כנוחים לנסיעות ארוכות (אלא אם תתקנו אותי מנסיונכם).

אם תוכלו לעזור לי עם רכב שנת 2008 ומעלה בתקציב של עד 75K, אודה עד מאוד.

נ.ב- אין לי ילדים ומקום פחות חשוב לי

אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

פורסם

סיאט איביזה החדשה יד שנייה,אתה יכול להיבא אותה ב70K+ במצב מעולה,רכב חסכוני וככל הנראה גם אמין,לגבי צורה,אני אישית אהבתי אותה מאוד,מה גם שהיכולות של הרכב הם מאוד טובות(0-100) וכו'.

פורסם

הקורולה הייתה דווקא בין הרכבים המשפחתיים החסכוניים יותר לזמנה, ואם אתה מגיע לצריכה של 8 ק"מ לליטר אז אתה צריך לבדוק את שרירי רגל ימין, מצבו המכני של הרכב או אופי נסיעותיך. מדובר בצריכה גבוהה למדי שלא משקפת את חסכוניותו היחסית של הדגם.

רכבי הסופר מיני החדשים יהיו קרובים במידותיהם ל RUNX ולכן הם בהחלט יכולים לבוא בחשבון ויהיו חסכוניים יותר בדלק. סוויפט, פאביה, איביזה, ואפילו היאריס החדשה (חדשה = 2007 ומעלה) לא קטנה בהרבה מהקורולה שלך. כמובן שכל רכב שלוחצים עליו או מבצעים הרבה נסיעות קצרות מפגין צריכת דלק לא משהו, ואם זהו סגנון נהיגתך אתה עלול להתאכזב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הרנקס איכזבה מבחינת הדלק מהתחלה, ורק בנסיעות ארוכות, רצופות ומטולות רמזורים כמעט, אני מוציא בלחץ 1/10.

מכל מקום, בכל השאר היא סבבה, אז אני מקווה לשמור על רמת חוויית הנהיגה, מה גם שאני שעות רבות על הכביש בעיר ומחוצה לה.

מה ההמלצות על הפונטו החדשה שבמבצע? אמנם מעט חורגת לי מהתקציב, אך ייתכן ששווה את זה.

והאם הסוויפט לא יקרה מדי לנתוניה?

הונדה ג'אז נחשבת מעולה וחסכונית, אבל מתסכל להוציא על המיקרו הזו כ"כ הרבה כסף, יחסית.

יש עוד הצעות?

אה, ותודה, כמובן, לכל אלו שעשו במלאכה עד כה.

אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

פורסם

אם אני לא טועה , ישנה הונדה גאז הייבריד שהיא קטנה אמינה וחסכונית .

אך אני לא בטוח לגבי מחירה ואם יש כזאת בארץ .

פורסם
אני נפרד מהRUN-X האלכוהוליסטית שלי (כ-8 ק"מ לליטר!!!) ומחפש רכב חסכוני, נוח וחדיש יותר, שמידותיו לא יכלו על הRUNX.

אציין שאני נוסע הרבה יחסית, כך שחשובה לי הנוחות והפינוקים, ככל שניתן.

חשבתי על הסיוויק היבריד אבל היא ארוכה מאוד, יחסית. הפריוס פשוט מכועאת ונשית, לטעמי.

אני מודע לכך שכיום יש את כל הצעצועים החדשים (ספארק, אלטו, 107 ופיקאנטה) אבל הם לא ממש מסתמנים כנוחים לנסיעות ארוכות (אלא אם תתקנו אותי מנסיונכם).

אם תוכלו לעזור לי עם רכב שנת 2008 ומעלה בתקציב של עד 75K, אודה עד מאוד.

נ.ב- אין לי ילדים ומקום פחות חשוב לי

אני רכשתי לעצמי פיאט בראבו 2009 לא מזמן, הרכב מהנה ומאובזר.

חסכוני 1-12 1-13 משולב בנסיעה רגועה.

אפשר למצוא אותם ב אזור ה 75K בחברות הלייסינג, ובקצת יותר בשוק הפרטי למרות שדי נדיר.

בכל אופן שיהיה בהצלחה.

פורסם

אם אין לך בעיה עם הקורולה (או אוריס, למה לא לשדרג את הראנקס? העיצוב הפנימי של האוריס מדהים לפי דעתי) הרובוטית 08-09, היא המתאימה בשבילך (ועוד ישאר לך עודף). חסכונית כמו מכונית קטנה, עוצמתית (אם זה חשוב לך. אם לא, זה בונוס), נוחה ואמינה. צריך לבדוק טוב את הגיר לפני שקונים, וכמובן, להתרגל אליו אחרי שקונים.

מבחינת גודל, אין הרבה הבדל מהראנקס פרט לתחת, וסנטימטר פה ולשם לכל הצדדים.

ואם ברצונך רכב חדש, אז תנסה להגדיל קצת את התקציב ותוכל להתהדר בקליאו חדשה ב80K. הרבה יותר מרווח מכל הקטנות האחרות (אלטו, 107, פיקנטו, ספארק...) וצריכת דלק רגועה. רק שהיא באה בידני, מקווה שזה לא מפריע.

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

פורסם

ואם ברצונך רכב חדש, אז תנסה להגדיל קצת את התקציב ותוכל להתהדר בקליאו חדשה ב80K. הרבה יותר מרווח מכל הקטנות האחרות (אלטו, 107, פיקנטו, ספארק...) וצריכת דלק רגועה. רק שהיא באה בידני, מקווה שזה לא מפריע.

ממתי הקליאו החליפה תג מחיר? או שאתה מתבלבל?

היא עולה 70 אלף. 10 אלף זה הבדל משמעותי

פורסם

אני מציע לך לתת צאנס לקליאו 1.2 ידנית החדשה.

מאוד נוחה בנסיעה ארוכה, שיכוח כמו שצריך של מהמורות ואיכות בניה טובה מאוד.

חדשה מהחברה עם שלוש שנים אחריות ו-king service

מפרט מאוד מפנק

וחסכונית על הנייר (1-18).

לגבי המנוע אתה תצטרך ללכת ולעשות נסיעת מבחן כדי לראות אם הוא מתאים לך בגדול התחושה היא שהוא קצת עצל - כלומר צריך לבחוש קצת בהילוכים כדי שהוא יגיב, אבל לגמריי לא פראייר (אני שייטתי איתו מעבר למהירות המותרת בקלות).

:king:

פורסם

ממתי הקליאו החליפה תג מחיר? או שאתה מתבלבל?

היא עולה 70 אלף. 10 אלף זה הבדל משמעותי

נכון, צודק, טעות שלי. 80 אלף על האוטומטית.

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

• תוכן חדש...