Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

160ש"ח הופכים בארץ ל260ש"ח אחרי 20% מכס/מס קניה ועל זה16% מע"מ

מה עוד שתצטרך להגיע למשרד התחבורה כדי להביא אישור לשחרור מהמכס

תעשה את השיקולים שלך אם זה שווה 30ש"ח הפרש

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

על מה אתה מדבר בן אדם...הזמנתי מEBAY המון מוצרים ולא הייתי צריך לשלם שקל מעבר לעלות+משלוח

לא מדובר כאן על מוצר חשמלי והמחיר הוא הרבה מתחת לחייב במכס.

המחיר הוא 160 שקל נטו לא מע"מ ולא משרד התחבורה ולא נעליים.

אני מזמין סה"כ מוצר אחד ולא סטוקים שעלולים לעור חשד.

פורסם

אני גם בעניין להחליף לפילטר אינבוקס של K&N , עשיתי טיפול לרכב ורצו על פילטר אוויר מהחברה(הונדה)260 שקל !

אמרתי להם תודה רבה אני יזמין לבד פילטר לכל החיים ויותר טוב.

גם רעש יניקה זה בונוס נחמד מאוד !!

מה המחיר הכי זול שאני יכול להשיג ? בנתיים מצאתי 240 שקל

Honda Civic Mugen RR

פורסם

עקרונית, עדיף הפילטר של סימוטה (או K&N) על המקורי מנייר.

אם אתה לא רוצה לחסוך אז תזמין את הK&N וזהו, אני בספק אם תקבל רעש יותר נחמד, סה"כ אתה מחליף פילטר אינבוקס. :-)

פורסם
על מה אתה מדבר בן אדם...הזמנתי מEBAY המון מוצרים ולא הייתי צריך לשלם שקל מעבר לעלות+משלוח

לא מדובר כאן על מוצר חשמלי והמחיר הוא הרבה מתחת לחייב במכס.

המחיר הוא 160 שקל נטו לא מע"מ ולא משרד התחבורה ולא נעליים.

אני מזמין סה"כ מוצר אחד ולא סטוקים שעלולים לעור חשד.

בדרך כלל חלקים לרכב לא משנה מה מחירם נדרשים באישור משרד תחבורה

ומס ומע"מ אתה אמור לשלם על כל דבר שמגיע אלייך גם אם זה מתנה

אם התמזל מזלך ווהפילטר יגיע אלייך ללא כל עלות נוספת הרווחת!

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

פורסם
בדרך כלל חלקים לרכב לא משנה מה מחירם נדרשים באישור משרד תחבורה

ומס ומע"מ אתה אמור לשלם על כל דבר שמגיע אלייך גם אם זה מתנה

אם התמזל מזלך ווהפילטר יגיע אלייך ללא כל עלות נוספת הרווחת!

אני לא יודע על מי אתה מנסה לעבוד פה אבל זה לא ילך לך.

א. זה חלק חוקי ב 250% לכן גם אם יעבור במשרד התחבורה (כמו שקרה לי מלא פעמיים) הוא ישתחרר לבסוף ללא תשלום ).

ב. הפריט הזה לא עולה יותר מ 50$ והוא לא כשיר למכס לכן לא יהיה תשלום נוסף בהגעה לארץ.

כאחד שמזמין מחו''ל ו EBAY בלי הרף אני יודע שמה שלא חוקי זה רק נס שהוא יעבור ומה שחוקי יעבור בלי שום בעייה!

קצת מעצבן אותי שאתה משקר במודע/לא במודע על אנשים כאן.

Honda Civic Mugen RR

פורסם

אני ממש לא מנסה להפחיד ולא אהיה עשיר אם הוא יקנה את הפילטר אצלי

כך שלהגיד שאני משקר זה קצת חצוף מצדך

אני יכול להגיד לך ששלחתי חלק בעלות של 100$ לבדיקה בחו"להחלק חזר שבוע שעבר ולמרות שהיו לי מסמכים שהחלק נשלח מהארץ לפני חודשיים חויבתי להביא אישור ממשרד תחבורה

בנוסף החליטו שזה לא החלק שנישלח במקור וחייבו אותי 20% מכס ומע"מ

אולי אני מקרה מיוחד!?

זה לא היית אתה במקרה שפרסם את התגובה הזאת

"

מי שפותח זה בן אדם אחד שעובד משרד התחבורה בבית הדואר הראשי בת"א -בית המיון- בחדר הזה שלו או מה שזה לא יהיה.

מגיע פעמיים בשבוע ומשחרר כמה חבילות מתוך עשרות !

אם הוא החליט שזה לא עובר רוב הסיכוים שזה לא יעבור אלא אם כן זה כבר טיפשות...תמיד שווה להתווכח במדינה שלנו.

דרך אגב : כל מה שרשום עליו AUTO/CAR וכו',או כל מה שנתפס ויש לו קשר לרכב,מועבר לשם.

(אלא אם כן זה נורות לדים קטנות או משהו לדוגמא,חבילה קטנה-בינונית ומעלה יש לה סיכוי להיתפס)

באזור מרכז .

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

פורסם

AVIHAITOPOR היקר

אני מזמין שנים מ EBAY וגם חלקים הרבה יותר יקרים מ 50 דולר

וגם חלקים לרכב,אח שלי הזמין משם זוג פנסים אחוריים להונדה סייוק

אני באמת לא יודע על מה אתה מדבר..מכס, מע"מ, אישור משרד תחבורה

לא באים להגיד שאתה מנסה להפחיד את אנשי הפורום כדי שיקנו ממך ולא מ EBAY כי יחסכו סה"כ 30 שקל וזה לא שווה...

אבל אני כן בא להגיד לך שיש לי ניסיון בהזמנות משם קצת הרבה הרבה הרבה יותר ממך ואין שום מכס ושום נעליים

ושוב אני לא מדבר על הזמנות כמו גלגלי מגנזיום ודברים כאלה, מוצרים קטנים ולא חשמליים אין שום מכס. נקודה.

שבת שלום.

פורסם

בוקר טוב.

בעקבות חקיקת חוק הנקרא "צו ייבוא חופשי" ,רשאים אנחנו ,אזרחי המדינה ,לייבא כל העולה על רוחנו (במסגרת החוק כמובן).

כאשר ברמה העקרונית,חלקים המיובאים לרכב ,חייבים בפיקוח משרד התחבורה , אבל נתונים לשיקול דעתו של המוכס.

בשנים האחרונות,השתכללו המוכסים בבית המכס והם משוטטים ב"גוגל " ומאמתים את סיווג ומחירי המוצרים שהזמנו ע"פ מס' המכירה ב E-BAY.

חבילות שערכן אינו עולה על 50 $ ,עתידות להשתחרר ללא בעיה .(אלא אם כן בכל זאת נבדקו והמוכס סווג את הטובין ככזה המחייב אישור חתום ממשרד התחבורה (כגון חלקים למערכת בלימה ,היגוי,פנסים ,צמיגים וכו"ב.)

חבילות שערכן מעל 50 $ ,לפי חוקי המדינה ,כבר חייבות במס.

לצורך חישוב המס שישולם ,הם לוקחים בחשבון לא רק את מחיר המוצר אלא גם את מחיר המשלוח.כאשר למחיר הבסיסי מתווספים כ 20 % מיסוי ו 16% מע"מ.

במקרה בו נתבקשתם להביא אישור ממשרד התחבורה ,תתבקשו לגשת למשרד התחבורה בר"ח המלאכה בת"א ולמלא טפסים ,אשר יבדקו ע"י נציג מוסמך ממשרד התחבורה וזה יקבע את עתיד המשלוח.

לרוב,נוטה משרד התחבורה לשחרר את המוצרים אבל לעיתים יכול הוא גם להעמיס עליכם בקשות אישורים ותקנים שתתקשו להמציא.

הדברים שכתב AVIHAITOPOR , לא נועדו להפחיד אף אחד אלא להסביר לכם חברים ,שמשלוחים שהזמנתם לא תמיד מגיעים ליעדם ועלולים להעצר לבדיקה מטרידה ,המצריכה לא מעט סבלנות.

בברכת שבת שלום.

אלי.

• תוכן חדש...