Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שוטטתי לי קצת ב EBAY

ומצאתי פילטר אויר של חברת סימוטה לרכב שלי

הפילטר שלי לא דורש החלפה (יש לי מקורי ברכב), האם יחול שיפור או איזשהו שינוי אם החליף את הפילטר שיש לי ברכב

לפילטר הזה שמשך את העין שלי?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Power-Air-Filter-Seat-ALTEA-XL-TOLEDO-III-Leon-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3f0b024c45QQitemZ270767639621QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

תודה רבה :)

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב ינשום קצת יותר טוב במיוחד בסל"ד גבוה, לא יודע עד כמה תרגיש את זה.

אם כבר אתה מזמין מEBAY עדיף ללכת על חברה בשם K&N, יותר איכותי וגם יכול להיות שיעלה לך יותר זול.

יש קיט יניקת אוויר שייתן לך יותר תוצאות אבל עולה הרבה יותר..

פורסם

זה לא פילטר פתוח ואני גם לא מעוניין לשים פילטר פתוח.

זה פילטר רגיל בדיוק בגודל של המקורי פשוט מחברה של SIMOTA, בדקתי גם של K&M אבל הוא עולה 100 שקל יותר הכי זול שמצאתי שם. המחיר של הסימוטה הוא כמו המחיר של המקורי בארץ.

תסתכלו באתר ותראו, זה לא פילטר פתוח זה סה"כ פילטר תחליפי למקורי.

כדאי או לא כדאי? יתן צליל יותר נעים? יניקת אויר טובה יותר? מה המשמעות של יניקה טובה יותר הן מבחינת ביצועי מנוע והן מבחינת

אורך חיי המנוע?

פורסם

זה הפילטר בדיוק: (מצטער על ההקפצה המהירה פשוט לא הצלחתי לערוך ולשים תמונה כדאי שתבינו שלא מדובר בפילטר פתוח).

$(KGrHqJ,!iwE3QOY,jB7BN-rCymon!~~_12.jpg

פורסם

מניסיון עם פילטר אינבוקס (יעודי ל-1.2TSI) של K&N, אכן יש שיפור - בעיקר בסל"ד גבוה. כמובן שיש מעט יותר צליל יניקה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מה אתה רוצה להשיג מזה?

אם זה רק לחסוך קצת כסף כל טיפול אז זה אחלה, לפי מה שנבדק בשני שירוקיים אחת עם פילטר ואחת לא הegt יורד מעט(בערך 50 מעלות).

ד"א איזה מנוע יש לך בלאון?

Got To love It

פורסם

מזה EGT? לא מעוניין לחסוך כסף. חשבתי על ביצועים טיפה יותר טובים. רעש יותר נחמד. סה"כ 160 שקל לפילטר הזה כולל המשלוח באתר.

לא מעוניין בפילטר פתוח ולא בשיפורים כלשהם. אבל גם לא מעוניין לפגוע במנוע על מנת לקבל מה שרציתי.

המנוע הוא 1.8 TSI

160 כ"ס

ידנית

פורסם

EGT זה הטמפרטורה של גזי הפליטה.

אם אתה לא מעוניין בשיפורים ולא בחסכון אלא רק בצליל אז מה בעיה?

לעשות נזק זה בטוח לא יעשה.

פורסם

כי הבנתי שאם הוא מכניס יותר אויר ממה שהמנוע אמור לקבל וממה שנותן לו הפילטר המקורי אז זה לא בריא למנוע

• תוכן חדש...