Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
AVIHAITOPOR היקר

אני מזמין שנים מ EBAY וגם חלקים הרבה יותר יקרים מ 50 דולר

וגם חלקים לרכב,אח שלי הזמין משם זוג פנסים אחוריים להונדה סייוק

אני באמת לא יודע על מה אתה מדבר..מכס, מע"מ, אישור משרד תחבורה

לא באים להגיד שאתה מנסה להפחיד את אנשי הפורום כדי שיקנו ממך ולא מ EBAY כי יחסכו סה"כ 30 שקל וזה לא שווה...

אבל אני כן בא להגיד לך שיש לי ניסיון בהזמנות משם קצת הרבה הרבה הרבה יותר ממך ואין שום מכס ושום נעליים

ושוב אני לא מדבר על הזמנות כמו גלגלי מגנזיום ודברים כאלה, מוצרים קטנים ולא חשמליים אין שום מכס. נקודה.

שבת שלום.

אני לא יודע כמה שנים אתה מזמין לרכב חלקים. אבל אני הזמנתי לפני שבועיים פנסים לרכב שלי 106 XSI.

פנסים שהם בעצם חתיכת פלסטיק, שעלו לי בסך הכל 18 דולר... קיבלתי בדיוק לפני שעה מכתב מהמכס שעליי לגשת

למשרד התחבורה לאשר את המשלוח, ומשם לגשת למכס ולשחרר את החבילה עם כל הטפסים הרצויים.

רק הטרחה הזו שמבזבזת לי כמעט יום שלם (חוץ מהנסיעה מהעיר שלי לתל אביב למכס) לא שווה את הבלגאן הזה.

אני חושב לוותר ולהשאיר אותם שם במכס פשוט.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי כבר יש נסיון עשיר עם המכס ומשרד התחבורה לצערי.

אתה לא חייב להגיע למשרד התחבורה ולא למכס

אתה ממלא טופס של משרד התחבורה של מה שהזמנת מצרף לטופס רשיון , רשיון רכב, ואישורים שזה מתאים לרכב, ושולח את הכל בדואר רשום לראובן ברדה.

אחרי מספר ימים במידה והכל מאושר אתה מקבל את הטפסים חזרה ומשם מה שנשאר זה או ללכת למכס או לשלם את האגרה של הדואר והם יטפלו בניירת, או לשלוח את הטפסים למכס להמשך טיפול.

פורסם

ראשית , חלקים בטיחותיים יעצרו -תמיד- לבדיקת תקן ואישור. ( פנסים,נורות,וכל חלק בטיחותי אחר).

שנית, אם החלק עובר את אישור משרד התחבורה והוא מחויב במכס זה ההליך הסטנדרטי אני לא מבין מה הבעייה.

הנושא שלנו פה הוא על פילטר אוויר ( שהוא חוקי למהדרין ואינו דורש תקן כלשהו היות וזה אינבוקס תחליפי ) שעלותו מתחת ל50$.

וגם אם הוא יגיע לידי משרד התחבורה ,יאשרו אותו וישלחו אותו לסניף הדואר הקרוב לבית. ( במקרה הרע יגידו לך לאסוף אותו מבית המיון ( בית הדואר בת"א).

Honda Civic Mugen RR

פורסם

כולכם צודקים

חלקים "בטיחותיים" נעצרים, כמו גם חלקים מעל 50$

אולי במסגרת גל המחאה על הבירוקרטיה המטומטמת בארץ, נעיף גם את המכס ופקודות המכס משנת 1948, הרי אנחנו שייכים כבר ל OECD, ואולי בעתיד לגוש ה EU, אז למה להמשיך ולהקשות ??????????????

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

כולכם צודקים

אולי במסגרת גל המחאה על הבירוקרטיה המטומטמת בארץ, נעיף גם את המכס ופקודות המכס משנת 1948, הרי אנחנו שייכים כבר ל OECD, ואולי בעתיד לגוש ה EU, אז למה להמשיך ולהקשות ?????????????? אהה... משרד התחבורה זה אותו שר שאחראי על "תשתית הכבישים" או הרכבת ? הבנתי ...

האפשרות היחידה להביא חלקים ושיפורים רציניים, היא באמצעות חזרה מחו,ףל, שלכם, או של קרוב שלכם.

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
כולכם צודקים

אולי במסגרת גל המחאה על הבירוקרטיה המטומטמת בארץ, נעיף גם את המכס ופקודות המכס משנת 1948, הרי אנחנו שייכים כבר ל OECD, ואולי בעתיד לגוש ה EU, אז למה להמשיך ולהקשות ?????????????? אהה... משרד התחבורה זה אותו שר שאחראי על "תשתית הכבישים" או הרכבת ? הבנתי ...

האפשרות היחידה להביא חלקים ושיפורים רציניים, היא באמצעות חזרה מחו,ףל, שלכם, או של קרוב שלכם.

מה בטיחותי בחתיכת פלסטיק שקוף שנקרא פנס איתות??

אני לא מזמין בולמים, ולא גיר, ולא קלאץ'... אלה דברים שצריך להתעסק איתם.

פורסם
במידה ותרצה יש לי פילטר אינבוקס כמו שפירסמת במשומש ב- 100 שח נסע אולי 500 קילומטר :-)

סימוטה ב 100? מאיפה לי שנסע רק 500 ק"מ?

• תוכן חדש...