Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי בסכום של עד 1500 שקל ,צריך יעוץ מהיכן להתחיל עם הסכום הזה ?

כרגע זאת המערכת שמותקנת אצלי

hu

CLARION FZ409

amp

CERWIN VEGA HED300.4

mono

CERWIN VEGA HED500.1

comp

morel dotech ovation 6

rear

ROCKFORD P1694

sub

ROCKFORD P2D12

מאיפו להתחיל ?

פורסם

מה אתה מחפש? יותר עוצמה? צליל יותר איכותי ונקי?

אני אישית לא כל כך מתחבר למגברים של סרווין, זה מעין פאק אצלי.

בתור התחלה אני הייתי ממליץ סאבוופר ברמה גבוהה יותר, המגבר שלך יכול לנצל סאבים יותר חזקים מזה שברשותך עכשיו.

פורסם

פרה פרה קודם כל תמכור את ה-HU תוסיף 400-300 ש"ח תביא לך מכשיר יותר טוב עם קרוס אקטיבי.

אחרי זה תמכור את המגבר 4 ערוצים תוסיף 500-400 ש"ח תביא משהוא יותר טוב מיד שניה.

וכך תמשיך.

ככה אני עשיתי ושדרגתי את כל המערכת שלי, תמכור תוסיף עוד קצת ותקנה משהו יותר טוב.

פורסם

מחפש יותר איכות בסאונד לגביי בידוד שמתי קיט בידוד של דניימט לקומפוננט משהוא כמו שתי יריעות בגודל 25x25 בערך שמודבקים על הדלת בחלק החיצוני (לא על הדיפון) באזור שמאחריי הרמקול! וכמה פיסות של דיינמט מודבקות בחלקים מהדלת

לגביי הסאב אני לא מחפש משהוא חזק מהp2 הסאב הזה עושה את העבודה כמו שאני רוצה !

לגביי ההד יוניט ,יוני אני לא הבנתי אותך?! למה להחליף אותו סך הכל המכשיר איכותי מבית טוב עם מעבד 24bit עם אקולייזר hpf/lpf לא נראה לי שאני צריך יותר מיזה אני רוצה להתמקד בשדרוג הזה במשהו שיביא שינוי באיכות הסאונד אני מתכוון לאופי הצליל שיהיה עשיר ונקי יותר משהו חסר לי בסאונד אני יודע שהדוטק יכולים להפיק הרבה יותר! אני רק רוצה ליעל את הסאונד ברכב לא להיכנס להוצאה כספית גדולה מידיי  

פורסם

איטום של 3 שכבות אשר כולל גם דיפון יעלה לך בסדר גודל של 2000 שקל. טיפה מעל התקציב שלך. אבל לפי דעתי שווה את ההשקעה.

ממה אתה לא מבסוט מה חסר לך ?

A3

K04 Inside

פורסם

נעמיד דברים על דיוקם חסר לי את המיד של הדוטק את התחום הנמוך שלו כשאני מוריד את הסאב אני לא מקבל את הצליל הנמוך מהם רק עם הסאב מאחורה אני מקבל את ההשלמה הזאת של הצליל מהמיד! מרגיש לי גן שהמיד יכול לרדת נמוך יותר וגם שהוא יורד קצת אני שומע את הדיפון רועד בעיקר בדלת של הנהג בדלת השנייה התופעה לא נשמעת אבל חסר באס בקיצור חסר לי צליל נמוך לגביי הטויטר הוא מעולה אולי אצטרך להנחית אותו מהקרוסלה ב3 db טיפה גבוה לי הטויטר 

• תוכן חדש...