Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב בתקציב של עד 45000.

אני נוסע בממוצע כל יום כ50 קילומטר.

מחפש רכב שיהיה חסכוני בדלק וכמובן שעגלת תינוק תכנס.

מעוניין בשנתון גבוה (2007 ומעלה)

אשמח מאוד לקבל הצעות לרכבים

תודה.

פורסם

ידני?אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם זה 2007 ומעל אז יש לך את הפוקוס גדולה,אך לא כול כך זריזה,רנו מגאן,תוכל בליסינג לקנות רכבים כאלו בערך מודל 2008

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מאמין שהיא עושה 1 ל11 משהו כזה,רכב משפחתי אוטומטי אי אפשר לקבל צריכה מאוד חסכונית.

פורסם

אם יש אפשרות להשקיע קצת יותר אז שווה לבדוק את הניסן טידה.

אנחנו באותו סטטוס כמוכם וקנינו אחת לפני חודש וחצי ואנחנו ממש מרוצים.

פורסם

היי,

בתקציב הזה אתה יכול להרשות לעצמך גם מודל 2008. חברות הליסינג וההשכרה מציעות מגוון רחב של מכוניות בתקציב הזה, למשפחות צעירות.

אופציות כמו יונדאי אקסנט, מיצובישי לאנסר, סובארו אימפרזה, רנו מגאן ועוד לא מעט אופציות.

אגב, אפשרויות המימון המגוונות שמוצעות ע"י החברות הללו, וגם ע"י הבנקים, מאפשרות לך לפרוס חלק מהסכום לתשלומים רבים, וכך בעצם לרכוש רכב חדש יותר / פחות קילומטרים, לשלם 45,000 ש"ח עכשיו, ואת היתרה (נניח, 10,000 ש"ח) לפרוס ל- 60 תשלומים, כך שכמעט לא תרגיש אותם.

מכוניות משפחתיות חסכוניות משנות מודל 2007-2008 – רנו מגאן, ניסאן טידה. המגאן, חרף המוניטין הלא משובח שיצא לה בתחום האמינות, היא אלטרנטיבה מעניינת עבורך – רכב מרווח, בטיחותי, חסכוני, עם תא מטען ענק. לגבי האמינות – יש אמינות ממנה אבל היא ממש לא "קטסטרופה" כמו שעושים ממנה. בכל מקרה, במידה ואתה רוכש רכב מחברת ליסינג – תקפיד על כמה דברים:

לקבל את פירוט ההסטוריה של הרכב, שתדע מה הוא עבר ומתי / כיצד טופל.

לקחת את הרכב לבדיקה עצמאית שלך – שווה לשים 400 ש"ח בשביל להיות בטוח במה שאתה רוכש.

לדרוש אחריות והתחייבות לטרייד אין עתידי.

בהצלחה.

גיל מאוויס

אני מעוניין לקנות רכב בתקציב של עד 45000.

אני נוסע בממוצע כל יום כ50 קילומטר.

מחפש רכב שיהיה חסכוני בדלק וכמובן שעגלת תינוק תכנס.

מעוניין בשנתון גבוה (2007 ומעלה)

אשמח מאוד לקבל הצעות לרכבים

תודה.

פורסם

היינו במספר סוכנויות רכב,

הציעו לנו את הגטס - שמיד הורדנו אותה מהפרק.

את הרנו מגאן 2 שנת 2008 70000 ק"מ מליסינג ב47000.

יונדאי אקסנט 2008 80000 ק"מ גם ב48000.

לקחתי לנסיעת מבחן את הרנו מגאן 2 וגיליתי שהיא מאוד כבדה עם תאוצה של צב.

אני מתחיל לחשוב על רכב חסכוני יותר עם שנתון ומחיר נמוכים יותר.

אני מעוניין בהצעות פרקטיות לרכישת הרכב בשבועות הקרובים.

שוב תודה.

פורסם
היינו במספר סוכנויות רכב,

הציעו לנו את הגטס - שמיד הורדנו אותה מהפרק.

את הרנו מגאן 2 שנת 2008 70000 ק"מ מליסינג ב47000.

יונדאי אקסנט 2008 80000 ק"מ גם ב48000.

לקחתי לנסיעת מבחן את הרנו מגאן 2 וגיליתי שהיא מאוד כבדה עם תאוצה של צב.

אני מתחיל לחשוב על רכב חסכוני יותר עם שנתון ומחיר נמוכים יותר.

אני מעוניין בהצעות פרקטיות לרכישת הרכב בשבועות הקרובים.

שוב תודה.

פיאט פונטו גרנדה שווה בדיקה.

פורסם

סיאט קורדובה או סקודה פאביה סטיישן

יש לנו קורדובה 2007 שקנינו חדשה ועברה עד היום 120000 ק"מ. היא ממש מותאמת למשפחה צעירה עם בגאז' ענק ואפשרות לבטל כרית אויר בתא הכפפות.

הרכב מטופל בקפדנות וללא תקלות. (לא, הוא לא למכירה...)

הדגם המומלץ הוא זה עם מנוע 100 כ"ס.

אותו דבר ובעצם אותו רכב היא הפאביה סטיישן שגם היא שירתה אותנו בנאמנות (אמנם לא כמו הקורדובה...) לאורך עשרות אלפי ק"מ.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...