Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!!

ברשותי מאזדה סדאן שנת 97 .

היה לי בעיה שהרכב היה מתחמם, גליתי שיוניט חום מנוע שבור. הלכתי למחרת קניתי יוניט והחלפתי.

היום נסעתי לחיפה ובאמצע הדרך החום מנוע עלה לי, עצרתי בצד וראיתי שהוונטה עובדת. השארתי את הרכב מונע ואחרי 5 דקות המשכתי בנסיעה. כמובן לאחר שהחום מנוע חזר לחצי

מה יכולה להיות  הבעיה ?

תודה רבה רבה לכל העוזרים

פורסם

למה שלא תכנס למוסך בהקדם שיאבחנו את הבעיה?לפני שמשהו במנוע יפגע וסתם תמשוך את זה?

זה יכול להיות כל דבר,רדיאטור סתום,תרמוסטט תקוע,משאבת מים שלא עובדת/כושלת במהלך העבודה וכו',תיגש למוסך לפני שתיכנס לעוד הוצאות.

פורסם

כן הבעיה שהמצב לא הכי מאפשר לי מבחינה כלכלית בימים האלו ראית

החלפתי יוניט לבד בשביל לחסוך את העבודה

תן לי כלים למצוא את הבעיה

תודה גבר

פורסם

עדכון קטן!!!!

חזרתי מחיפה לכיוון תל אביב.

בעליה בין יוקנעם לדלית אל כרמל (מחלף אליקים) הרכב התחמם.

בסוף העלייה ירדתי עד כמעט לצומת פארדיס בדרדור המנוע התקרר והמשכתי בנסיעה באזור נתניה הרכב שוב התחמם הורדתי לרביעי והחום מנוע ירד משגעת אותי הבעיה הזאת

אשמח אם תעזרו לי

פורסם

בדוק שהמאווררים המצננים את הרדיאטור פועלים.

אינני יודע אם ברכבך יש שניים, אבל אם יש שניים - אחד נכנס לפעולה עם התחממות המנוע, ושני אמור להדלק מיידית עם הפעלת המזגן.

כ"כ - בדוק בבקשה מי קירור - שלא חסרים.

alfa 156 2.5.

פורסם

חולגי !

יש שני מאוורים אחד נדלק שהחום מנוע עולה.

והשני נדלק בהפעלת המדחס!

הכנסתי את הרכב לניקוי רדיאטורים כשנאמר לי שהרדיאטור סתום.

גם הראה לי את הסירחון!

מקווה שזה יעזור .

אני בדרך למוסך לקחת את הרכב. אעדכן יום דבש

• תוכן חדש...