Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פה איזה סוגיה משפטית שהייתי שמח לקבל עליה יעוץ.

יש לי C3 פיקאסו חדשה (הרכב בליסינג תפעולי מלא).

במפרט הרכב כפי שנמסר לי ע"י היבואן וע"י חברת הליסינג מצויינת בפרוש משענת יד בין המושבים הקדמיים.

בכל הרכבים שראיתי על הכביש יש את המשענת הזו, רצה הגורל ודווקא הרכב שלי הגיע ללא המשענת הזו.

פניתי לחברת הליסינג, הם פנו ללובינסקי שטענו שאין להם כל מחויבות על המפרט מאחר ובתחתית רשימת המפרט מצויינת "הערת אזהרה" שכזות בסגנון "היבואן רשאי לשנות את המפרט מעת לעת ללא התראה וכו'" (ניתן לקרוא את ההערה בתחתית המפרט בלינק המצורף).

עכשיו, ברור לי מה ההערה אומרת, ברור לי שאם מחר היצרן יוריד פיצר מסוים מהרכב וכל הרכבים יגיעו ללא מראות חשמליות מתקפלות (סתם לדוגמא) אז היבואן לא חייב להתקין להם כזה דבר אבל האם מבחינת החוק היבואן יכול להביא רכבים עם מפרט חסר בזמן שרכבים זהים נמכרים עם מלוא המפרט ועדיין להתגונן מאחורי הערה שכזו?

תודע מראש על היעוץ המשפטי.

ולכל אלא שהולכים להעיר, "זה רכב בליסינג, מה אכפת לך" אז תשובותי הן:

1. הרכב הולך ללוות אותי 3 שנים אז מה אכפת לי שתהיה לי משענת יד?

2. משענת יד מקורית פלוס הרכבה מוערכת ב 2500 ש"ח, אז אם לא נתנו אותה, לפחות שיקזזו לי אותה ממחיר העיסקה.

3. סתם מעצבן ברמת העיקרון, שילמתי? אני רוצה תמורה מלאה.

4. אני לא איזה עובד בחברת היי-טק שאז באמת אין משמעות למפרט הרכב, אני עצמאי שמשלם בעצמו את עלות הליסינג שלי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הצדק עימך

עם כל הרכבים מתאריך מסויים ברמה שלך יבואו עם 3 גלגלים אתה לא רשאי להתלונן אבל...

עם כל הרכבים מגיעים עם ,ושלך בלי, ההערה באותיות הקטנות אינה תופסת כלל.

מהות ההערה : יכולת לשנות לשפר לשפצר וכו' אבל לא באופן פרטני לרכב של בגירה.

דיין אותם עד העצם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מרוב דיונים אין לי דמן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...