Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכחו את השכל בבאגז?(בת 13 נוהגת)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא ניסה לפתות נערות צעירות בגיל 13 בכך שנתן להן לנהוג ברכב שלו?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

אז מה, זה נקרא פדופיל כי היא קטינה, הטרדה או מה? :shock: או שפשוט אפשר לקרוא לו אידיוט? :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הזמן הפנוי וחוסר המעש של בני הנוער בזמן "החופש הגדול" גורמים לחלק מהם לבצע דברים אשר מסכנים את עצמם ואת הסביבה.

הפעם זה הסתיים בנזק בלבד.

נקווה שהחופש הזה לא יהיו ילדים נוספים שיסיימו את חייהם בגלל שעמום, ושטויות של רגע, ושל פזיזות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם אני חשבתי על זה ויש פה משהו באמת חשוד, למה שבן 17 יתן לילדה בת 13 לנהוג על הרכב!! שלו ועוד שחברה שלה באותו גיל יושבת מקדימה והוא מאחורה.הזוי!

משהו פה מסריח או שזה רק אני?

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם
שום דבר כבר לא מפתיע בחדרה :lol:

עם מחירי לימוד נהיגה של היום, לא רואה שום דבר מפתיע בזה. סך הכל רצה לחסוך על שיעורי נהיגה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...