Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו פה הזמין פעם מהאתר http://www.woofersetc.com/?

תוך כמה זמן המוצר נשלח אם כן ואם זה אתר אמין בלי בעיות?

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

מוזר קניתי מהם את הסט:

UP6i - DLS Ultimate 6.5" 2-Way Component System

ב $319.99 שזה יוצא 1150 ש"ח עם משלוח חינם לפני 4 ימים והם עדיין לא שלחו לי את המוצר ( יענו הוציאו אותו למשלוח לא הגיע לארץ ).

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

אם הם הוציאו את המשלוח אין לך מה להיות מודאג פשוט חכה בסבלנות.

אם המשלוח הוא חינם אז סביר להניח שגם הזמן שתחכה למוצר הוא ארוך יותר , 4 ימים זה כלום בד"כ מוצרים שאני מזמין במשלוח חינם מגיעים אחרי שבועיים +

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם
מוזר קניתי מהם את הסט:

UP6i - DLS Ultimate 6.5" 2-Way Component System

ב $319.99 שזה יוצא 1150 ש"ח עם משלוח חינם לפני 4 ימים והם עדיין לא שלחו לי את המוצר ( יענו הוציאו אותו למשלוח לא הגיע לארץ ).

קראת טוב את האותיות הקטנות? אני ממש ממש בספק שב 319$ תקבל גם משלוח חינם לארץ, אולי בתוך ארה"ב אבל לארץ לא נראה לי.

וכמו שאמרו לך, 4 ימים זה אפילו לא פרק הזמן הדרוש למכתב לעבור בארץ, שבועיים-שלושה לפחות זה פרק זמן סביר יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

צפה מהם למייל בימים הקרובים. למעט דיל-אקסטרים אני לא מכיר שום חנות וירטואלית שעושה משלוחים בחינם לכל העולם, בטח לא לחבילה גדולה וכבדה יחסית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בלי קשר לחינם כן או לא,

מהניסיון שלי מהזמנה מאתר אחר, לפעמים זה נתקע במכס.

התקשרתי לאתר, אמרו לי תן לבדוק... חזרו עם תשובה שהפריט הגיע ואז נותק הקשר.

לאחר בירור, זה היה תקוע במכס שהיה צריך לקבל קריאה מיוחדת עמ לקדם הטיפול.

בקיצור, שווה לשלוח מייל לאתר, על פי רוב מטפלים באופן ראוי.

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

• תוכן חדש...