Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה: בקניית פיגו 306 xsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכתי לראות xsi 5 דלתות דור ראשון 1996 175000 ק"מ,בסך הכל הרכב נראה די טוב חוץ מהדברים הבאים:

1.סאן רוף עובד לאט וחלש

2.לרכב החליפו 2 דלתות אין שאסי אבל זה בטוח,המוכר טוען שזה משריטות ומכות שהיו לדלת ואי אפשר היה לסדר אותן.

3.יש ריקבונות במסילות של החלונות מתחת לגומי,אני מתכוון למסילות שהמים אמורים לעבור דרכן למטה,דווקא בסאן רוף אין חלודה.

4.מנוע נכבה בנסיעה ורועד בסרק,כנראה מנוע צעדים.

ההיסטוריה של האוטו מתועדת לפי 30k קילומטר עשו טיימינג,ראש מנוע לפני שנה עם השחזה והכל וקלאץ לפני חודשיים.

מה אפשר לעשות עם הריקבונות האלה?

כמה אמור לעלות מנוע צעדים?

כמה אתם הייתם משלמים על אוטו כזה?

תודה.

קיטים קסנון למכירה.

פורסם

כמה אתם הייתם משלמים על אוטו כזה?

כהתחשב לאיזה סרט רע אתה הולך להיכנס לפי מה שאתה מתאר, לא יותר מ10000 וגם זה טירוף.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

המנוע צעדים והסאן רוף זה לא נורא, אבל הרקבון נשמע קצת פחות טוב.

306XSI דור ראשון הוא לא רכב שמזדקן יפה, גם אני הייתי על סף קניה של אחד כזה, למזלי לא יצא לפועל.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

כמה אמור לעלות תיקון כזה? ואיך מתקנים בכלל דבר כזה הרי המסילות בחלונות האחוריים (בקדמיים הם בסדר) ממש נוגעים בהן והן מתפרקות ומנופחות.

תודה,אני צריך לדעת די דחוף,כל עזרה תתקבל בברכה :).

קיטים קסנון למכירה.

פורסם

מה שעולה בזול עולה ביוקר...

תחפש רכב בלי כל הצרות האלה כי אף פעם זה לא יגמר רק במנוע צעדים ובחלודה תמיד תימצא בעיות ותצתרך להשקיע הרבה כסף במיוחד שמדובר ברכב ספורט שעבר חיים לא קלים.

עם בא לך להכנס לפרויקט לשיקום הרכב קנה אותו ותכין את עצמך לדרך.. :wink:

פורסם

אני אסביר לכם למה אני כן רוצה ולמה אני עדיין נזהר,האוטו בסך הכל שמור המנוע עובד יפה למרות המנוע צעדים מושך יפה ,אין נזילות ,משתמש במים צהובים של פרסטון , שמן איכותי, הוא לא נוסע חזק עם האוטו הוא אצלו 9 שנים מראה גם על רצינות,אבל עדיין החלודה מפריעה השאלה היא אפשר לתקן או לא? ובכמה?

תודה.

קיטים קסנון למכירה.

פורסם

ואל תשכחו שבשוק הxsi מוצעות ב16 עד 24k מה שמשאיר לי המון מרווח לתיקונים וטיפולים למיניהם.

שאלת המיליון כמה יעלה לטפל בחלודה הזאת?

קיטים קסנון למכירה.

פורסם

הייתה צריך לצלם ולעלות את התמונות שנדע כמה זה חמור.. ובכל זאת לתת לך הצעת מחיר לא אנחנו יכולים לתת רק אנשי מקצוע שיעריכו את הנזק , אנחנו יכולים להמליץ לך עם להכנס לזה או לא..

מה המחיר שאני קונה את האוטו?

לפני שאתם עושים העברת בעלות לך לפחח לקבל הצעת מחיר

פורסם

לגבי מנוע צעדים - אני החלפתי את שלי ב-150 ש"ח מפירוק. זה היופי של הדגם הזה, שיש כל כך הרבה חלקי חילוף בפורומים מרכבים מושבתים.. רק תחפש.

תבדוק טוב טוב שזהו ק"מ אמיתי, כי לי זה נשמע קצת חשוד.

היתרונות של הדגם הזה שיש לו המון חלקי חילוף בחנויות מהאחיות הגדולות (406 דור ראשון, קסנטיה, קסארה, וולקן) ככה שחלקים לא חסר, במיוחד תחליפיים. לגבי החזקה - זהו רכב לא הכי זול לאחזקה, אבל גם לא שוחט מי יודע מה. מה שכן, תכין סכום כסף בצד שיהיה "לכל מקרה" :wink:

לגבי אמינות? שלי דווקה הפתיע אותי לטובה.

שיהיה בהצלחה! 8)

פורסם

בקשר לאמינות אני יודע,יש לי פיגו 306 1600 ידנית ואני נהנה ממנה עד מאוד רק חסר לי טיפה כוח ובלי שום קשר אני רוצה אחת יותר קשיחה , ספורטיבית ומאובזרת בקשר לקילומטר בדקתי הרכב טופל עד לפני 3 שנים בלובינסקי היה 136k ושנה שעברה בטסט שהוא קיבל את הרישיון רשום שם 165k אז כנראה שמזויף הוא לא מה המצב אני יתאר לכם אם תנסו ללחוץ על המסילות יותר מידי הן ממש יתפוררו לכם בידיים אבל רק המסילות האחוריות בשאר הרכב אין סימנים לחלודה וגם לא בסאן-רוף,בקשר למחיר אני הייתי רוצה לדעת כמה אתם חושבים שרכב כזה שווה בערך, אני יודע לא ראיתם,לא שמעתם, לא נסעתם אבל לפי מה שנתתי פה מה אתם חושבים? המצב הפנימי של האוטו מושלם באמת כנ"ל מבחוץ הוא נראה מאוד טוב חוץ מהחלודה הזאת שהיא לא נראית אלא אם כן מחפשים מתחת לגומיות בדלתות האחוריות למעלה.

יש לו גם סאב של jbl נראה לא רע 12 חמוד אני לא מבין יותר מידי מגבר של jbl ו4 רמקולים 2 אחוריים morel 2 קדמיים פוקל.

דרך אגב iluxxa את שלך מכרת?

תודה.

קיטים קסנון למכירה.

פורסם

גש לפחח כמו שאמרו, רצוי אחד שאתה סומך עליו. אני לא שמעתי על בעיית ריקבונות בדגם הזה אז נשמע לי מוזר.

מחירון יד2 הוא 13.9K ככה שלהציע 10K זה באמת סכום יפה, אולי אפילו גבוה מדי עם כל התיקונים שצריך.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...