Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זו לא טעות אלא השתלשלות עניינים חובבנית מהשורש. מה זה?! חברה של 20 עובדים עם מוניטין של שנה?!

מזמינים רכב, מוודאים שהוא על המכולה, מתקשרים להודיע שהוא בארץ, מבקשים את הכסף, ורק אז עולים על הטעות?!

דרוש רכב זהה (לפחות בלי גג פנורמי בינתיים) עד שיגיע הרכב שלך. אם הם מסרבים, קח את הכסף ותעשה אחורה פנה.

לגבי כל מי שמציע לקחת את ה-2 ל' במקום - ממש קל להגיד. הוא הזמין X למה שהוא פתאום יכריח עצמו לרצות Y. מדובר בתוספת כספית לא קטנה, ובמכונית שתעלה לו יותר לאחזקה (דלק, ביטוח וכו'). אם הוא היה רוצה הוא היה רוכש אותה קודם בלי לחכות.

לא אתפלא אם הרכב היה על האונייה וניתן/יינתן ללקוח אחר מקומבן.

חבר שלי קנה פולו חדשה והביאו לו אחת ממשלוח שהגיע שבועיים אחרי שהזמין.

ללקוח שהיה אמור לקבל את הרכב אמרו שיש עיכוב באספקה.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

PCZ,

כל הסוכנים בצ'מפיון איתם דיברתי, מסרבים לפתוח הזמנות מיוחדות עבור גולף ושירוקו.

האם תוכל לומר היכן ביצעת את ההזמנה המיוחדת ואצל מי?

מעבר לכך אני מבין לליבך,

גם אני "נעול" על גיד ידני וניסיתי לבצע בזמנו הזמנה מיוחדת לשירוקו 2,000 ידנית - וללא הצלחה.. (לבסוף התפשרתי על ה 1.4)

הייתי ממליץ לך לנסות ולגשש האם תוכל לקבל את ההנחה אותה הם מציעים לך גם על ה GTI הידנית (יצטרכו להחזיר לך כסף..)

פורסם

אני חושב שהצעד הבא שלך מול היבואן צריך להיות שהוא יחזיר לך את הכסף הנוסף ששילמת להם כשבישרו לך שהרכב הגיע לארץ. כלומר, כל סכום ששילמת מעבר למקדמה הראשונית בפתיחת ההזמנה צריך להיות ברשותך ולא אצל היבואן מאחר והרכב לא הגיע לארץ ולא מדובר כבר באספקה מיידית.

מה תחליט לעשות אח"כ מול היבואן זה כבר עניין אחר, אבל קודם כל אתה צריך לעשות את הצעד שאולי נראה סימלי אבל יש בו כח ומשמעות רבה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תבקש 2.0DSG ללא תוספת... מה יש לך להפסיד ? בטח עם התוספות המיוחדות שביקשת המחיר התקרב גם כך ל2.0.

אני לא מסכים שמי שקנה גולף GTI יקנה שירוקו 2.0 ידנית אם היתה. מי שבאמת רצה שירוקו היה יכול להתפשר על הגיר,

מה עוד שיש הבדל גדול במחיר בין ה GTI לבין השירוקו 2.0DSG מינוס 10K.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הסיבה שצמפיון לא מביאים שירוקו 2.0 ידני היא שיווקית נטו,פשוט הם קיבלו מבצע ,דיל על שירוקו 2.0 DSG ויבוא ידני חותך להם ברווח (בערך 10K)

הגמישות והקלות שבה הציעו לך את ההנחה רק מראה את הרווח העצום שיש להם על מכוניות

ציין בבקשה את המחיר שנדרשת לשלם על השירוקו 1.4 ידני+פנורמי

על פניו ההצעה שלהם דווקא לא רעה צייד אותי בנתוני המחיר ששילמת

מסכים אתך בנושא הידני בשבילי רק ידני בDSG שיסעו השונאים שלי עוד מעט מישהו כאן יגיד שהוא מכיר מישהו שנסע 400000Kעל גיר DSG מקורי חחחחחחח

פורסם

אני לא באמת מאמין שצ׳מפיונס מודים בטעות שלהם בתום לב. פשוט אין להם ברירות אחרות. הם עשו וואחד טעות שאולי עם בנאדם אחר זה היה נגמר בתביעה ופגיעה בשם החברה ואמינותה. עכשיו הם בעמדת התגוננות. 

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

כשאנשים יתחילו ללמד את היבואנים לקח הם יבינו עם מי יש להם עסק, אני במקומך נכנס ודורש את מנוע ה 2000 ללא צוספת במחיר, אם לא נותנים לי , אוסף את הכסף ועובר לחברה אחרת.

אבל זה אני, אחד כזה שלא אוהב שדופקים אותו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
עם בנאדם אחר זה היה נגמר בתביעה ופגיעה בשם החברה ואמינותה. עכשיו הם בעמדת התגוננות.

לא ניסחפת בכלל. במקסימום הם התרשלו בביצוע הזמנה מיוחדת של רכב שהם לא מביאים בד"כ. תביעה? יגלגלו אותו מכל המדרגות.

כשאנשים יתחילו ללמד את היבואנים לקח הם יבינו עם מי יש להם עסק, אני במקומך נכנס ודורש את מנוע ה 2000 ללא צוספת במחיר, אם לא נותנים לי , אוסף את הכסף ועובר לחברה אחרת. אבל זה אני, אחד כזה שלא אוהב שדופקים אותו.

גם אתה לא נספחת בכלל. בוודאי שהוא יכול לקבל את הכסף בחזרה, אבל תראה לי עוד יבואן שיאפשר בכלל להזמין משהו שהוא לא מוכר כסטנדרט. אני יודע שפיאט הסכימו להביא לחבר פורום בראבו במתכונת קצת שונה - וברכות על זה. אבל תראה לי אחד מהיבואנים הגדולים (וסמלת ממש לא כאלה) עושה זאת... וגם אז - טעות. קורה. הציעו פיצוי. ללקוח שלנו עשו טעות יותר גדולה, עם A7. אז הוא חיכה בסבלנות עם רכב שכור עוד חודש. מהנה? בוודאי שלא. נסבל? כן. כי הוא לא רצה BMW או MERC או כל דבר אחר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לא ניסחפת בכלל. במקסימום הם התרשלו בביצוע הזמנה מיוחדת של רכב שהם לא מביאים בד"כ. תביעה? יגלגלו אותו מכל המדרגות.

גם אתה לא נספחת בכלל. בוודאי שהוא יכול לקבל את הכסף בחזרה, אבל תראה לי עוד יבואן שיאפשר בכלל להזמין משהו שהוא לא מוכר כסטנדרט. אני יודע שפיאט הסכימו להביא לחבר פורום בראבו במתכונת קצת שונה - וברכות על זה. אבל תראה לי אחד מהיבואנים הגדולים (וסמלת ממש לא כאלה) עושה זאת... וגם אז - טעות. קורה. הציעו פיצוי. ללקוח שלנו עשו טעות יותר גדולה, עם A7. אז הוא חיכה בסבלנות עם רכב שכור עוד חודש. מהנה? בוודאי שלא. נסבל? כן. כי הוא לא רצה BMW או MERC או כל דבר אחר.

בוודאי שהוא יכול לתבוע אותם על הפרת תנאי חוזה .

והוא גם יזכה

פורסם

גם אתה יכול לתבוע. תכתוב כתב תביעה, תשלם אגרה - והופה, תבעת.

לגבי לזכות, הדבר ממש לא שחור ולבן. ברגע שבית המשפט יתרשם שמנסים ללכת לקראת הלקוח ופועלים לפצותו עד לתיקון המחדל, תישאל מהר מאד השאלה למה מבזבזים פה זמן שיפוטי יקר. אלה החיים האמיתיים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא רק שאתה חי על הצד, אתה גם חי בסרט...

ליבואן מסודר כמו צ'מפיון תיהיה סוללת עורכי דין שתדע לתגבר את המקרה הנ"ל וכמו שבר ציין לגלגל אותו מכל המדרגות.

הפרת תנאי חוזה? איפה רשום שהם מחוייבים להביא את הרכב הנ"ל לארץ? הם ב"טוב ליבם" רצו לעזור ללקוח להביא רכב בהזמנה מיוחדת, הנושא לא צלח ולכן האחריות לא תיהיה על צ'מפיון. כן יהיה אפשרי לנסות ולהזמין מחדש את הרכב.

Confidence In Motion

פורסם

עידן ובר היקרים!

צ'מפיון ממש אבל ממש לא עושים טובה וממש לא "עוזרים" ללקוח להביא רכב מיוחד, כל לקוח רשאי להזמין רכב עם תוספות מיוחדות כראות עיניו,על עוד שהיבואן המקומי תומך בייבוא הדגם שהוזמן,וכמובן גם מקבל על כך תשלום.

הלקוח שילם מחיר גבוהה ממחיר הסטנדרט הכדי לקבל רכב לפי רצונו,והחוזה שנחתם הינו על הרכב המיוחד ולא על הסטנדרט, זכותו של הלקוח לתבוע את צ'מפיון על עוגמת נפש/אי עמידה בחוזה/או סתם כי בא לו, על כך יחליט שופט ואם לשפוט רק על פי המידע שניתן כאן, סיכוייו לא כ''כ 'קטנים כמו שאתם חושבים.

עניין סוללת עו''ד לא רלוונטי אם אין לך קייס בריא.

לפותח השירשור,אני דווקא חושב שתתעקש לקבל את הרכב עם פיצוי מצידם של צ'מפיון,במידה והם לא מוכנים להסתדר איתך קח את כפסי המקדמה ותמשיך הלאה.

פורסם

זה רק אני שחושב שפותח האשכול הוא בכלל טרול ?

בכל זאת תאריך הצטרפות מחודש ושלוש הודעות שניים הם בנושא הזה

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

למה זה נראה לך לא הגיוני שמישהו יפתח משתמש כדי לדווח על מקרה כזה? אם זה היה קורה לי (ובהנחה שלא היה לי משתמש כאן) יש סיכוי טוב שהייתי פותח משתמש על מנת לשתף ולהתייעץ.

• תוכן חדש...