Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי המידה זה נראה "6.5

לגבי ההתקנה אני אשמור על זכות השתיקה :-D

בהצלחה שבת שלום

דרור

אני במקומך הייתי שומר על הזכות הזאת כל הזמן.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אווצ' :|

רמת החאפריות מפתיעה כל פעם מחדש. מה שהמתקין עשה הוא לקח את הרמקול המקורי, הוציא לו את כל ה"בפנוכו" ויצר מעין טבעת הגבהה מאולתרת לרמקול. לא ייאמן.

כמו שאמרתי לך אתמול, הדלת מוגבלת לרמקול בעל עומק התקנה מקסימלי של 6 ס"מ ולכן קשה מאוד למצוא כאלו. הדוטק מצויינים ואולי בין הרמקולים הכי טובים שניתן למצוא עקב המגבלות, אני לפחות מבסוט מהם מאוד.

כל מתקין טוב ומעלה יוכל לייצר עבורך טבעת הגבהה בגובה 28 או 24 מ"מ (לא זוכר בדיוק), זה העובי שצריך כדי להכניס רמקול בעומק 6 ס"מ.

שיהיה בהצלחה ותהנה מהרכב! :wink:

איתמר.

(וכן, אחרי התמונות גם אני בטוח שמדובר ברמקולים בקוטר 6.5")

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה אתם בשוק מזה שחתכו את הרמקולים המקוריים והתקינו עליהם אחרים? תפרידו בין הפורום לבין מצב השוק. ככה מתקינים ברוב החנויות בארץ ולרוב המתקין לא מבין את ההבדל.

איתמר באמת היית צריך תמונות כדי לדעת שהמידה היא 6.5?

פורסם

ובמילים אחרות: צריך להבדיל בין הרצוי למצוי.

רמת הידע של רוב המתקינים נמוכה וזה בעיקר בגלל שבארץ הלקוחות אוהבים הכל מהר ובזול.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

בהרבה רכבים הפלסטיק הזה זו טבעת נפרדת מהרמקול המקורי!!!@

שהרמקול המקורי יושב עליה.!! כאשר מחליפים סט. מוציאים 4 ברגים. מהרמקול המקורי יוצא. ונשארת הטבעת הזו.

שאגב יושבת מצויין על המתכת של הרכב.

והיא בצורה של הרכב. ונותנת בסיס לא רע לרמקול אחר!!

להגיד שטעת עץ זה יפה. אבל את הטבעת צריך להתאים לדלת. אחרת יש מרווחים והוא לא יושבת בול.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

במקרה של הרכב הזה הרמקול בנוי יחד עם הטבעת לא ניתן להפריד זאת יחידה אחת. לגבי הגבהות הפלסטיק המקוריות אולי הם יושבות בול על הדלת אבל לא תמיד על הרמקול.

• תוכן חדש...