Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובר לגור ביחידת דיור ולבעל הבית אינטרנט ללא אבטחה ויש הסכמה שלו לשימוש בה.

הבעיה שהאות שם חלש או כמעט לא קיים.

האם יש ראוטר מומלץ שיכול גם להגביר את האות וכם לפזר אותו למחשבים שלי?

קראתי שניתן להשתמש בלינוקס כרואטר אשמח לשמוע

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

קנה ראוטר שתומך בתכונה של

universal repeater (אני קניתי אדימקס 6226 ב-125 ש"ח) ותציב אותו בנקודה הכי קרובה למקור האות.

:turn-l:
פורסם

yuvk - אני כרגע בסיטואציה דומה.

בבית של ההורים אין כרגע חיבור קבוע לאינטרנט (יהיה בעתיד ב"ה) וכרגע אפשר רק לגלוש על השכן ממול.

מהמחשב עד לבית שלו מפרידים שני קירות עבים ודלת.

מהמחשב כאן אני קולט אותו (גם עם הפלאפון) אבל בקושי פס אחד ולפעמים שניים.

אם אני שם את הראוטר שאתה מדבר עליו בחוץ,איך הוא יתחבר לנקודת רשת?

במחשב יש לי כבר כ.רשת אלחוטי עם אנטנה [גדולה יחסית,שניהם של TP-LINK אם זה עוזר שלא ממש עוזרת להגביר את האות מהשכן] - איך אני יתחבר לראוטר?

צריך להעביר כבל עד אליו או מה...?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם ישנה נק' בבית בה הקליטה סבירה לגלישה, אתה יכול להתקין שם ACCESS POINT וזהו, זה יקלוט את האות, יגביר אותו וישדר אותו לשאר הבית בצורה אלחוטית. יש גם מגברים מתקן G זולים יותר.

פתרון נוסף הוא החלפת הראוטר לשכן על חשבונך לאחד חזק יותר, בטח יש לו אחד פשוט עם אנטנה אחת ובמקרה הגרוע עוד מתקן G.

פתרון נוסף הוא חיבור רשת על חשמל באישור השכן, פלאג אחד אצלו ליד הראוטר, פלאג שני אצלך ביחידה, ממנו מתחבר לACCESS POINT או ישירות למחשב.

יש עוד כמה רעיונות אבל כל אחד מהם שכבר רשמתי נחמד בפני עצמו :)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8321

אני רכשתי את זה להגביר את הקליטה בקומה למעלה בבית. בוא נאמר שהוא עושה עבודה מדהימה, אבל בהתחלה רציתי לזרוק אותו מהחלון עד שגרמתי לו לעבוד. אבל זה כי אני אידיוט שדרש שהוא יעבוד בתור station infrastructure ולא universal repeater.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לא צריך שם כבל רשת - רק נקודת חשמל לספק הכח שלו.

בחוץ עלול להיות בעייתי מבחינת מזג אויר/לחות וכו'. אולי אפשר להגן עליו בקופסה שאיננה מתכתית.

REPEATER = אחד שחוזר על דברים. הוא קולט רשת מסויימת ומשדר אותה מחדש. ההגדרה היא פשוטה מאוד - רק צריך להגדיר איזו רשת הוא צריך לקלוט ואיך תקרא הרשת שהוא יוצר.

:turn-l:
פורסם

אז מה מומלץ? מה שהצייד-88 המליץ? או הזאב?

או שכל AP יעשה את העבודה ?

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
אז מה מומלץ? מה שהצייד-88 המליץ? או הזאב?

או שכל AP יעשה את העבודה ?

מה שקשרתי הינו ACCESS POINT אנטנה אחת, המכשיר המקביל למה שהצייד צרף הינו הTPLINK WA801ND

בעל 2 אנטנות וN-MAX 300MBit.

יכול להיות שאתה לא צריך את כל זה, אם הראוטר האלחוטי הוא תקן G אצל השכן, אז החלפתו לאחד תקן N יגדיל את טווח הקליטה.

אבל בעקרון, כל AP יעשה את העבודה, תלוי בנתוני הקליטה אצלך, יש מקרים שבהם הקליטה כל כך חלשה שAP לא יעזור.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני נמצא כעת בסיטואציה דומה: הראוטר נמצא בקומה התחתונה, המחשב (דסקטופ) בעליונה. קניתי דונגל WIFI של TP-LINK. עכשיו המחשב מזהה אומנם את הראור, אבל אין לי חיבור לאינטרנט. על פניו, נראה שהבעיה טמונה בעוצמת האות (כ-25%).

יש לי בקומה השניה מודם ששייך לייס מקס טוטאל והוא יכול לשמש כנקודת חיבור לאינטרנט. הבעיה היא שהמחשב לא קרוב אליה. האם יש מכשיר (ראוטר?) שעלי לחבר כדי שאוכל סוף סוף כבר לגלוש מהמחשב הזה?!

מתנצל אם השאלה שלי מטופשת במיוחד, אני פשוט לא מבין כלום בתחום הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גם אני לא ממש מבין בתחום (ועוד יש לי הסמכות MCSE\MCSA - לא שזה נותן משהו :p) אבל נשמע לי שמכשיר כמו שקניתי יכול לעזור לך :)

על פניו אתה צריך כזה שיקלוט את הראוטר מלמטה (אחד עם 2 אנטנות לטווח מירבי,ותקן N ע"מ לקלוט מהר וגם קצב העברת נתונים),וישדר לך את החיבור אינטרנט לקומה העליונה.

אגב אם אתה רוכש מכשיר כמו שלי,אין צורך בידע אטום או משהו בסגנון ע"מ להגדיר - הכל הולך NEXT NEXT NEXT :)

חכה לארז או YUVK שייתנו חוות דעת יותר מקיפה.

GTI

סאאמק כולכם.

• תוכן חדש...