Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כמו שכתבתי בכותרת, מנוע 2800 סמ"ק לחץ שמן שואף ל0 (נסע עם מפלס שמן מאוד נמוך עד ש"נתקע"), יש נזק מבני למנוע (לא דופק אבל בבירור לא כל הבוכנות עובדות, עדיין לא בדקתי קומפרסיה, מערכת שסתומים נראית מתפקדת אך לא ברור אם אין בוכנות הידראוליות תפוסות, צריך להרים סעפת, לא עולה שמן לראשים)

1. המנוע עשה את שלו (קרע ת'תחת בעבודה וסחב משקל גבוה רוב הזמן) האם כדאי להחליף משאבת שמן ולנסות לעשות החייאה או "לוותר" על המנוע?

2. מה האלטרנטיבה לשיפוץ מנוע בהנחה שאני לא יכול להשיג מנוע כזה במצב סביר, האם מנוע 3.1 של קורסיקה מתאים? השאלה נובעת מכך שטיפלתי במנוע שהיה בדגמים מוקדמים יותר, בנפח 2.8 והיה נראה זהה למנוע 3.1. כל ההברגות לתושבות של הנעה אחורית היו קיימות וההבדל היחיד בין המנוע הזה שהוא הנעה קדמית למנוע שיש אצלי הוא תושבות האביזרים שאותם כמובן אסיר ואחליף לאלה הקיימים אצלי (וכמובן גם את ההזרקה וסעפת היניקה).

3. מה הקריטריונים מבחינת רישוי אם ארצה להחליף למנוע 3.1 או 4.3?

הרכב כמו בתמונה המצורפת.

בברכה,

1990.gmc.s15jimmy.4436-300x189.jpg

×
×
  • תוכן חדש...