Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למי להתקשר כדי לשאול אם ניתן לשים 17 אינץ' 235 על וולבו ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

רציתי לשאול אל מי ניתן להתקשר כדי לשאול אם צמיגים 235 על 17 אינץ' ניתנים להרכבה על הרכה שלי ?

2003 Volvo S40

משרד הרישוי ? באיזה מספר טלפון בדיוק ?

חבר כבר לא צריך אותם והם סתם עומדים בחניה, ובכל מקרה אני צריך להחליף צמיגים, אז חשבתי להחליף ג'אנט במקום ולשים את אתה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במחלקה הטכנית של "מאיר" יוכלו לענות על שאלתך. דווקא במקרה כמו שלך לא הייתי מסתמך יותר מידי על מה שפנצ'רמאכער ממוצע יגיד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהי מידת הצמיגים שלך כרגע?

בתכלס לפי משרד הרישוי מותר לך מידה אחת מעל המידה המקורית.

אם יש לך ג'אנט 16 225 לדוגמא אז יהיה מותר לך עד 17 225.

מעבר לזה יעשו לך בלגאן.

קודם כל תשאל את עצמך למה אתה צריך 17/235?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בחלק מהמכוניות - ישנה על מדבקת רמת לחץ האוויר לצמיגים גם כל המידות שהגיעו במקור כאופציה עם הרכב אתה יכול להתחיל בבדיקה שם .

אופציה נוספת היא ספר הרכב - אם יש ברשותך בדפי הנתונים מופיעים כל המידות איתם נמכר הרכב בעולם אם שם ישנה מידת הצמיג הזאת סביר להניח שתוכל לקבל אישור להחלפה .

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ לך להתקשר לסדנת רכב עם ספר אוטודאטה ולקבל נתונים מדויקים.

האימפרזה שלי באה עם 14" מקורי, ניגשתי ל E&A, ולאחר בדיקה קצרה נתגלה לי שאני רשאי לשים באופן חוקי 17".

החלפתי את החישוקים באותו היום, וגם אישרתי את הכל, סיפור של שעה בערך, מרגע ההחלטה להחליף ועד האישור של החישוקים כשהם מורכבים כבר על הרכב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוטודאטה יש גם במוסכים וגם במכוני רישוי. לא חייבים סדנת שיפורים בשביל זה. ושוב: התשובה המוסמכת והנכונה ביותר תתקבל מהמחלקה הטכנית של "מאיר".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהי מידת הצמיגים שלך כרגע?

בתכלס לפי משרד הרישוי מותר לך מידה אחת מעל המידה המקורית.

אם יש לך ג'אנט 16 225 לדוגמא אז יהיה מותר לך עד 17 225.

מעבר לזה יעשו לך בלגאן.

קודם כל תשאל את עצמך למה אתה צריך 17/235?

איפה זה כתוב???

אשמח לקבל על זה יותר מידע.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...