Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון שמתי לב לתופעה - חום מגיע מאיזור הרגלים צד נהג, כשגיששתי שמתי לב שישנו מעיין צינור שמגיע מאיזור המנוע ומתחבר לקופסאת פלסטיק אשר ממוקמת מאחורי הקונסולה המרכזית, הצינור והקופסה מאוד חמים לאחר נסיעה, התייעצתי בפורום 206info ונאמר שזה אמור להיות נורמלי מאחר והצינור והקופסא הם בעצם חלק ממערכת החימום של המיזוג, השאלה שלי היא האם כולם שמו לב לתופעה, והאם אפשר לצפות את האיזור בחומר מבודד? או האם אמור להיות חומר מבודד ורק אצלי אין?

לצורך העניין הנה הת'רד שבו שוחחנו על הנושא + תמונות שצילמתי -

http://www.206info.co.uk/Forums/viewtopic/t=33983.html

פורסם

איזה חבר'ה מצאת בפורום הזה :-P.

ה"קופסא" שאתה מדבר עליה היא רדיאטור החימום ברכב שלך, הצינור שמתחבר עליה, שמגיע מקיר האש (מכיוון המנוע), זה שני צינורות שאליהם מחוברים צינורות החימום מהמנוע.

זה חלק ממערכת הקירור של הרכב, החלקים האלה חמים (וזה תקין לגמרי) מפני שזורמים בהם מי הקירור של הרכב (שמתחממים בזמן נסיעה לטמפ' של 90-100 מעלות בערך).

חוץ מזה, יש לך נזילה מהחיבור בין רדיאטור החימום לצינורות, שים לב לחומר הירוק היבש, זה נוזל קירור שנוזל מהחיבור ביניהם.

יש מצב לאיבוד מים איטי ממערכת הקירור, וריח מסריח מהרכב.

תרים את השטיח ותגע ברצפה, היא תהיה רטובה גם.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

(..תודה על התגובה הרצינית והמפורטת (סוף סוף

..החבר'ה שם היו פעם יותר נורמליים אני מניח שכולם שם כבר ילדים מושפעים שכאלה

..הייתי צריך לפרסם פה לפני הכל

לגבי הנזילה, אני אבדוק יותר לעומק אבל אני חושב שאלה סימנים לנזילה שהיתה ואינה קיימת עוד מאחר ואין רטיבות כלל באיזור הזה וגם ברצפה ואין מילימטר של חוסר מים לאחר שאני בודק לפחות פעם בשבוע את גובה המפלס.

ולגבי רדיאטור החימום - עכשיו אני רגוע לחלוטין בידיעה שזהו מצב נורמלי, פשוט אקנה איזשהו שטיח מבודד ואבודד את האיזור שם

:) ושוב, תודה

פורסם

בכיף, תבדוק את הנזילה, חבל שיהיה נזק בעתיד.

לגבי החום, אני עם הרכב כבר 3 שנים, דיי התרגלתי לעניין, זה יותר מורגש בחורף, כשחלק הגוף העליון קר, ורגל ימין מתבשלת לה :-P.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

מקרה דומה גם ברכב שלי , אסטרה 2002

מתרגלים לעניין ... אחרי הכול הרכב נבנה לחורף/קיץ של מקומות קרים יותר ולא לארצנו החמה

• תוכן חדש...