Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברה? צריך את עזרתכם :)

קיבלתי רדיו דיסק לא רע של JVC הדגם: kd-g730, אני לא מבין גדול באודיו ברכב ומכיוון שיש לי מקום מקדימה לרמקולים 4 אינץ'

קניתי (לאחר המלצה של "מבינים") רמקולים של אינפיניטי 4032cf 35 rms, הכל מחובר אבל הם מקרטעים בווליום לא גבוה... בווליום נמוך הם בסדר אבל כשמגבירים קצת (ווליום לא גבוה במיוחד) הם פשוט מקרטעים!

לצורך העניין הרמקולים הבסיסים של המיצובישי שלי הוציאו יותר עוצמה...

אני לא מבין גדול באודיו ברכב וגם לא שומע בווליום מטורף.

אשמח לעזרה, תודה חברים!

פורסם

נראה כאילו אתה צריך להפנות את השאלה ל"""מבינים""" :-D

עכשיו ברצינות ולעיניין

יכול להיות שהרמקול ישמע טוב פחות מהרמקול הפשוט שהיה כי צריך לכוון את המכשיר לפי היכולות של האינפיניטי

סביר להניח שתצטרך להוריד את הבאס יותר למטה

ברוב המקרים קשה מאוד לקבל איזו שהיא מכת באס מרמקול "4 ללא העיוות הנלווה

פורסם

קודם כל תודה על העזרה...

אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית. קרא את כללי הפורום*** באמת שניסית להגדיר הכל במערכת, הורדתי את הבאס, שיחקתי עם כל הפונקציות...

עדיין בעוצמה חלשה יחסית הוא מתעוות... אשמח לעזרה !!

פורסם

תבדוק קוטביות

ז"א שים פיידר במכשיר פול קדימה

שים בלאנס במכשיר פול שמאלה לאחר מכן בלאנס על אמצע לאחר מכן פול ימינה

עכשיו אם הבאס בשמאל נשמע חזק יותר מאשר שהבלאנס באמצע זה אומר שיש לך קוטביות הפוכה

אותה בדיקה תעשה מול הצד הימני

במידה והקוטביות יצאה הפוכה (שאני מאמין שכן) תהפוך פלוס ומינוס בכניסה לרמקול

יש מצב סביר שזו הבעיה וזה פתרונה (לא במאת האחוזים אבל עדיין בסבירות גבוהה שזו יכולה להיות הבעיה אצלך)

בהצלחה

דרור

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, עדיין לא קראת את הכללים?***

תודה דרור, אני אבדוק את העניין...

אם זאת לא הבעיה איזה אופציות קיימות? בעיה ברמקולים או במערכת?

יכול להיות חיווט ישן של האוטו לא מספיק טוב?

פורסם

טוב... עשיתי כל מה שאמרתם: הפכתי קוטביות, העברתי את כל הבאלנס ימינה ושמאלה, קדימה ואחורה.

הבעיה נשארה, איזה באסה :(

יש עוד הצעות חברים?

• תוכן חדש...