Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משטח דביק לסלולרי ברכב

lee31389
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן,

לאחרונה קניתי שברולט ספארק, והגעתי למסקנה שאני רוצה שיהיה לי מקום נוח לשים בו את הנייד,

הנייד מחובר למערכת בחיבור AUX, לשליטה על המוזיקה וגם בתור דיבורית.

אני לא מעוניין לקדוח בפלסטיקה כדי להתקין סטנד קבוע,

עומדות בפניי שתי אופציות -

א. משטח דביק - עד כמה שהבנתי מההיכרות הקצרה שלי עם המוצר הנ"ל באינטרנט, ולאור העובדה שאין בפורום התייחסות אליו,

זה פד דביק קצת יותר גדול מגודל של טלפון טאץ' סטנדרטי, שנדבק באמצעות דבק לאן שרוצים ברכב (לדוגמא בדש בורד מעל פתחי המזגן), ואז פשוט מצמידים אליו את החפץ שרוצים, והוא נשאר דבוק ויציב אליו (גם מאונך גם מאוזן) - נשמע לי קצת תמוהה, אבל בסרטון ובסרטונים ביוטוב זה נראה פועל, רציתי לדעת אם מישהו התנסה עם המוצר... הוא גם ממש זול, רק 50 ש"ח כולל משלוח - כך שלא נראה לי שיש הרבה מה להפסיד.

קישור למוצר - קישור למוצר

ב. סטנד שמתחבר לשמשה באמצעות ואקום - אני מניח שאת זה אתם מכירים, האם המוצרים הללו מחזיקים ונוחים, או שאחרי כמה ימים המוצר ינשור?

תודה רבה לעונים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא הייתי מדביק כזה דבר לך תדע מה יקרה לדבק בשמש,הרי הדש-בורד מאוד מתחמם,מה שכן הייתי מציע,תקנה ב 10-15 שקל פד פשוט שנצמד ללא דבק,אני קניתי את זה וגם אבא שלי וזה עובד מצוין,אין לי מושג איך זה לא מחליק אבל זה עובד,כמובן לא צריך להגזים בשיפוע.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המשטח הדביק באמת פועל, ראיתי במו עיניי. אבל אני לא יודע למשך כמה זמן הוא ישאר דביק. ההגיון אומר שבמשך הזמן יידבק אליו אבק והוא לא יהיה יעיל יותר, כתוב שניתן לשטוף וזה מחדש את הדביקות אבל לך תדע..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב הזמנתי דרך אתר דילים כלשהו, יצא לי 17 שקל כולל משלוח, מה שאומר שהפסדתי פחות קופסא של ווינסטון, אני יעמוד בזה,

לגבי הסטנד שמתחבר לשמשת הרכב בואקום, האם הדבר אמין? אני יכול לשים עליו מכשיר אייפון והוא יחזיק את המשקל? הואקום נשאר תקין גם לאחר מספר חודשים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי כזה לכף יד לאחר כמה חודשים,כדי שהוא יחזיק צריך לשים רוק,ואז נוצרים על החלון סימן עגול.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההגיון אומר שבמשך הזמן יידבק אליו אבק והוא לא יהיה יעיל יותר, כתוב שניתן לשטוף וזה מחדש את הדביקות אבל לך תדע..

אכן, שטיפה/ניגוב המשטח במגבון לח - והדביקות חזרה למצבה המקורי.

עולה דולר באיביי

זה בדיוק המחיר שזה עלה לי.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני רכשתי 2 כאלה, לא בארץ, עלה גרושים. המחיר מוגזם לחלוטין.

אני לא מצליח למצוא קישור לאתר ממנו קניתי את זה. מצאתי את זה כאן בפורום, אני לא מצליח למצוא את השרשור.

הרעיון מעולה, אני לא משתמש בו לנייד, אלא רק לאותן הנסיעות שיש לי צורך בצ'יטה ו/או gps. זה לא בטיחותי כי המכשיר ש"מודבק" למשטח עלול לעוף ולפגוע במקרה של תאונה.

סה"כ מומלץ, אבל לא במחיר הזה. נסה לאתר באתרים בחו"ל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפתרון הכי טוב שמצאתי זה מגנט. יש עיגול/ריבוע מגנטי שנדבק לדש בורד (דבק מאוד חזק ובאותה רמה גם נתלס כשרוצים בלי להשאיר סימן) על הפלאפון מדביקים גם מגנט דק והמכשיר יושב מצוין. מומלץ מאוד!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי גם יש שברולט ספארק והאמת שלדעתי מצאתי את הפתרון האידאלי לבעיה הזו, פשוט מאוד הזמנתי סטנד שמתלבש לך על אחד ממחזיקי הכוסות מתחת לדש בורד, הוא מתכוונן ולצרכים שלי הוא מאוד מאוד נוח, ממליץ בחום.

http://cgi.ebay.com/mCUP-BLACK-CAR-CUP-HOLDER-PHONE-MOUNT-iPHONE-4-4G-/280526768867?pt=PDA_Accessories&hash=item4150b2cae3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה לי משטח גומי כזה פעם.

בהתחלה הוא מחזיק ממש טוב, אבל תוך זמן קצר נדבק אליו אבק והוא מפסיק להשפיע. צריך להוציא, לשטוף היטב ולתת לזה להתייבש מעצמו ואז הוא חוזר לתפקד.

אישית ראיתי את זה כפתרון מאוד מציק..עדיף פתרון קבוע.

זה לא שעוד שבוע תפסיק להסתובב עם סלולרי..תדביק או תעשה חורים אם צריך ושיהיה לך פתרון נוח למשך כל השימוש שלך הרכב, הרי את החורים לא תראה אלא את הזרוע כי תמיד תשתמש בה, וגם זה שאחריך יקנה את הרכב או שהוא יהנה גם מהזרוע או ש...הוא ישבור את הראש עם החורים. מבטיח לך שקונה של רכב משומש בן כמה שנים פחות מוטרד מעניין כזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...