Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אהה כמעט שכחתי גם Paul Oakenfold עם התוכנית שלו Planet Perfect אצלנו בבלעדיות,

ועוד הרבה הפתעות בהמשך הדרך.

זהו נס אלוהי. בדיוק כשקראתי את התגובה הזאת התנגן ברקע שיר שלו שאני מאוד אוהב (Firefly).

אלא מוריד את הפודקאסטים למחשב / אייפון ושומע אותם ברכב דרך דיסק און קי/SD או כשאני עושה ספורט באמצעות האייפון/נגן באותה צורה.

אפשר לשאול מהיכן אתה מוריד את הפודקאסטים? זה נשמע רעיון טוב.

עריכה: מצאתי. תודה על הרעיון.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
בסלקום זה לפי מהירות ולא לפי נפח, הנפח הוא בלי הגבלה. המהירות הנמוכה שעולה 24 לחודש היא 384KB.

הנתונים שהצגת לא מדוייקים:

ראשית, חבילות גלישה מוגלות מהירות ולא נפח ניתנות אך ורק בשידרוג ולא ברכישת חבילה או שינוי שלה (אני למשל שידרגתי מסים ישן לסים דור 3 ומבחינתם זהו שידרוג. לכן אני זכאי לחבילה כזו).

שנית, המהירות 384KB היא קילוביט ולא קילובייט. כלומר: תחלק ב-8 בכדי להגיע למהירות האמיתית (48 קילובייט).

אני שומע רדיו בסטרימינג כמעט ללא בעיות אבל יש פעם ב... ניתוקים מעצבנים. אני לא יודע האם הבעיה היא באזורי קליטה מסויימים או במהירות גלישה איטית מדי.

• תוכן חדש...