Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ ונטו 94 - כמה שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,לאחרונה אני בהתלבטות קשה,

האם למכור את הונטו שלי ולהתחדש,או לשפץ את הונטו ולהנות ממנה עוד כמה שנים.

הסיפור כזה,

הונטו אצלי כבר מעל 4 שנים,אני מאוהב ברכב הזה עד מאוד וקשה לי לוותר עליו.

בכמה החודשים האחרונים כמו (כמעט) כל רכב ישן התחילו להופיע תקלות כאלו ואחרות,חריקות ,פלסטיקים שהתייבשו,צבע שמתקלף..

בקיצור המצב הקוסמטי והמכני דורש טיפול משמעותי.

השאלה שלי היא,האם יש מקום אחד שבו אוכל לבדוק את הרכב,לקבל הצעת מחיר כוללת,לשכוח ממנו לכמה שידרש ולקבל אותו במצב חדש?

לצערי אין לי רקע טכני ואני לא חושב שהידע הבסיסי שלי מספיק על מנת לשפץ את הרכב בכוחות עצמי.

אשמח לקבל יעוץ ,הכוונה או כל טיפ אחר.

אני יודע שהרכב לא מוגדר כרכב אספנות,אך לדעתי אין פורום מתאים יותר על מנת לשאול שאלה כזו.

תודה ערב טוב

Volkswagen Vento CL 1.8 1994

פורסם

בוודאות לא "תהנה" ממנו אם הרכב משמש אותך כרכב יומיומי.

הייתי במקום הזה עם ליאונה 86 והשקעתי המון כסף בפחחות ופלסטיקה וגם במכניקה ואפילו קצת באלקטרוניקה.

זה לא מנע מהרכב לעשות בעיות מוזרות, לעצבן אותי ולהביא אותי להוצאות מיותרות על אחזקה - בעיקר בגלל שלא היו חלקים מקוריים אלא רק זבל סיני נחות שהתקלקל אחת לחצי שנה, בדיוק לפני הטסט.

אם אתה מוכן לחיות עם רכב ישן שמדי פעם מתקלקל ויש לך את הממון (סביבות 10 אלף ש"ח) לשפץ אותו ולהחזיר לו קצת מנעוריו, אז למה לא.

בסופו של דבר קצת חרישה ב EBAY הגרמני תביא אליך את הפלסטיקים שאתה זקוק להם, ואני בטוח שבכפרים של בני דודינו תשלום של 4-5K יביא אותך לפחחות ברמה גבוהה. תוסיף לזה עוד 1-2K להחלפת כל האטמים והגומיות ברכב באופן יזום ועוד כמה גרושים לרפד רכב שיכין לך ריפודי דלתות ומושבים חדשים ברמה גבוהה - ויש לך רכב סוף הדרך.

פורסם

תודה רבה על התגובה,

היום התייעצתי עם בחור פשוט תותח בשיפוץ רכבי אספנות,

לאחר בדיקה מקיפה של הרכב,סיכמנו שהשיפוצים הדרושים לרכב על מנת להביא אותו למצב מכני ''מושלם'' יעלו כ2500ש''ח כולל עבודה.

ציפיתי להרבה יותר.

אם זה לא מספיק אז גם את הפלסטיקים וה''פיצק'ס'' בחלקו הפנימי של הרכב הבחור מחדש לי בחינם.

אחרי הרבה מאוד חושבים החלטתי לשפץ את הרכב לשמור אותו לעוד כמה שנים.

אעדכן בעתיד עם תמונות מהשיפוץ.

שוב תודה לך.

Volkswagen Vento CL 1.8 1994

פורסם

זה בערך מה שתיארתי לעצמי - סביבות 2-3K לשיפוץ מכני.

אם אתה באמת רוצה רכב מיוחד, תשקיע גם בפנים וגם בפחחות ותקבל רכב "חדש".

• תוכן חדש...