Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
64 ביט היום זה כבר לא למפתחים בלבד, ואין עם זה שום בעיה מלבד הצורך ביותר זיכרון בהשוואה ל-32.

אם במודעה היה רשום 64 ביט, הוא צריך לקבל מחשב 64 ביט או איזה שהוא פיצוי עקב הטעות.

נכון. וזה באמת לא משנה אם אני צריך 64 או לא. שילמתי מחיר של 64- מגיע לי לקבל 64. אין שום סיבה להתפשר על זה.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

מציע לך ליצור גם קשר עם היבואן של SAMSUNG - חיון,

באתר שלהם הדגם שרכשת: R540-JA06IL

מופיע כמגיע עם מערכת הפעלה 64 ביט.

http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4178&catid=4102&CatalogName=SAMSUNG

יתכן ומקור הטעות החלה איתם, שווה בדיקה.

שוב, לגבי המחיר, אין הבדל במחיר בין דגם 64 ביט ל32, התרעומת שלך צריכה להיות אם בכלל רק לגבי הטעות בגרסא, לא לגבי המחיר ששלמת וכפי שהסבירו לך, ב99.9% מהמקרים ובהנחה שאתה לא מתכוון לשדרג ל4GB זכרון, לא תרגיש הבדל בשימוש בגרסאת ה32ביט.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ניתקלתי כבר בבעיות, למשל בחיבור עם מדפסות שמחוברות למחשבים שרצים עם 32bit, על מחשבי 7 X64.

(למעשה אני עדין לא מצליח להתחבר ל HP די חדשה שמחוברת לויסטה 32 עם לפטופ 7 X64 ולא משנה איזה קובץ הורדתי מ HP וניסיתי להתקין על הלפטופ %#$^$*&*)

אני לא רואה סיבה שתחליף את ה 32 שקיבלת.

אני הייתי נשאר איתה על המחשב הזה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

Liviur תתפלא אבל לא חסר פה ושם חומרה שלא תומכת 64 ביט, לדוגמה כרטיס מעוד נפוץ של GEOVISION (כרטיס מצלמות) לא תומך 64ביט.

מבחינת תוכנות, התוכנה שמגיע אם כרטיס TP-LINK לא תומכת 64ביט.

אודי A4

דימה.

פורסם

דרורזי - כתוב את הדגם.

אני לא מאמין שלHP יש משהוא שיצא ב5 שנים האחרונות שלא תומך מושלם ב7 64.

AVE - ברור שיש פה ושם - אבל אלו חומרות די איזוטריות / סיניות זולות ללא תמיכה רצינית ובכ"א - כמעט לא רלוונטיות במקרה של לפטופ. (גם בלחץ במקרה של מחשב שולחני)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
Liviur תתפלא אבל לא חסר פה ושם חומרה שלא תומכת 64 ביט, לדוגמה כרטיס מעוד נפוץ של GEOVISION (כרטיס מצלמות) לא תומך 64ביט.

מבחינת תוכנות, התוכנה שמגיע אם כרטיס TP-LINK לא תומכת 64ביט.

במקרה כרטיס TPLINK, במקרה שאין דרייבר שלהם ל64, ניתן להוריד דרייבר של הצ'יפסט ישירות מאת'רוס.

פורסם

2 מקרים שונים

בית א.

מדפסת דנדשה 4500 (משולבת דיו) מותקנת על ויסטה 32 עם התקנה מלאה של דיסק התוכנה

לפטופ 7 64 לא מוכן להתחבר אליה וטוען שאין לו דרייברים מתאימים, הורדתי מהאתר של HP כל מה שיכולתי למצוא, לא הצליחה.

בית ב.

מדפסת ליזר משולבת ישנה יחסית HP3030 מותקנת על XP 32 מחשב שונה ברשת 7 64 לא מצליח להתחבר אליה

אם מחברים את ה 3030 ישירות (USB) ל 7 64 המחשב סבבה עם זה ועובד איתה (!) הוא לא מוכן לעבוד איתה כשהיא על ה XP, מחשב אחר ברשת 7 32 מוכן לעבוד עם ה 3030 בסבבה

ביזבזתי על 2 המקרים ביחד כ 4 שעות של הורדות והתקנות החלטתי ש HP שופטי כדורגל ונטשתי בזעם וללא הצלחה את הנושא :-P

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

נתקלתי בעבודתי במקרים מוזרים ובלתי אפשריים בתקנת מדפסות HP 5700/6500 וסדרת 3000, בשתי מקרים גם לאחר שעות של עבודה והתקשרות לתמיכה של HP (דבר אשר אני מתבייש לעשות) גם לא נמצא פתרון! גם התמיכה הרימו ידיים. המדפסות הוחזרו והוחלפו בדגמי יצרנים אחרים, אבל זה לא נוגע למקרה שבכותרת. ביתר המקרים כל עוד המוצר לא ישן מדי, ניתן למצוא פתרון לדרייברים של 64 ביט.

פורסם

אופציה מס' 1:

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=15079&prodTypeId=18972&prodSeriesId=25505&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=4063#1130

עבדתי עם כזו בדיוק עם Win7 - עובד מעולה.

לגבי דרייברי רשת - בHP הם די חרא מניסיון. לפחות בחדשות הם מורידים אותם בזמן החיבור.

פה שווה להוריד את הדרייברים האוניברסלים של PCL6 ופוסטסקריפט.

(מיותר לציין שמאז שאני עם זירוקס החיים יפים כן? :) גם המק וגם ה7 64 מדפיסים ברשת בלי להתקין כלום מעולה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הורדתי את האוניברסלים בנסיונות שעשיתי, קקה בלבן.

כבר מזמן נשבעתי שהמדפסת הבאה שאני קונה היא לא של HP רק שה 3030 שלי לא רוצה למות ;)

בגיהוק הראשון שלה היא עפה לפח.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

HP זה הלקסמרק החדש.

זבל של מדפסות, מתחת לכל ביקורת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...