Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שאלה קטנה, מכרתי היום את הרכב שלי והקונה ביקש ממני להשאיר את הביטוח חובה וצד ג' שלי בתוקף עד ליום חמישי השבוע.

השאלה שלי האם זה לא יכול לפגוע בי? כלומר אם הוא יעשה תאונה הביטוח על שמי ואליי הם יפנו?

בקיצור עשיתי טעות שהשארתי ועדיף לבטל?

תודה רבה מראש..

פורסם

הביטוח לא תקף לאחר העברת הבעלות.

הוא כרגע נוסע בלי ביטוח.

(אף פעם לא הבנתי איך אנשים תמיד מתעסקים בקטעים של "תשאיר לי עד מחרתיים").

משכנתא זה קל

פורסם

בשביל לבטל את החובה אתה צריך להחזיר לחברה את הספח של הביטוח חובה אבל הוא לא אצלך ולכן "חייך כי נדפקת".

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא מחייך ולא שום דבר..

אתה מודיע לחברת הביטוח שהספח אבד לך, הם מחתימים אותך על הטופס ומבטלים את הביטוח.

כל הפרוצדורה לוקחת כמה דקות\ שעות, ואפשר לבצע אותה בפקס.

אחרי כמה ימים תבל החזק יחסי של הביטוחים.

ובקשר לזה, שהקונה נוסע ללא הביטוח, זה לא מדוייק.

אני ממליץ שתקרא תגובתו של עו"ד ( כולל הודעה מס. 12):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=359311&highlight=%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

איזה הגיון יש מצד המוכר להשאיר את הביטוח על הרכב שמכר? נניח והקונה היה מעורב בתאונת דרכים שהוא אשם בה. זה יפגע בעלות הביטוח העתידי שלו (אין העדר תביעות), תשלום השתתפות עצמית, שלא לדבר על מקרה תיאורטי שבו הנזק שנגרם עבר את התקרה הכלולה בפוליסה.

בדיוק כמו שכאשר אתה רוכש רכב חדש והודיעו לך שאתה יכול לבוא לקבל את הרכב, אתה מודיע לחברת הביטוח טלפונית על הפעלת הביטוח ואתה מכוסה מיום קבלת הרכב, כך הקונה יכול להודיע לחברת הביטוח על הרכב שרכש.

נראה לי סיכון מיותר.

פורסם

זהו שאין הגיון ב"להשאיר את הביטוח". זה לא מיטיב עם הקונה.

ואם הקונה אומר - לא הספקתי להנפיק ביטוח, יעמיד נא את הרכב היכנשהו עד לטיפול בביטוח, או שהמוכר יתנדב לקחת הרכב ולהעמידו אצל הקונה, ובא לציון גואל.

alfa 156 2.5.

פורסם
לא מחייך ולא שום דבר..

אתה מודיע לחברת הביטוח שהספח אבד לך, הם מחתימים אותך על הטופס ומבטלים את הביטוח.

כל הפרוצדורה לוקחת כמה דקות\ שעות, ואפשר לבצע אותה בפקס.

אחרי כמה ימים תבל החזק יחסי של הביטוחים.

ובקשר לזה, שהקונה נוסע ללא הביטוח, זה לא מדוייק.

אני ממליץ שתקרא תגובתו של עו"ד ( כולל הודעה מס. 12):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=359311&highlight=%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97

קראתי, אמנם חודש לי בנושא, אך אני בספק שחברת הביטוח תמהר לשלם עבור פגיעות גוף במקרה כזה.

הצד המשפטי אודות הזיקה, שפורשן ע"י העו"ד (וע"י בלבד), עלול לבוא לידי ביטוי שנים אח"כ.

לעשות ביטוח לוקח 3 דקות בשיחת טלפון. למה להתאבד על עורכי דין בגלל זה?

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...