Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"Morel dotec/Hybrid 4

yonihawks
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוני

למה דווקא מידבאס 4 אינטש של דוטק או של הייבריד

אפרופו - רוב האנשים ששמעתי שניסו להשתמש בהם בתור מידריינג'ים מצאו אותם כאלמנטים מאוד מאוד אנמיים - אתה בטוח שאתה רוצה להכנס לשם?

למה לא CDM88? מידריינג' פשוט מדהים, חם ובתחום האנושי (ווקאל) נאמן למקור - נשמע אמיתי לפחות.

גם הייתי ברצינות שוקל את הרכיבים הבאים:

MDM55 של מוראל

https://www.madisound.com/store/product_info.php?cPath=45_234_263&products_id=562

סקאן ספיק דיסקברי דום מידריינג'

https://www.madisound.com/store/product_info.php?cPath=45_234_264&products_id=1088

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חושב שאצלי דפקה זה יהיה מעולה, מיד חם אם טוויטרים שפיצים כמו ה-TN52 זה יהיה מדהים.

אני לא אוהב מידים חצי טוויטרים כאלה כמו ה-CDM בשביל שהם יעבודו טוב צריך לחתוך אותם באזור ה-700-800, למרות שהם עולים גבוה יותר טוב מכל מיד אחר כי הם חצי טוויטרים.

פורסם

יוני - המידבאסים שלך יודעים לנגן טוב לפחות עד ה2.5K - אתה ממש לא צריך שהמידים ירדו מתחת ל700-800

:-D:-D:-D

ולא - מיד אנמי עם מידבאס תוקפני זה לא בהכרח יהיה שילוב טוב כמו שאתה חושב - למען האמת, המוראלים לא יעמדו בקצב של הK2P וזה אחד השילובים הכי שנויים במחלוקת.

כל מי שעירב בעבר טוויטרים של מוראל למשל עם מידבאסים של פוקל - בסופו של דבר הגיע למסקנה שנהיה לו סלט בלתי ניתן לאיזון במערכת שלו - מהנסיון שלי עד היום, עם מידים, זה רק יהיה יותר גרוע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עזוב אותך זה אנשים שלא יודעים לעבוד עם רמקולים.

אבל זה לא הנושא שלי אם זה מתאים או לא, אני פשוט רוצה לנסות.

סך הכל אני מאוד מרוצה מהלאנזרים מידים נדירים ונהדרים, אבל בכל זאת מעניין אותי לראות תגובה של מידים אחרים.

פורסם

לא הייתי מכניס אוהד הפועל ליציע של ביתר...

עם הפוקלים הייתי הולך על מיד של הרץ או לחילופין רחמנה ליצלן מיד של Hat.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

מוראל קיימים כבר איזה 40 שנה אבל לא יודעים לעבוד עם רמקולים... יופי יוני... יופי

:-D

שגיא -> +1

הייתי הולך על מידים של חברות כמו ETON או הרץ או פוקל עצמם מלחתכילה - והייתי דואג שהחומר שממנו עשוי הCONE של המיד יהיה גם כן מבוסס על פוליפרופילן ולא נייר אם כי הממברנה של הK2P היא שילוב של נייר עם חומר מבוסס פוליפרופילן בהדבקה. הם הלכו על הטוב מבין שני העולמות אבל העלו את מסת הממברנה ולכן הK2P דורשים הגברה ב-ר-י-א-ה בכדי לזוז כמו שצריך.

לשמחתו של יוני יש לו 850.4 של קיקר שזה פחות או יותר סוס עבודה חולה נפש.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי אני מדבר על זה שלא יודע לעבוד אם שילובים, אני שמעתי לפני שנתיים מישהו ששילב טוויטרים של סופרימו אם מיד באס של K2P זה היה אחד המערכות שהכי אהבתי עד היום.

מיד של HAT בשבילי זה לחזור הרבה אחורה מאשר להתקדם.

ה-Hertz מיד צעקני מידיי, אם כבר הרץ אז המילה אבל הם יקרים ואין לי כסף למידים כאלה.

על תסיק מסקנות מהר על המידים של דוטק וההייבריד בשילוב של הפוקאל, יש סיבה טוב אני רוצה לנסות את המידים האלה.

פורסם

מיד של הרץ צעקני מידי? מה?!?

טוב - יש לך דיעות מאוד מקובעות על רמקולים כמו שאני רואה - הכל כוונים, 90 אחוז מהתוצאה בסופו של דבר זה כוונים.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי אני לא יודע מה איתך אבל אני מנסה להגיע לסטנדרט מאוד מאוד גבוה במינימום הוצאות.

לקנות מידים של הרץ לא יתן לי את השינוי שאני מחפש כאן, אני מעדיף להשאר אם הלאנזר.

וכן הרץ יהיה לי צעקני בכיוונים שאני רוצה שהמערכת תעבוד בה.

אדי זה לא חוכמה לקנות סט 3WAY שהוופרים המידים והטוויטרים מאותו הסט ולהתקין, כי לא קיים סט 3WAY שלם מהחברה שהוא מושלם, תמיד יהיה פאק בטוויטר או במיד או בוופרים שלא יהיה לטעמנו או מה שציפינו לו.

מה שאני מנסה לעשות כן זה להגיע לרמה כזאת שהמערכת תעבוד בחיתוכים נכונים כמו בספרים, ולא חיתוכים הזויים כמו שאתה עושה לסט 3WAY למשל כמו לחתוך וופרים ב-1.5, אם זה נשמע טוב סבבה אבל הניגון הוא לא נכון.

פורסם

יוני - מה לגבי מידראנג של פוקל

אוטופיה או של הKRX3 ?

pioneer.p99

genesis dual mono/genesis four Channel

dynaudio esotar 2 - 3way

genesis miniblock/genesis audiophile

פורסם

מידים מעולים במיוחד האוטופיה אחד המידים הטובים, אבל מאוד יקר אני מחפש משהוא בעזור ה-700 +- לא יותר.

אבל עדין זה לא יתן לי מה שאני מחפש, אני מנסה לעשות שילוב של סאונד חם באזור המיד, ובהיר (קר) בגבוהים.

אני בטוח שזה יהיה אחד התוצאות המרשימות.

פורסם

יוני, אתה מתחיל להזכיר לי חבר פורום שבגלל דעותיו וצורת ההתבטאות שלו הקים עליו את כל שאר החברים.

ההבדל הוא שהיתה לו הבנה וסימוכין לטענות שטען.

מתחדשת*

• תוכן חדש...