Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה חברים.

מחכה בקוצר רוח...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמובן, מזל של ברווז. הרכבת הפליגה לה, ולא הוגשנו לוועדה.

עכשיו לחכות חודש... בלאד...

תודה לכל המגיבים, גם בהודעות הפרטיות! אני מבטיח ליצור אתכם קשר ברגע שאדע יותר טוב איפה אני חי.

פורסם

מה הסיבה שלא הוגשת?

מצער לשמוע, שיהיה בהצלחה בפעם הבאה

אלעד, ישה, KHC, הזאב - תודה רבה על הפירוט הנרחב, השכלתי :)

Confidence In Motion

פורסם

אני פעם הגשתי בקשה לייבוא מוצר המכיל חמרי הדברה (קולר נגד קרציות ופרעושים לכלבים), הוועדה מתכנסת פעם ב 6 חודשים ויש להגיש להם קלסר מוכן מראש אשר בו כל המסמכים הדרושים עפ"י סדר הופעה מדויק שהם דורשים.

הצלחתי לארגן את כל המסמכים, זה ארך 4 חודשים.

הגשתי את המסמכים, הוועדה מתכנסת עוד 4 חודשים.

מיד לאחר הוועדה הודיעו לי שחסר לי מסמך ספציפי ולכן הועדה לא דנה בעניין, צרחתי השתוללתי, אמרתי לה לפתוח את הקלסר לבדוק עכשיו, היא פתחה, ראתה שיש מסמך, הפטירה" אתה צודק, סליחה, הועדה הבאה תדון בזה...עוד חצי שנה". :x

5 חודשים ו 20 יום לאחר מכן אני מקבל ממנה טלפון, יו"ר הוועדה, פרופסור שקר כלשהוא נאלץ לנסוע במקרה חרום לחו"ל, ועל כן הוועדה לא תתכנס במועד, סליחה, כמובן שהיא תתכנס שוב עוד חצי שנה ואז ידונו בעניין.

מה עוד חצי שנה? תכנסו אותם כשהוא יחזור!

"אדוני, מדובר בפרופסורים ומדענים עסוקים מאוד שטורחים לפנות יום בדיוק למטרה הזאת ולא ניתן לקבץ אותם ביום אחר". :x

חצי שנה אחרי זה הייתה שביתה בשרותים הוטרינרים והוועדה לא התכנסה.

חצי שנה אחרי זה הבנתי שאם אני לא אהיה שם פיזית כשהוועדה סוף כל סוף מתאספת, עוד פעם יתפספס להם איזה מסמך ושוב ידחו אותי.

הגעתי ביום המיועד, הגיעו כל חברי הוועדה, דנו בכל העניין והוציאו חוות דעת שהם מבקשים איזה הבהרה לגבי ההרכב הכימי של איזה חומר בקולר, הבהר שכבר נמצאת בידיהם.

התעצבנתי, התפרצתי לחדר והתחלתי לשאוג עליהם כמו שבחיים לא התעצבנתי על מישהוא (זה אפילו הגיע לאיזה ידיעה נידחת בעיתונות), ממש השתוללתי עליהם.

אח"כ ישב איתי יו"ר הוועדה (בליווי שוטר) ואמר לי שאני כנראה חדש בתחום ולכן התגובה שלי כ"כ לא צפויה, אישורי יבוא של חומרי הדברה וחומרים פרמאצוטיים אורכת בישראל כ 6 שנים כך שאני רק בתחילת הדרך!:brickwall:

זרקתי שם את הקלסר לזבל והלכתי הבייתה בלי לחשוב על זה יותר, שייחנקו עם האישורים שלהם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לך זה ייקח 6 שנים, למכתשים אגן, טבע או כל חברת ענק שתרצה לייבא חומרי גלם כאלה זה ייקח חודשיים מקסימום.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מה הסיבה שלא הוגשת?

מצער לשמוע, שיהיה בהצלחה בפעם הבאה

שטות ביורוקרטית של שקר כלשהו.:roll:

מטעויות לומדים.

תודה.

באגירה,

המלצתי האישית לך, היא להתנהל בסבלנות חסרת גבולות אל מול העולם ואחותו. זה לוקח זמןם, נכון. זה משגע פילים, נכון. אבל אם זה דבר טוב וחשוב, זה יקרה- אם תתאמץ עבורו ותמתין לו בשקט.

באופן כללי הטיפול מול ה"יודעי-כל וחסרי זמן עבורך", זה לא להראות להם שהם עושים שטויות- זה רק נועל אותם בעמדה שלהם. הטיפול הנכון הוא, לגרום להם לעבוד, למשל ע"י (ראה דוגמא מטומטמת אך קלה להבנה) לומר להם בשעה 13:00 שחושך בחוץ ולהוכיח להם את זה על גבי מסמך שאומר "עכשיו 13:00 וחושך בחוץ" (התגובה תהיה, לא יכול להיות, ויציאה בריצה לחצר...).

ההסתייגות היחידה שיש לי היא, שבחלק מהמקרים אתה עומד מול טיפוס אטום עד כדי כך, שהוא משוכנע שהטעות שהוא עשה היא נכונה והייתה צריכה להיעשות... ואתה אשם בה.

פורסם
לך זה ייקח 6 שנים, למכתשים אגן, טבע או כל חברת ענק שתרצה לייבא חומרי גלם כאלה זה ייקח חודשיים מקסימום.

בחומר גלם אתה צודק אבל בתרופות קיימות, ריאיינו בזמנו את אלי הורוביץ ותתפלא, הוא התלונן בדיוק על זה.

פורסם

דרך אגב אתם יודעים שמדינת ישראל היא בין היחידות בעולם שמבצעות תשלומים ?

בארה"ב + אירופה , למיטב ידעתי אין כזה דבר תשלומים. הכל מזומן.

מעניין מאוד.... מעניין למה כאן זה עובד בצורה הזו ובאשר מדינות העולם המערבי אין כזה דבר פרט להלוואה בתשלומים...

מוזר אבל מעניין.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בקרוב, זה מגיע...8)

תודה על כל העזרה.

לכל מי שהגיב בפרטי, צפו קשר ממני בקרוב עד קרוב מאד :-D

פורסם

אני מתעלפת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה, הביצה תבקע ומהברווזון המכוער יצא אווז?

פורסם

"שמעון שלי בפיתה?.... שאשים לך עוד קצת טחינה על שמעון?"

פורסם

פסססט.. אתם מתעסקים עם ציפור עצבנית... שאנ'לא יפוצץ לכם ת'חזיר!

• תוכן חדש...