Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחרונה ראיתי מספר דגמים חדשים שנמכים ללא גלגל רזרבי אלא עם ערכת תיקון, כדי לחסוך מקום ולאפשר נפח אחסון גדול יותר.

מצד אחד, קצת מלחיץ להיות בלי גלגל ספייר (לא הכל ערכה יכולה לתקן), מצד שני, אם מדובר רק על הגעה לפנצ'ריה (אולי סיבוב קטן בדרך), אני חושב שהרבה יותר קל לתקן עם הערכה מאשר להחליף גלגל באמצע הדרך.

פורסם

השבוע הזמנתי וולוו + גלגל רזרבי (ביגלה, לא גלגל מלא).

כסטנדרט, הרכב מגיע עם ערכת תיקון בלבד.

מ"מחקר" בפורומים ופרסומים שונים התרשמתי שהערכה טובה רק לתקרים קטנים. לא יודע לכמת את זה באחוזים אבל יש סיכוי סביר שהערכה לא תוכל להתמודד עם הפנצ'ר (בורג גדול, נסיעה על הג'נט מרחק מה וכו').

עכשיו, תאר לעצמך כזה פנצ'ר בערב או בסופ"ש כשאין פנצ'ריה או לחילופין בדרך לאילת.

פורסם

זה ממש מעולה אם אתה צריך את המקום הנוסף בבגאז' ו... אם אין לך פנצ'ר.

ערכת התיקון מבוססת על חומר סותם ומשאבה חשמלית ועל כך שבצמיגים מודרניים יש פחות פנצ'רים.

בסיוויק שהיתה לי זה לא עזר שכמישהו חתך לי את הצמיג, מאז אני סוחב תמיד ספייר בגודל מלא.

ומנצל את העובדה למי שצריך יש לי ספייר פוקוס למסירה בירושלים.

• תוכן חדש...