Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

צריך עזרה.

מישהו שמע יודע כמה צריך לעלות ריתוך סדק בשלדת אלומיניום, ZZR במקרה שלי (ע"י בעל מקצועה מומחה בתחום)?

האים מחיר של 1500ש"ח נשמע למישהו הגיוני לריתוך הנ"ל כולל איפוס (ישור השלדה איים צריך)?

תודה מראש, ראובן :shock:

I refuse to tiptoe through life, Only to arrive safely at death.

מה פספסתי הפעם :conf:

פורסם

מה אתה נורמלי??? :shock:

ממתי מרתחים שילדות שיש בהן סדק?

מילא באופנועי שטח שהשלדות שלהם עוברות התעללות רצינית.

אבל באופנועי כביש לפי מיטב ידיעתי אסור לרתך אלא להחליף.

אבל אל תיקח את דברי כמומחה מדופלם אבל זוהי חוות דעתי.

נ.ב.

איך זה קרה?

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

בזמנו, ישור שילדה בבנדיט עלה לי 1200 ש"ח אז ככה שעבור ריתוך אלומיניום + יישור המחיר נשמע הוגן עבורי. אבל השאלה היא אחרת לפי דעתי, האם ניתן בכלל ליישר שילדת אלומיניום?

חברים,

צריך עזרה.

מישהו שמע יודע כמה צריך לעלות ריתוך סדק בשלדת אלומיניום, ZZR במקרה שלי (ע"י בעל מקצועה מומחה בתחום)?

האים מחיר של 1500ש"ח נשמע למישהו הגיוני לריתוך הנ"ל כולל איפוס (ישור השלדה איים צריך)?

תודה מראש, ראובן :shock:

פורסם
מה אתה נורמלי??? :shock:

ממתי מרתחים שילדות שיש בהן סדק?

מילא באופנועי שטח שהשלדות שלהם עוברות התעללות רצינית.

אבל באופנועי כביש לפי מיטב ידיעתי אסור לרתך אלא להחליף.

אבל אל תיקח את דברי כמומחה מדופלם אבל זוהי חוות דעתי.

נ.ב.

איך זה קרה?

הדבר קרה כתוצאה מ high-side. בכל העולם זה דבר רגיל ומקובל ואף מעוגן בספרות המקצועית של האופנוע.

בקשר לשאלתך הראשונה, אני מניח שלא, כיוון שבכל יום אני נתקל ספר פעמים משליחי סיסמאות כגון זו.

ראובן :D

I refuse to tiptoe through life, Only to arrive safely at death.

מה פספסתי הפעם :conf:

• תוכן חדש...