Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צרות עין של שכנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה צריך להראות לשכן שאתה המשוגע שהוא נפל עליו.

לא חשוב איזה רכב יש לך אפילו אם הוא חדש אף אחד לא אוהב נזקים ברכב שלו.

תזיז את הרכב אבל אל תצא פחדן כי לא יעזבו אותך במנוחה.

מסכים אתך שאף אחד לא אוהב נזק ברכב שלו ,

אבל אין קשר לפחדן או לא ,אם תשבור מראה סתם למאזדה 3 חדשה בעל הרכב יכול להחליף אותה תוך שעה לחדשה מקורית,

אבל אנחנו לא יכולים ואין טעם להיות בריונים בנושא .

ולדעתי מצלמות זה הפתרון הטוב יותר ומשם לגשת למשטרה אין טעם לסגור חשבונות .

יוסי

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם תחליטו להתקין מצלמות אבטחה, ממליץ על מצלמות גוף - יותר יקר, אבל הרבה יותר איכותי. בנוסף מצלמות לדים שיכולות לשמש כתאורה בלילה עבור מצלמת גוף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הבוקר, בחניה, סיפרתי לשכן על מאורעות חיתוך הגלגל.

בעודו אומר שהוא "לא מאמין שיש שכן אצלנו בבנין שיחתוך צמיג", נכנס לחניה השכן בו אני חושד.

החנה את רכבו בחניה הפרטית שלו, יצא ממנו והתרחק בהפגנתיות מאיתנו.

קראתי לו ואמרתי לו "חתכו לי את הצמיג של האופנוע".

הוא לא הצליח להסתיר את החיוך שנמרח על פניו ומייד שאל: "אתה יודע מי זה?"

אמרתי לו שאני לא יודע, אבל שיש לי מישהו שאני חושד בו, והיום אני שם מצלמה שתתעד את החניה לפעם הבאה שמישהו יתקרב לאופנוע.

השיחה הזאת רק חיזקה את החשדות שלי...

על פניו כרגע הפתרון שלי אכן יהיה מצלמה (אא"כ יש למישהו רעיון טוב יותר), ובמידה והדבר יישנה, אגיש תלונה במשטרה עם הסרט.

נכון שלאלימות צריך להגיב באלימות רבה יותר, אבל מקודם צריכים להיות בטוחים ב- 100% (ולא רק ב- 99%) שהיא מופנית כלפי האדם הנכון.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

כל כך מכעיס אותי לקרא את השרשור הזה.:evil:

תמיד יההי "שכן תורן" שמשהוא יפריע לו "בזוית העין".

רן כל הכבוד על היוזמה החוקית למהדרין.

מקווה שהמצלמה תעשה את עבודתה ותגרום למי שביצע את הונדליזם להפסיק, ושלא תצתרך לגשת לתחנה עם צילומים מרשיעים, ונזקים גדולים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שלום יוני,

אני קורא את השרשור והלב נחמץ. התגובה המיידית עליה חשבתי לקוחה דווקא מעולם הרפואה - לארגן לשכן הארור ניתוח לב פתוח בלי הרדמה ובלי לב להחלפה, או לפחות השתלת כליה עם הרבה אבנים .......

לאחר שנרגעתי, חשבתי על כך שנית . לקחת את החוק לידיים זה לא הפתרון (אני לא מאמין שאני אומר את זה, עוד ישללו לי את תושבות הקבע באור-יהודה בגלל דיבורים מהסוג הזה). גם אם אתה סבור או כמעט משוכנע שהפגע רע הוא זה שהשחית ופגע בציפור נפשך, אל תתפתה. קיים סיכוי קלוש שזה לא הוא ואז מה?

לטעמי, עליך לפנות לפתרון טכנולוגי. הפתרון של מצלמה הוא ראוי ורצוי, ואני מסכים עם גנאדי שעליך לעשות זאת בסתר ולא לתת לכך פומבי. מאחר וכבר עידכנת את הפגע שאתה עומד להתקין מצלמה הרי שהוא יוכל לנקוט בפעולות מנע ע"מ לא להיתפס על חם. אכן, יתכן קיים סיכוי קלוש שלאחר ששמע את דבריך על כוונותיך להתקין מצלמה , שהוא ירתע ולא יחזור על מעשיו אבל זה לא בטוח. פגעים רעים כגון השכן הזה בדרך כלל נהנים "ממשחקים" כאלה, כל עוד הם משוכנעים שידם על העליונה ואין סיכוי שיתנו דין על מעשיהם.

היות וכך, ולאחר מחשבה מעמיקה אני רוצה להציע לך פתרון שמשלב את היתרון הטכנולוגי עם הפרקטיות האנושית, ואני אסביר:

ראשית, לגבי הצד הטכנולוגי, התקן אזעקה חרישית על שלט רחוק. כל תזוזה או נגיעה באופנוע תשלח לך הודעת ביפר לטלפון הנייד או לשלט של האזעקה. האמן לי , זה עובד מצויין גם ממרחק גדול וגם מתוך חניות סגורות ותת-קרקעיות.

שנית, לגבי הצד הפרקטי האנושי, הצטייד בבקשה במחבט בייסבול מברזל או מעץ על פי העדפתך. אתה גם רשאי לקשט אותו בכתוביות נלבבות דוגמת "בדרך לעוד לקוח מרוצה" , או "מוות לרשעים" או כל דבר יצירתי שעולה בראשך. ניתן בהחלט להדר ולנעוץ מספר מסמרים חלודים בקצה המחבט. לדעתי, זה מוסיף המון לאווירה הדקורטיבית של היצירה. כאשר תסיים את עבודת היצירה לך לישון שמח וטוב לב.

עם השמע ההתרעה האלחוטית (שלב א' של הפתרון), קח את המחבט (שלב ב' של הפתרון), ורוץ כנשוך נחש אל האופנוע. אתה רשאי לקצר דרך מרפסות, חדרי מדרגות, שכנים וכדומה, בקיצור, התעלם מכל גורם מפריע בדרך אל המטרה. לכשתגיע ליעד ותפגוש את המפגע המופתע, עצור לשניה, נשום עמוק, ודבר איתו בנחת ובהגיון תוך כדי זה שאתה עורך לו היכרות אישית עם יצירת המופת שלך - המחבט. אני מניח שלאחר מספר הסברים קצרים (יש לאנשים נטיה להעריך ולהבין מהר מאוד הסברים הולמים), לא תצטרך לשוב על דבריך יותר לעולם.

לסיום, ולמען שמירה על שכנות טובה, אתה רשאי/יכול להציע לארור המדמם תחבושת אישית או במידה והקפדת להאריך בהסברים, הזמן לו אמבולנס. לשיקולך כמובן.

מקווה שעזרתי ולו במעט.

שלומי

פורסם
שלום יוני,

אני קורא את השרשור והלב נחמץ. התגובה המיידית עליה חשבתי לקוחה דווקא מעולם הרפואה - לארגן לשכן הארור ניתוח לב פתוח בלי הרדמה ובלי לב להחלפה, או לפחות השתלת כליה עם הרבה אבנים .......

לאחר שנרגעתי, חשבתי על כך שנית . לקחת את החוק לידיים זה לא הפתרון (אני לא מאמין שאני אומר את זה, עוד ישללו לי את תושבות הקבע באור-יהודה בגלל דיבורים מהסוג הזה). גם אם אתה סבור או כמעט משוכנע שהפגע רע הוא זה שהשחית ופגע בציפור נפשך, אל תתפתה. קיים סיכוי קלוש שזה לא הוא ואז מה?

לטעמי, עליך לפנות לפתרון טכנולוגי. הפתרון של מצלמה הוא ראוי ורצוי, ואני מסכים עם גנאדי שעליך לעשות זאת בסתר ולא לתת לכך פומבי. מאחר וכבר עידכנת את הפגע שאתה עומד להתקין מצלמה הרי שהוא יוכל לנקוט בפעולות מנע ע"מ לא להיתפס על חם. אכן, יתכן קיים סיכוי קלוש שלאחר ששמע את דבריך על כוונותיך להתקין מצלמה , שהוא ירתע ולא יחזור על מעשיו אבל זה לא בטוח. פגעים רעים כגון השכן הזה בדרך כלל נהנים "ממשחקים" כאלה, כל עוד הם משוכנעים שידם על העליונה ואין סיכוי שיתנו דין על מעשיהם.

היות וכך, ולאחר מחשבה מעמיקה אני רוצה להציע לך פתרון שמשלב את היתרון הטכנולוגי עם הפרקטיות האנושית, ואני אסביר:

ראשית, לגבי הצד הטכנולוגי, התקן אזעקה חרישית על שלט רחוק. כל תזוזה או נגיעה באופנוע תשלח לך הודעת ביפר לטלפון הנייד או לשלט של האזעקה. האמן לי , זה עובד מצויין גם ממרחק גדול וגם מתוך חניות סגורות ותת-קרקעיות.

שנית, לגבי הצד הפרקטי האנושי, הצטייד בבקשה במחבט בייסבול מברזל או מעץ על פי העדפתך. אתה גם רשאי לקשט אותו בכתוביות נלבבות דוגמת "בדרך לעוד לקוח מרוצה" , או "מוות לרשעים" או כל דבר יצירתי שעולה בראשך. ניתן בהחלט להדר ולנעוץ מספר מסמרים חלודים בקצה המחבט. לדעתי, זה מוסיף המון לאווירה הדקורטיבית של היצירה. כאשר תסיים את עבודת היצירה לך לישון שמח וטוב לב.

עם השמע ההתרעה האלחוטית (שלב א' של הפתרון), קח את המחבט (שלב ב' של הפתרון), ורוץ כנשוך נחש אל האופנוע. אתה רשאי לקצר דרך מרפסות, חדרי מדרגות, שכנים וכדומה, בקיצור, התעלם מכל גורם מפריע בדרך אל המטרה. לכשתגיע ליעד ותפגוש את המפגע המופתע, עצור לשניה, נשום עמוק, ודבר איתו בנחת ובהגיון תוך כדי זה שאתה עורך לו היכרות אישית עם יצירת המופת שלך - המחבט. אני מניח שלאחר מספר הסברים קצרים (יש לאנשים נטיה להעריך ולהבין מהר מאוד הסברים הולמים), לא תצטרך לשוב על דבריך יותר לעולם.

לסיום, ולמען שמירה על שכנות טובה, אתה רשאי/יכול להציע לארור המדמם תחבושת אישית או במידה והקפדת להאריך בהסברים, הזמן לו אמבולנס. לשיקולך כמובן.

מקווה שעזרתי ולו במעט.

שלומי

אהבתי!!

לפחות משהו אחד גורם לי לצחוק היום, וזאת התגובה שלך!

אני חשבתי לכתוב על זה: "ואהבת לרעך כמוך"

תודה!

:)

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

חבל שהוא יודע עכשיו על המצלמה. או בכלל על האפשרות של קיומה. ממה שאתה מתאר- מדובר בחרא שלא יירגע ולא יבין את זה בטוב, מצלמה סתם תרגיז אותו והוא יחשוב על ה"פתרונות היצירתיים"- בזמן שאתה כבר חשפת את ה"קלפים" שלך! הבן אדם נורמטיבי שיש טעם לדבר איתו- לא היה עושה מלחתחילה את מה שהוא עשה, במיוחד כשמדובר בחניה שלך הפרטית!!!:evil: הייתי עוד יכול להבין לו היית חונה בחניה משותפת/מפריכ ליציאה מהחניה שלו- אבל איזו זכות יש לו בכלל לפתוח את הפה כשמדובר בחניה שלך?!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שכנים, זה מפעל הפיס.

אצלי היה מקרה דיי מוזר, החנתי את הרכב בחניה תת קרעית של חבר(שגר ממולי), החניה משותפת לכלל הדיירים, לכל דייר חניה משלו.

יום יום הייתי הולך לבדוק מה שלום הרכב, הרכב היה מכוסה, יום אחד, אני שם לב שהכיסוי לא במקום כמו שצריך. החלטתי לבדוק לעומק, ומה אני מגלה?

שכן נחמד פשוט הרים את הכיסוי, הוריד את החלון "והשחיל" פתק פנימה. בפתק היה רשום שאני חונה בחניה פרטית שלא שלי. לצערי(ולמזלו....) לא פגשתי בו, אבל העברתי לו מסר דרך אחד השכנים(אגב, במקרה הוא שוטר) שבפעם הבאה שזה יקרה, זה לא ייגמר ככה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

מצלמות זה פתרון טוב.

אבל אולי תנסה לשבת עם השכן או שאר הדיירים, ולמצוא פתרון לבעיית החניה, בכל זאת אתם שכנים ושותפים לבניין.

אם אתה רואה שהבן אדם אטום ועושה בכוונה תכנס בו בכל הכוח.

בברכה, שי

Clio B 1.4 manual בציר 99

פורסם

אחח שכנים....

אי אפשר להיפטר מהם, ויש כאלה עם צרותע ין שלא תיאמן.

כשהיינו גרים בבניין היו לנו שני BMW משנות ה-70 עליהן השלום.

אחת הייתה חונה בחנייה הפרטים שלנו בטאבו ובאחת עוד היינו נוסעים (אבא שלי יותר נכון) והיא לא הייתה אספנות.

השכנים היו מתלוננים על הרכב בחנייה הפרטית שלנו!! ולא בגלל שזה הפריע למישהו לצאת\להיכנס לחנייה אלא סתם כי זה הפריע להם בעין!

אחרי כמה עשרות פתקי עירייה (שלא נענו להם) הגיעו פקחים של העירייה.

פתחתי להם את הדלת, ביקשו להכנס. מן הסתם אמרתי להם לא!

לא קפה, לא מים, כלום. מקסימום רעל, להם ולשכנים.

הם שאלו לגבי הרכב וביקשו שנפנה.

הבהרתי לפקח שפעם הבאה שהוא מדביק מדבקה על הרכב זה השחתת רכוש פרטי וכן הסגת גבול כי החנייה היא שטח פרטי בדיוק כמו הדירה אליה אני לא מרשה לו להיכנס. פעם הבאה אני מגיש נגדו באופן אישי ונגד העירייה תביעה על הטרדה בנוסף לנ"ל.

מאז לא שמעתי מהם :)

אחרי כמה שנים עברנו לבית פרטי וה BMW הוחנתה בחוץ. מן הסתם, שוב אותו תהליך, אך הפעם דובר בחנייה ציבורית ושאינה שייכת לאף אחד (טוב, לעירייה).

לא התנכלו אבל כל הזמן התלוננו.

מאז אנחנו מפנקים אותם ברעש ומוזיקה...

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

קטע מאוד בעייתי,אין אחד שלא עבר מקרה מעצבן כזה או אחר,או בצורה ישירה או בצורה עקיפה.

קשה להחזיק רכבים יפים,נדירים,מפוארים במדינה הזאת,אגב אני די בטוח שזה היה קורה בכל מדינה אחרת.

צריכים הרבה מזל כדי ליפול על שכנים טובים ומפרגנים,לפעמים זה שווה את הכל.

ואם כבר נפלתם על שכן מרושע גם לזה יש מקרים קיצוניים יותר ופחות,תמיד יש מקרים יותר גרועים,כאלה שאם אתה מעיז להעיר לו הוא ישר שובר לך את כל הפרצוף ולא מעניין אותו משטרה.

אז אל תקחו ללב,ותשתדלו לסיים את הסיכסוך כמה שיותר מהר עם כמה שפחות אלימות,אלה אם כן מדובר על מקרה קשה ושם באמת אין ברירה אלה לאשפז את השכן ה"יקר".

-הצלחה-

פורסם

אדם שלוקח את החוק לידים צריך ללמד אותו את החוק .

1. קח קרטון גדול ותפרוס אותו מתחת לרכב.

2. קופסא ריקה של נפח 5 ליטר

3. מפתח לפתיחת הבורג קארטר שמן גיר.

4. סמרטוט.

5. מורידים חצי מכמות שמן הגיר ,סוגרים ומנקים טוב.

6. הורדת יותר מידי שמן? הרכב לא יסחוב טוב וזה גרוע ,תן לגיר ללכת טוטאלוס!

7. הגיע הזמן להיות מאושר :lol::lol::lol::lol::lol:

• תוכן חדש...