Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו דאנג'ל ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היו בודדות בארץ, להערכתי 5-10 מכוניות לכל היותר.

רוב הסיכויים שהן גמרו את הקריירה בתור רכב מבצעי של המשטרה המקומית בעזה...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

למעשה,רוב הדאנג'לים היו של חברת חשמל.ראיתי אחד זרוק בצפון.בחיפה יש דאנג'ל סטיישן 505 שעדיין נוסעת.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

רכב עם המון נוכחות. בשטח (למרות שלא רואים אותו היום)

אני זוכר שראיתי אחד כזה בירושלים לפני שבע שנים עם לוחית רישוי צהובה. לתומי חשבתי שזה עוד אחד שהגביה את הרכב שלו, עד שאבא שלי אמר לי "רואה את הרכב הזה? זה פיג'ו דאנגל שטח (כמובן שזה לא אמר לי הרבה אז). עוד כמה חודשים הוא יהיה בבעלות ערבית"

בכלל, מרבית הפיג'ו 504 ערקו לשטחי הרשות ומאז הם מככבים ביחד עם הסובארו DL בראש רשימת "חביבי המסק"ר" (מסוקי קרב)

504-dangel-1.jpg

פורסם
מישהוא זוכר / ראה לאחרונה טנדר פיזו 504 - דאנג'ל ???

זוכרים את הדגם ?? 4X4 ??

יש אחת כזו במעלה אדומים. משמשת את בעלתה יומיומית.

1965 MGB

פורסם

דאנג'ל היא חברה צרפתית שהתמחתה בהסבת דגמי פיג'ו בעלי הנעה אחורית(קרי-504,505)לכפולות הנעה.הוסבו ה 504 טנדר וסטיישן,וה 505 סטיישן,כולן עם מנוע 2.0 96 כ"ס העייף.הרכבים הועברו לדאנג'ל במהלך הייצור,לפני הרכבת המכללים המכניים,והם הישלימו את המלאכה.ההנעה הקדמית היתה קבועה,אבל לא היה הילוך כוח,כך שיכולת העבירות בשטחים קשים היתה די מוגבלת.האטרקטיבית מכולן היתה ה 505 סטיישן שהציעה 7 מקומות ישיבה,עם יכולת שטח,במחיר נמוך בהרבה מרכבי שטח גדולים.בארץ,מקורות רכשה את רוב הטנדרים,ובודדים נמכרו לחברת חשמל.בחלקם הגדול פורקה מערכת ההנעה הקדמית,והם נותרו עם הנעה אחורית בלבד...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
דאנג'ל היא חברה צרפתית שהתמחתה בהסבת דגמי פיג'ו בעלי הנעה אחורית(קרי-504,505)לכפולות הנעה.הוסבו ה 504 טנדר וסטיישן,וה 505 סטיישן,כולן עם מנוע 2.0 96 כ"ס העייף.הרכבים הועברו לדאנג'ל במהלך הייצור,לפני הרכבת המכללים המכניים,והם הישלימו את המלאכה.ההנעה הקדמית היתה קבועה,אבל לא היה הילוך כוח,כך שיכולת העבירות בשטחים קשים היתה די מוגבלת.האטרקטיבית מכולן היתה ה 505 סטיישן שהציעה 7 מקומות ישיבה,עם יכולת שטח,במחיר נמוך בהרבה מרכבי שטח גדולים.בארץ,מקורות רכשה את רוב הטנדרים,ובודדים נמכרו לחברת חשמל.בחלקם הגדול פורקה מערכת ההנעה הקדמית,והם נותרו עם הנעה אחורית בלבד...

שלום.

ולסיכום : היה חרא של אוטו מנוע דיזל זבל ופשוט לא מוצלח!!!

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...