Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש למישהו ניסיון מסכי LED של Hisense?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1 מצטרף לשאלה!

ההורים שלי גם שוקלים לקחת את שתיהן במבצע של יס.

האם יש רשמים מיוחדים?

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

חבר שלקח את ה42 אינץ' מ YES , הופיעו לו תקלות שונות ומשונות,כרגע הוא בלי טלויזיה מחכה שיתקנו אותה.

אין מתנות חינם, הייסנס זה לא אחד מהיצרנים המובילים בשוק .

סינים טובים בלתת מקסימום מפרט במינימום כסף, זה לא אומר שהמפרט הזה מחובר למציאות או מספק את הסחורה.

עדיף לקנות טלויזיה מיצרן מוכר ואיכותי ועם אחריות כמו שצריך, סמסונג ו LG הם התשובה בשבילך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הטלויזיה אצלינו לא מספיק זמן כדי לחוות דעה על אמינות ככה שאני לא אתייחס לנושא הזה.

מבחינת איכות לטעמי היא בסדר גמור במיוחד יחסית לטלויזיות ברמת כניסה-בינונית של יצרנים בעלי שם. בHD בכלל אין תלונות זה נראה לי כמו פלא עולם :oops: .

הנפילה היחידה לדעתי זה הסאונד. הLED מאוד דקה וזה ניכר באיכות הסאונד מכיוון שאין שם מקום לרמקולים נורמליים. להורים זה מספיק,לי זה מציק. בהמשך אני כנראה יסדר מערכת קולנוע ביתית שתפתור את הבעיה.

בגדול מאוד מרוצים בינתיים.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

סאונד בטלויזיות LCD הוא בעייה קשה אצל כל היצרנים. המימדים של הטלויזיה, וההקרבה לטובת העיצוב מאלצת את היצרנים לשים רמקולים קטנטנים במסגרת, שלרוב פונים לכיוון ה"לא נכון" (כמו אחורה ולמטה). מאוד קשה להוציא הספק גבוה מרמקולים כאלו (10 וואט זה הרבה) ועוד יותר קשה להוציא מהם באסים. הורדת העלויות מתבטאת גם בחסכון במגברי ההספק.

הדבר בא בניגוד לשיפור ברמת התמונה: אם נשווה CRT איכותי מלפני 10 שנים לטלויזית LCD איכותית של היום, התמונה (HD) תהייה כנראה עדיפה בהרבה, אבל הסאונד יהיה נחות.

חלק מהיצרנים דוחפים סאב קטנטן שהוא גם יקר וגם לא אפקטיבי. חלק משתמשים גם ברכיבי DSP (הבולטים: SRS, דולבי ו WAVES הישראלים, זוכי הגראמי) לשיפור מסויים באיכות ועוצמת הסאונד.

כמובן, השיפור המשמעותי ביותר האפשרי הוא באי השימוש ברמקולים - הוספת סאונדבאר נפרד מתחת לטלויזיה, או מערכת רמקולים של קולנוע ביתי.

לגבי הייסנס - כיצרן בסיסי, הסאונד לא זוכה לטיפול נאות. ההורים שלי קיבלו במתנה הייסנס 32 אינטש שנקראתי להתקינו במקום הסוני 100 הרץ CRT ששימש נאמנה עד אז. אחרי שבוע נקראתי לבצע את ההחלפה בחזרה. הסאונד של הסוני (2 רמקולים כפולים בצדדים + סאב מאחור) טוב באופן דרמטי מזה של ההיסנס, ולמען האמת, איכות התמונה של הסוני, וגם גודלה (29" בפורמט 4:3 נותנים פייט לא רע להייסנס, שהיא אמנם בטכנולוגיית LED, אבל איננה HD, ובגודל מסך 32" אבל 9:16, כלומר התמונה לא גדולה יותר, רק "רחבה" יותר - כשרבים מהשידורים עדיין 4:3).

:turn-l:
פורסם

סינים טובים בלתת מקסימום מפרט במינימום כסף, זה לא אומר שהמפרט הזה מחובר למציאות או מספק את הסחורה.

אתה מוכן להסביר מה זה מפרט "שלא מחובר למציאות" או מהו מפרט "שלא מספק את הסחורה"?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לדוגמא רושמים לך זמן תגובה של 0.1 שניות כאשר בפועל זה לא באמת ככה,

אומרים לך רמקול 15W ובפועל נותן עוצמה של 1W ביום טוב

לדוגמא מצהירים על ניגודיות X ומקבלים X חלקי 100.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הבנתי.

אני חושב שאפשר לבדוק אם המוצר נמכר ברשתות מובילות במדינה מתוקנת (ארה"ב). אם כן, אני חושב שאפשר לסמוך על המפרט (שגם כך לא תמיד נותן אינדיקציה רלוונטית לאיכות המכשיר).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...