Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסבירים לך אבל אתה לא מבין או לא רוצה להבין. יש שעתון עבודה לטיפול, זה אומר מחיר פיקס, בין אם המכונאי היה זריז או עצלן הסכום שיחויב הלקוח יהיה אחיד ואם מכונאי מקצועי ומהיר המוסך הרוויח יותר ואולי המכונאי גם יקבל פריימה וזה פועל גם הפוך, מכונאי עייף שהיה נתקע עם הטיפול הזה 4 שעות הלקוח היה מחויב באותו סכום בדיוק, רק שמוסך היה מפסיד את הרווח של העבודה.

החלטת לעשות טיפול במקום מסויים, היית צריך לבקש הצעת מחיר לפני העבודה לבדוק טוב טוב מה עושים, מה צריך ומה כדאי לפי ק"מ והסטוריה של הרכב.

כשאתה הולך לקנות בגד בחנות אתה משלם ורק אז מסתכל על התג מחיר?

קצת ירדו עליך כי אתה לא צרכן נבון ומבקום להגיד "אני אשם שלא בדקתי מחירים לפי.." אתה משמיץ מוסך ומוציא אותו רמאי? תתבייש לך.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ידידי אין מה לעשות זה מחירים של מורשה,אני לדובלו 2002 עשיתי טיפול גדול,שכלל תרמוסטט יצא לי 3200 שקל.אבל הם לפני כול דבר קוראים לך ונותנים הצעת מחיר.חבל באמת שלא ביקשת הצעת מחיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מסבירים לך אבל אתה לא מבין או לא רוצה להבין. יש שעתון עבודה לטיפול, זה אומר מחיר פיקס, בין אם המכונאי היה זריז או עצלן הסכום שיחויב הלקוח יהיה אחיד ואם מכונאי מקצועי ומהיר המוסך הרוויח יותר ואולי המכונאי גם יקבל פריימה וזה פועל גם הפוך, מכונאי עייף שהיה נתקע עם הטיפול הזה 4 שעות הלקוח היה מחויב באותו סכום בדיוק, רק שמוסך היה מפסיד את הרווח של העבודה.

החלטת לעשות טיפול במקום מסויים, היית צריך לבקש הצעת מחיר לפני העבודה לבדוק טוב טוב מה עושים, מה צריך ומה כדאי לפי ק"מ והסטוריה של הרכב.

קצת ירדו עליך כי אתה לא צרכן נבון ומבקום להגיד "אני אשם שלא בדקתי מחירים לפי.." אתה משמיץ מוסך ומוציא אותו רמאי? תתבייש לך.

שאני אתבייש? חייבו אותי על 2.5 שעות עבודה בטיפול שלקח חצי שעה על מה אני צריך להתבייש??? נתנו לי הצעת מחיר כללית ואמרתי שהיא גבוהה מידי ושנעשה רק מה שצריך ושאחרי זה יסגרו איתי מחיר, כשבאתי לשלם מרוב שייבשו אותי שעה בתור לא שמתי שכתוב 2.5 שעות עבודה ושילמתי אני לא הייתי משלם בכלל אם הייתי רואה. הרכב שלי טופל כל השנים בסוזוקי אצל הבעלים הקודמים ואבא שלי אמר שסתם דחפו שמן גיר. מתי בכלל מחליפים שמן גיר? אם הם היו מסתכלים בקבלות הם היו רואים שהחליפו לי מסנן דלק ב112 אלף וברכב הזה הוא מחזיק לכל 80 אלף..כלומר גם מסנן דלק דחפו לי סתם גם שמן גיר. וגם החליטו על טיפול "גדול" כי אמרתי שאני רוצה שיציצו על הרצועת טיימינג והרדיאטור. עכשיו רק שעליתי פיזית למעלה ראיתי שהם מדברים ביניהם שאין להם שום מושג מה המצב של הרצועה ושבשעה 14 בצהריים הם לא יתחילו לעבוד עליה. הם בכלל לא היו איתי כל הזמן, אותו נציג מכירות כל פעם עבר מאחד לשני וכל לקוח חדש שנכנס אם לא הייתי שם לב עוד היו אומרים לי שבדקו את הטיימינג סתם. אני ממש כועס השאלה מה אני עושה הלאה מפה? בית משפט מה?

החליפו לי פילטר דלק סתם, שמן גיר סתם, לא בדקו לי את הטיימינג כמו שאמרו שיבדקו ויחסכו לי 300 שח כביכול. ולקחו לי 630 שקל על עבודה של 20-30 דקות. אני אבקש מהם שיורידו לי את הכסף הזה מהטיימינג. והייבוש הכי גדול זה שהרכב שלי כבר בשעה 15 היה מוכן עם המפתחות בפנים. חיכיתי שעה למטה בחדר המתנה עד שיואילו בטובם להתפנות אלי ולומר לי כמה כסף הם רוצים על טיימינג ושהם יחייבו אותי על עוד שעה סתם??? במה אני לא צודק פה? אין לי מושג בכלל מה האיכות של השמן ששמו לי במנוע והשמן גיר איך אני לא יכעס מילא שהיה עולה 800 שקל במקום 500 אבל 1300 ועוד ניסו גם לדחוף לי תוסף דלק ושמן. ועוד לסבן אותי שיבדקו לי את הטיימינג ולסבן אותי שלא לקחת כסף על העבודה של המשאבת מים, הרי העבודה של המשאבת מים נחסכת שכבר פותחים את הרצועת טיימינג. בקיצור בחיים לא הרגשתי ככ פראייר.. מילא במוסכים של סוזוקי בסגולה שהרכב טופל כל השנים החליפו דברים כמו: שיבה לפקק קטר, צינור בוסטר, אטם מכסה שסתומים, גומיה לבית מפלג, בנד נירוסטה, גומיה לבית מפלג, רצועת מנוע וכל מיני דברים קטנים שבגללם רציתי ללכת למורשה....אבל פה עשו לי סתם טיפול שיכלתי לעשות אצל השכן שלי פה בחצר. סבבה אז מילא שיקחו כפול על הרכיבים שייצא 800 שקל 900 גג אבל 1300 למה מה קרה? ולמה להחזיק תרכב שלי שעה בגג שהוא גמור כבר בשעה 15 זה השירות שלהם מה זה איך לא לכעוס

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

אלמד אותך דבר או שניים .

כשאתה בא למוסך אל תגיד להם טיפול גדול , טיפול קטן וכדומה .

תבוא ותגיד : תחליפו לי שמן מנוע + פילטר שמן ופילטר אוויר לדוגמא .

ואז לא יבצעו או יחליפו דברים אחרים .

על הדברים שאתה מבקש לבצע תבקש הצעת מחיר ורצוי בכתב .

אם הם לא מעוניינים , אמור להם יפה שלום ותלך למוסך אחר .

אין לך מושג כמה מוסכים משוועים לעבודה בימים אלו .

פורסם
שאני אתבייש? חייבו אותי על 2.5 שעות עבודה בטיפול שלקח חצי שעה על מה אני צריך להתבייש??? נתנו לי הצעת מחיר כללית ואמרתי שהיא גבוהה מידי ושנעשה רק מה שצריך ושאחרי זה יסגרו איתי מחיר, כשבאתי לשלם מרוב שייבשו אותי שעה בתור לא שמתי שכתוב 2.5 שעות עבודה ושילמתי אני לא הייתי משלם בכלל אם הייתי רואה. הרכב שלי טופל כל השנים בסוזוקי אצל הבעלים הקודמים ואבא שלי אמר שסתם דחפו שמן גיר. מתי בכלל מחליפים שמן גיר? אם הם היו מסתכלים בקבלות הם היו רואים שהחליפו לי מסנן דלק ב112 אלף וברכב הזה הוא מחזיק לכל 80 אלף..כלומר גם מסנן דלק דחפו לי סתם גם שמן גיר. וגם החליטו על טיפול "גדול" כי אמרתי שאני רוצה שיציצו על הרצועת טיימינג והרדיאטור. עכשיו רק שעליתי פיזית למעלה ראיתי שהם מדברים ביניהם שאין להם שום מושג מה המצב של הרצועה ושבשעה 14 בצהריים הם לא יתחילו לעבוד עליה. הם בכלל לא היו איתי כל הזמן, אותו נציג מכירות כל פעם עבר מאחד לשני וכל לקוח חדש שנכנס אם לא הייתי שם לב עוד היו אומרים לי שבדקו את הטיימינג סתם. אני ממש כועס השאלה מה אני עושה הלאה מפה? בית משפט מה?

החליפו לי פילטר דלק סתם, שמן גיר סתם, לא בדקו לי את הטיימינג כמו שאמרו שיבדקו ויחסכו לי 300 שח כביכול. ולקחו לי 630 שקל על עבודה של 20-30 דקות. אני אבקש מהם שיורידו לי את הכסף הזה מהטיימינג. והייבוש הכי גדול זה שהרכב שלי כבר בשעה 15 היה מוכן עם המפתחות בפנים. חיכיתי שעה למטה בחדר המתנה עד שיואילו בטובם להתפנות אלי ולומר לי כמה כסף הם רוצים על טיימינג ושהם יחייבו אותי על עוד שעה סתם??? במה אני לא צודק פה? אין לי מושג בכלל מה האיכות של השמן ששמו לי במנוע והשמן גיר איך אני לא יכעס מילא שהיה עולה 800 שקל במקום 500 אבל 1300 ועוד ניסו גם לדחוף לי תוסף דלק ושמן. ועוד לסבן אותי שיבדקו לי את הטיימינג ולסבן אותי שלא לקחת כסף על העבודה של המשאבת מים, הרי העבודה של המשאבת מים נחסכת שכבר פותחים את הרצועת טיימינג. בקיצור בחיים לא הרגשתי ככ פראייר.. מילא במוסכים של סוזוקי בסגולה שהרכב טופל כל השנים החליפו דברים כמו: שיבה לפקק קטר, צינור בוסטר, אטם מכסה שסתומים, גומיה לבית מפלג, בנד נירוסטה, גומיה לבית מפלג, רצועת מנוע וכל מיני דברים קטנים שבגללם רציתי ללכת למורשה....אבל פה עשו לי סתם טיפול שיכלתי לעשות אצל השכן שלי פה בחצר. סבבה אז מילא שיקחו כפול על הרכיבים שייצא 800 שקל 900 גג אבל 1300 למה מה קרה? ולמה להחזיק תרכב שלי שעה בגג שהוא גמור כבר בשעה 15 זה השירות שלהם מה זה איך לא לכעוס

אתה שם לב למה שאתה כותב?

התחלת בטיפול של 50 דקות ופתאום זמן הטיפול התקצר לחצי שעה.

הרכב טופל כל חייו במוסך אחר, אז איך בדיוק המוסך הנוכחי אמור לראות מה עשו ומה לא? דברים כאלו יש לסגור מראש ולקבל הצעת מחיר כתובה. לא עשית זאת? אין לך על מה להתלונן על זה שהמוסך הלך לבצע טיפול לפי מפרט.

וכל שאר העבודות וחלקים, צריכים לברר את זה לפני הטיפול או לפחות, אם פישלת ולא בדקת ושסכמת מראש מה יעשו, בזמן התשלום. גם את זה לא עשית כי התביישת או התייבשת, אז המוסך פתאום יוצא רמאי?

פעם הבאה תעשה טיפול אצל השכן בחצר ואל תתלונן שאתה בא למוסך מורשה יבואן, מוכן לשלם יותר כי זה מוסך מורשה, מקבל טיפול לפי המפרט, מתעצל לברר מה צריך ומה לא לפני הטיפול, משלם בשקט, פונה אלינו לפורום לברר אם יצא יקר או לא , מבין שיצא יקר ויכולת למצוא מוסך שיעשה עבודה זאת יותר בזול (אבל את זה כבר ידעת) ובמקום ללמוד לקח על פזיזותך אתה רץ ומאשים מוסך ברמאות.. אתה רוצה שאני אמשיך?

פורסם
אתה שם לב למה שאתה כותב?

התחלת בטיפול של 50 דקות ופתאום זמן הטיפול התקצר לחצי שעה.

הרכב טופל כל חייו במוסך אחר, אז איך בדיוק המוסך הנוכחי אמור לראות מה עשו ומה לא? דברים כאלו יש לסגור מראש ולקבל הצעת מחיר כתובה. לא עשית זאת? אין לך על מה להתלונן על זה שהמוסך הלך לבצע טיפול לפי מפרט.

וכל שאר העבודות וחלקים, צריכים לברר את זה לפני הטיפול או לפחות, אם פישלת ולא בדקת ושסכמת מראש מה יעשו, בזמן התשלום. גם את זה לא עשית כי התביישת או התייבשת, אז המוסך פתאום יוצא רמאי?

פעם הבאה תעשה טיפול אצל השכן בחצר ואל תתלונן שאתה בא למוסך מורשה יבואן, מוכן לשלם יותר כי זה מוסך מורשה, מקבל טיפול לפי המפרט, מתעצל לברר מה צריך ומה לא לפני הטיפול, משלם בשקט, פונה אלינו לפורום לברר אם יצא יקר או לא , מבין שיצא יקר ויכולת למצוא מוסך שיעשה עבודה זאת יותר בזול (אבל את זה כבר ידעת) ובמקום ללמוד לקח על פזיזותך אתה רץ ומאשים מוסך ברמאות.. אתה רוצה שאני אמשיך?

לקוביק 9 לא יודע איך הוא בדק את הנוזל של הגיר. אבל הוא תמיד בדק נוזל של בלמים ואמר שהוא בסדר. והוא אמר שגנבו אותי שמן גיר רק מוסיפים לא שמים חדש וגם לא היה צריך בכלל. מסנן דלק לא היה צריך.

לדניאל, הרכב טופל כל 10 שנותיו במוסך דב ומוסך דור ששניהם מורשים של סוזוקי. כשהגעתי למוסך באזור היה להם את ההיסטוריה במחשב הם ראו שהטיפול האחרון שהוא עשה הוא טיפול 75 אלף שהיה יחסית קטן וקבעו שצריך טיפול גדול. שהגעתי שאלתי אם שעה 13 וחצי בצהריים זה מאוחר מידי אז אני אלך אמרו לי לא תשאר.

אמרתי בדיוק מה אני רוצה: אמרתי שאני רוצה פילטר שמן ואויר, שאני רוצה פלאגים של בוש, שיבדקו לחץ אויר ברדיאטור ואת המצב של הרצועת טיימינג. והם הוציאו לי איזו הצעה של איזה 1700 שקל שכללה גם תוסף שמן, דלק ושמן גיר. ואמרתי להם אני לא קובע כלום ככה תעלו את הרכב למעלה ורק מה שצריך צריך. בסוף לא עשו לי פילטר אויר והורידו את התוספים והגיעו ל1300 שקל. ואמרנו שנסגור על המחיר בסוף - וטענו ש300 שקל בדיקה של טייימינג ורדיאטור זה על חשבונם רק שעליתי למעלה ששמעתי שהם מתלחשים ביניהם קלטתי שהם לא בדקו את הטיימינג בכלל כי זה לא אפשרי. הביאו לי את האוטו רק שהמוסך נסגר שכבר לא היתה לי עוד סבלנות לשבת שם ולא ראיתי שכתוב 2.5 שעות עבודה והציעו לי טיימינג ב1500 שקל שיעשו לי את הטיימינג כולל המשאבה והפקק של הרדיאטור כאילו עושים לי הנחה. אם הייתי קורא שכתוב שם 2.5 שעות עבודה בחיים לא הייתי משלם. אני כתבתי לך 50 דק כי לא רציתי לצאת פראייר, הוא טיפל ברכב שלי 35-45 דק גג יודע מה אפילו נעגל לשעה שלמה. למה לחייב שעה וחצי חינם?

אני יכול להתקשר לחברת אשראי ולומר שגבו ממני סתם כסף על שעות עבודה שלא היו ולבטל. אני אדבר איתם מחר ומקווה שהם יתקנו את זה. מה זה בכלל השטות הזו של טיפול גדול, קטן, בינוני?? מה בגלל שאמרתי שאני רוצה טיפול גדול אז לחייב במלא כסף? חוץ מזה למה הם לא הסתכלו בהיסטוריה ובדקו שעשו כבר מסנן דלק? אם אני אסתכל אחורה אני גם אגלה שעשו שמן גיר כבר, אני מקווה שיש להם שירות לקוחות הוגן שיוכל לפצות אותי במחיר של הטיימינג.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

אין לך שום קייס

מוסך מורשה עובד על פי הוראות יצרן והמחירים הם קבועים.

להשקיע בבלנו סכום כזה,באמת זה מיותר

אבל אין לך להלין אלא רק על עצמך

ואם היית הולך לאיזה מוסך חפריסט שהיה גורם לך נזק יותר מתועלת

ואחר כך מתנער ואומר הרכב היה ככה (כן תתפלא מה הולך אצל חלק מהמוסכים "הזולים" לכאורה)

אז היית מרגיש יותר טוב ?

קיבלת רכב שעשו בו טיפול מצוין !

כמו כן "הילוך שישי" זה מוסך שמכבד את עצמו,שיהיה אחראי על כל מה שעשה לרכבך

זה גם שווה כסף...ולא מעט

אז תהנה מהרכב,סע בכייף

ולהבא תחפש מוסך טוב ומוכר,שהוא לא מורשה של היצרן

בהצלחה

פורסם

תראה, הדבר היחידי שאבא שלך יכל לבדוק בנוזל בלמים זה את גובה המפלס.

מעבר לזה הוא לא יכול לבדוק כלום!(בלי לזלזל באבא שלך ובידע שלו).

קובי

פורסם

שמן מנוע סופר מקס 07 - 178 שח

מסנן שמן - 32 שי

שייבה לפקק אגן שמן - 5.20 שח

מצתים - NGK BKR6E11 - 25 כמות 4

מסנן דלן בלנו הזרקה - 56 שח

שמן גיר - 234 שח

סה"כ 1326 שקל!!..

מצטער שאני כזה ישיר אבל...עבדו עליך בעיניים !

סופר מקס זה שמן שעולה להם גרושים- 10 20 ש"ח והשמן מאוד לא איכותי אני קניתי ליקוי מולי ב 90 שקל !

מסנן שמן 25 שקל, מסנן דלק (הזרקה ) 23 ש"ח, פלאגים דנסו 9 ש"ח ליחידה , יוצא פחות מ 40 להכל, פילטר אוויר שמחיר לא זכור לי אבל הוא גם גרושים,ומשלוח חינם עד הבית, יצא לי סה"כ יצא לי בערך 180 ש"ח, הטיפול עשיתי בעצמי.

השמו גיר לא ידוע לי כמה עולה

Suzuki Jimny

פורסם
אלמד אותך דבר או שניים .

כשאתה בא למוסך אל תגיד להם טיפול גדול , טיפול קטן וכדומה .

תבוא ותגיד : תחליפו לי שמן מנוע + פילטר שמן ופילטר אוויר לדוגמא .

ואז לא יבצעו או יחליפו דברים אחרים .

על הדברים שאתה מבקש לבצע תבקש הצעת מחיר ורצוי בכתב .

אם הם לא מעוניינים , אמור להם יפה שלום ותלך למוסך אחר .

אין לך מושג כמה מוסכים משוועים לעבודה בימים אלו .

זה בדיוק מה שקורה ,הלקוח מתחיל עם הקלישאות ,טיפול קטן ,טיפול גדול , אז מתחילה החגיגה ,כפי שציינת צריך לבוא ולומר דוגרי והחלטי ,אני רוצה ככה וככה ,אחרת יוצא כמו במערכון הגשש ,מה שבע ? מה כמה ? אין לזה סוף .

חוץ מזה רצוי להבין ,הוצאות הסדר הנקיון הכנסת האורחים פינות הקפה והליפטים ההדרוליים דקי הבוכנה עולים ממון רב , מישהו צריך לשלם ,לא חסר לקוחות שמוכנים ,במקרה הזה אתה היית בתור .

נכון ,יש מוסכים פרטיים עם בעלי מקצוע מעולים ומחירים סבירים ,במקרה הזה שילמת המון ,ממש המון ,יאללה תעביר אותה .

פורסם

אני איתך ,מסכים לחלוטין .

מאידך גם המוסך הפסיד לקוח ,לא כל שכן קיבל כאן פרסומת לא טובה ,כמי שעסק בתחום הפרסום יש לזה השלכות ,גם אם הן סמויות .

פורסם
אין לך שום קייס

מוסך מורשה עובד על פי הוראות יצרן והמחירים הם קבועים.

להשקיע בבלנו סכום כזה,באמת זה מיותר

אבל אין לך להלין אלא רק על עצמך

ואם היית הולך לאיזה מוסך חפריסט שהיה גורם לך נזק יותר מתועלת

ואחר כך מתנער ואומר הרכב היה ככה (כן תתפלא מה הולך אצל חלק מהמוסכים "הזולים" לכאורה)

אז היית מרגיש יותר טוב ?

קיבלת רכב שעשו בו טיפול מצוין !

כמו כן "הילוך שישי" זה מוסך שמכבד את עצמו,שיהיה אחראי על כל מה שעשה לרכבך

זה גם שווה כסף...ולא מעט

אז תהנה מהרכב,סע בכייף

ולהבא תחפש מוסך טוב ומוכר,שהוא לא מורשה של היצרן

בהצלחה

אבל אתה לא מבין כאילו זרקתי 1300 שקל לפח!! מסנן דלק לא היה צריך אם היו מסתכלים אחורה במחשב, אותו דבר לגבי שמן גיר מי ביקש מהם בכלל? את הדברים הבאמת חשובים שאני זקוק להם כדי ליישר קו לא החליפו. מסנן אויר שקובע צריכת דלק, והמצב של הרצועת טיימינג והמשאבה! גם אם קיבלו אותי ב13:30 -14 שידעו שאין זמן למה לשקר לי ולומר שיסתכלו על המצב של הרצועה בחינם, כאשר הפתיחה שווה 300 שקל ללא חיוב? הרי אם לא הייתי עולה ומגלה היו יכולים לשחרר אותי אם רצועה יבשה ולתת לי להרוס את הראש מנוע.

איזה אחריות אני כבר צריך על מסננים ושמן גיר ושמן מנוע מה צריך אחריות בזה? את החלקים הקטנים שבאמת בגלל רציתי לבוא למורשה שהוכלים לפי הספר הם לא שמו. נגיד כל הדברים הקטנים האלה שראיתי ששמו בטיפולים במורשה בסוזוקי דב ודור: שיבה לפקק קטר, צינור בוסטר, אטם מכסה שסתומים, גומיה לבית מפלג, בנד נירוסטה, גומיה לבית מפלג, רצועת מנוע. כאילו עשו טיפול שגרתי שיכלתי לעשות בכל מוסך. ואין לי מושג מה המצב של הטיימינג אצלי. רק לצורך השוואה שעשו לרכב טיימינג ב2001 בקבלות כולל טיפול ענק של כל המסננים + טיימינג יצא 2100 שקל. כלומר שפה אם אני ארצה מהם טיימינג זה יצא 1570 + 1330 - כלומר ייצא 2900 שקל! 800 שקל יותר ממוסך מורשה של אותה הרשת. וזה מה שאני טוען בעצם שלקחו לי 800 שקל על 2 שעות עבודה שלא היו ולא נבראו.

שמע למדתי תלקח בצורה הקשה, יותר בחיים אני לא הולך למוסך בצהריים ולא למוסך של אדם שאני לא מכיר אישית. אבל אני לא אוותר להם על זה בשום אופן, שיתנו לי את הבדיקת טיימינג על חשבונם כמו שנאמר לי.

פורסם
מצטער שאני כזה ישיר אבל...עבדו עליך בעיניים !

סופר מקס זה שמן שעולה להם גרושים- 10 20 ש"ח והשמן מאוד לא איכותי אני קניתי ליקוי מולי ב 90 שקל !

מסנן שמן 25 שקל, מסנן דלק (הזרקה ) 23 ש"ח, פלאגים דנסו 9 ש"ח ליחידה , יוצא פחות מ 40 להכל, פילטר אוויר שמחיר לא זכור לי אבל הוא גם גרושים,ומשלוח חינם עד הבית, יצא לי סה"כ יצא לי בערך 180 ש"ח, הטיפול עשיתי בעצמי.

השמו גיר לא ידוע לי כמה עולה

קיבינימט אין לך מושג כמה אני עצבני עכשיו, רציתי ללכת למוסך מורשה לעושת טיפול ענק אחרון כדי שהרכב יחזיק לעוד 5 שנים עד שאני אחליף, סהכ רכב שנת 2000. בסוף לא עשו לי טיימינג לא הציצו על המצב של הרצועה, דחפו לי מסנן דלק סתם, שמן גיר סתם. ועוד גם השמן סתם זבל?? תכלס שהוא שם לי שמן ראיתי קופסא שכתוב עליה "דלק" לך תדע מה שמו לי שם. אני אבקש מהם בתור פיצוי שיתנו לי מסנן אויר על חשבונם, ושיעשו לי את הרצועת טיימינג ב900 שקל במקום 1500 על חשבון ה2 שעות שלא היו. ושירוקנו את השמן המעפן הזה וישימו הכי איכותי שיש. וגם מעצבן שרציתי פלאגים של בוש בכלל. אם הם לא נותנים אני הולך מגיש תביעה בבית דין לתביעות קטנות כמה שיותר מהר, ועוד ייבשו לי תרכב למעלה שעה במחלקה סתם במקום לשחרר אותי. :evil:

• תוכן חדש...