Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכון שזה מרגיז ושאתה מרגיש שנדפקת. עכשיו זה מאחוריך.

לא מציע לך לגשת לבית משפט, משום שאין לך שום קייס.

כן מציע לך לגשת ולשוחח עם המנהל במוסך, ולראות איך יוכל להסגר הנושא, גם לשביעות רצונך (ולו החלקית).

על שני דברים בחיים לא מהמרים,על רגליים של סוס ועל ראש של שופט.

יש את המושג 'לחתוך הפסדים' קבל את העצה שקיבלת כאן,לדעתי היא הכי טובה למצב שאתה נמצא,חתוך את ההפסד כאן ואל תתיש ותגרור את עצמך לבית משפט.

מרגיז,נדפקת? כולם לדעתי חושבים כמוך שאין הצדקה למחיר ששילמת.

שיעור לחיים עולה וזה המחיר ששילמת,במקרה שלך יש מצב שתקבל משהו לאחר השיחה עם מנהל המוסך ותצמצם את הנזק שהוא לא כל כך גדול.

צרת רבים חצי נחמה? אולי,כולם יכולים לספר לך לפחות פעם שהם נפלו בעיסקה כלשהי,אני יכול לספר לך שהייתי נאמן למוסך מרכזי/מורשה כלשהוא ולקח לי הרבה יותר זמן ממך לגלות שאני משלם יותר על הפרקט בחדר המתנה,על הקפה והרוגלך של הפקידות ועל מדי העבודה של המכונאים מאשר על הטיפול עצמו,חיפשתי לי מוסך פרטי אמין וטוב,אחד שבא לי טוב בעין ובארנק והתחלתי לטפל אצלו (יש לי מכוניות ישנות 2000 ו 2004).

שיהיה...

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
על שני דברים בחיים לא מהמרים,על רגליים של סוס ועל ראש של שופט.

יש את המושג 'לחתוך הפסדים' קבל את העצה שקיבלת כאן,לדעתי היא הכי טובה למצב שאתה נמצא,חתוך את ההפסד כאן ואל תתיש ותגרור את עצמך לבית משפט.

מרגיז,נדפקת? כולם לדעתי חושבים כמוך שאין הצדקה למחיר ששילמת.

שיעור לחיים עולה וזה המחיר ששילמת,במקרה שלך יש מצב שתקבל משהו לאחר השיחה עם מנהל המוסך ותצמצם את הנזק שהוא לא כל כך גדול.

צרת רבים חצי נחמה? אולי,כולם יכולים לספר לך לפחות פעם שהם נפלו בעיסקה כלשהי,אני יכול לספר לך שהייתי נאמן למוסך מרכזי/מורשה כלשהוא ולקח לי הרבה יותר זמן ממך לגלות שאני משלם יותר על הפרקט בחדר המתנה,על הקפה והרוגלך של הפקידות ועל מדי העבודה של המכונאים מאשר על הטיפול עצמו,חיפשתי לי מוסך פרטי אמין וטוב,אחד שבא לי טוב בעין ובארנק והתחלתי לטפל אצלו (יש לי מכוניות ישנות 2000 ו 2004).

אני לא רוצה להפריע פה בפורום עם השרשור. אבל אני חושב שבמוסך הולכים לומר לי אז מה אם טיפלו ברכב שלך 20 דק, סוזוקי קבעה 2.5 שעות עבודה על "טיפול גדול" האם זה נכון יש הוכחה לזה מה מוגדר בתור טיפול גדול?? האם זה סתם משהו שהם אומרים כדי לגזור קופון?? יש איזשהי דרך לקבל מהם החזר כספי או רק דרך בית משפט? דבר שני למה חברת האשראי מסרבת לבטל את העסקה הרי זה הכסף שלי אם עשיתי טעות ואם אני לא רוצה לשלם שיתבעו אותי מה הבעיה?? אולי אפשר להעביר לייעוץ משפטי? תודה וסליחה על ההפרעה.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

אז ירדנו בזמן הטיפול ל 20 דקות?

לפחות תהיה עיקבי, אחרת בטוח אתה מפסיד בבית משפט ולא משנה כמה חזק אתה חושב הקייס שלך.

פורסם

שלום לכל החברים, יש צורך להקפיץ את השרשור כדי לספר איך העניין הסתיים וכדי להיות הוגן:

התלוננתי בפני הילוך שישי סוזוקי אזור; מהרגע שהתלוננתי קיבלתי מענה ושירות נהדר, כל המערכת שלהם עובדת בצורה נפלאה החל מאבי סגן מנהל השירות ועד איציק שוורץ מנהל המוסך ועד הפקידה בכניסה והשומר בדלת שמכוון את הרכבים!!!

קיבלתי מהם באמת שירות נפלא והם דאגו שאני אצא מרוצה כמו שהם הבטיחו.

אמרו לי בטלפון שאני אצא מרוצה ולבוא לפגישה איתם - בפגישה מנהל המוסך עבר איתי על כל הטענות שלי הסביר לי מה ההוראות של היצרן לגבי כל דבר, מה האיכות של השמן שהם שמים וכל טענה שהיתה לי נענתה באדיבות.

בשביל לבוא לקראתי ולגלות רצון טוב מנהל המוסך החליט להחליף לי רצועת טיימינג כולל מותחנים +מחזירי שמן + המשאבת מים על חשבון המוסך בחינם, ואני שילמתי רק על החלקים בלי העבודה עצמה.

ואפילו נהג שלהם החזיר לי את הרכב עד מקום עבודתי.

ככה שאני ממש חייב לומר שיצאתי מופתע ולומר שהילוך שישי אזור זה מוסך הגון עם שירות לקוחות נהדר !!

ככה שאני ממש שמח שהלכתי למוסך מורשה ולא לאיזה מוסך מדרכה, יש עם מי לדבר ודואגים שתהיה מרוצה, גם אם היתה אי הבנה ביני ובין מה שקרה בטיפול הראשון פשוט דאגו שאני אצא מרוצה ולא משנה מה, שירות כזה באמת נדיר לקבל והופתעתי !!

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

• תוכן חדש...