Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני איתך ,מסכים לחלוטין .

מאידך גם המוסך הפסיד לקוח ,לא כל שכן קיבל כאן פרסומת לא טובה ,כמי שעסק בתחום הפרסום יש לזה השלכות ,גם אם הן סמויות .

דווקא המורשים אלה המוסכים היחידים שלעולם לא יחסרו להם לקוחות והם אפילו מהעומס היו מפנים עוד כמה. רוב המכוניות היום על הכביש הם חדשות בעלי שנתונים מאוד גבוהים ואותם אנשים לא משנה מה, ייגשו למורשה כי זה האישו שלהם ולא משנה כמה כסף הם ייצטרכו לשלם במיוחד שיש היום על הכביש הרבה רכבים שעדיין האחריות יצרן תקפה לגביהם.

:)
  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבל אתה לא מבין כאילו זרקתי 1300 שקל לפח!! מסנן דלק לא היה צריך אם היו מסתכלים אחורה במחשב, אותו דבר לגבי שמן גיר מי ביקש מהם בכלל? את הדברים הבאמת חשובים שאני זקוק להם כדי ליישר קו לא החליפו. מסנן אויר שקובע צריכת דלק, והמצב של הרצועת טיימינג והמשאבה! גם אם קיבלו אותי ב13:30 -14 שידעו שאין זמן למה לשקר לי ולומר שיסתכלו על המצב של הרצועה בחינם, כאשר הפתיחה שווה 300 שקל ללא חיוב? הרי אם לא הייתי עולה ומגלה היו יכולים לשחרר אותי אם רצועה יבשה ולתת לי להרוס את הראש מנוע.

איזה אחריות אני כבר צריך על מסננים ושמן גיר ושמן מנוע מה צריך אחריות בזה? את החלקים הקטנים שבאמת בגלל רציתי לבוא למורשה שהוכלים לפי הספר הם לא שמו. נגיד כל הדברים הקטנים האלה שראיתי ששמו בטיפולים במורשה בסוזוקי דב ודור: שיבה לפקק קטר, צינור בוסטר, אטם מכסה שסתומים, גומיה לבית מפלג, בנד נירוסטה, גומיה לבית מפלג, רצועת מנוע. כאילו עשו טיפול שגרתי שיכלתי לעשות בכל מוסך. ואין לי מושג מה המצב של הטיימינג אצלי. רק לצורך השוואה שעשו לרכב טיימינג ב2001 בקבלות כולל טיפול ענק של כל המסננים + טיימינג יצא 2100 שקל. כלומר שפה אם אני ארצה מהם טיימינג זה יצא 1570 + 1330 - כלומר ייצא 2900 שקל! 800 שקל יותר ממוסך מורשה של אותה הרשת. וזה מה שאני טוען בעצם שלקחו לי 800 שקל על 2 שעות עבודה שלא היו ולא נבראו.

שמע למדתי תלקח בצורה הקשה, יותר בחיים אני לא הולך למוסך בצהריים ולא למוסך של אדם שאני לא מכיר אישית. אבל אני לא אוותר להם על זה בשום אופן, שיתנו לי את הבדיקת טיימינג על חשבונם כמו שנאמר לי.

לא זרקת לפח , זה עבר למשפחה אחרת ,לשימוש אחר של משפחות נוספות .

פורסם
לא זרקת לפח , זה עבר למשפחה אחרת ,לשימוש אחר של משפחות נוספות .

בשבילי משפחות אחרות זה לפח בייחוד שלא מיותר למשפחה שלי 1000 שקל!

עוד אתה קולט שמחר קבעתי איתם שיבוא נהג שלהם שיקח תרכב שלי לעשות טיימינג ב1500??

אני חושב שחלק מהעניין במוסכים האלו זו התשה - עד שאתה עומד בתור עד שמתחילים לטפל ברכב שלך עד שמשחררים לך אותו אחרי ההמתנה כבר אתה ככ מותש שאתה לא שם לב.

מה הדרך פעולה הכי מומלצת כרגע?? לשלוח להם פקס מסודר על העניין? להתקשר למנהל עבודה? לפנות לסוזוקי?

עוד הם כביכול מחר צריכים לשלוח נהג שלהם שיקח את האוטו שלי לטיימינג.

מצידי אפילו בית משפט לתביעות קטנות השופט תמיד יכול לשמוע את הגרסה שלי ולתמוך בה תמיד יש סיכוי.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

מה שבטוח נכון לעכשיו זה לא לשלוח לבד את הרכב עם נהג שלהם ולחכות לניסים אלא פשוט לנסוע לשם בעצמך, להיכנס למנהל ולשבת לדון איתו שמולך יש את כל הקבלות של היום ולראות איך אתם מוצאים את דרך הישר והפשרה לגבי טיימינג. מה שחשוב זה לא לנהל וויכוח קולני אלא משא ומתן לגיטימי לחלוטין ברוח שתישמע טובה ובכך תעביר את המסר הברור שלך למנהל המוסך ואני מאמין ומקווה שה "שוחט בע"מ" יבוא לקראתך.

:)
פורסם

תשמע אם אתה מדבר על ללכת לאחד שמתקן בבית

פה נגמרו ההתכתבויות בננו. פשוט הרגזת אותי מאוד והלוואי ויתפסו ויקנסו ואפילו יכניסו אותם לכלא את כל האנשים שמעיזים לתקן בבית.

בנאדם תתעורר הלוו זה רכב לא טלוויזיה במהירות של 80 קמ"ש אתה יכול לחסל משפחה שלמה.

נ.ב

כמו שאמר זה שמעליי להבא תברר מחירים לפני

גבר אני כל כך מרוצה שקיבלת שיעור לחיים(אומנם זה עלה 1326 שח) להבא שתקנס למוסך ויעשו לך טיפול ב 700 אתה תחייך ותגיד תודה יפה והכי חשוב תעריך

פורסם

טוב שלחתי פקס אליהם ופירטתי את כל הטענות וכדומה. התקשר אליי הסגן של המנהל שירות פעמיים ואמר לי שזה לא לטלפון ואין מצב שאני לא אצא מרוצה ושאני אבוא לדבר איתם אישית ולא דרך הטלפון מתי שאני רוצה. שאני יכול יום שישי על הבוקר לבוא ושהם יפרטו לי בדיוק מה זה שעת עבודה של יצרן ובלה בלה בלה..ושאין מצב שאני לא אצא מרוצה.

מה אתם אומרים יבואו לקראתי במשהו או סתם ינסו להסביר שהמחיר מוצדק ובלה בלה ואולי יורידו 100 שקל לפה ולשם מהטיימינג?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

תגיד תודה רבה שלא לקחו יותר

אני על הצעת מחיר של 4500 ש"ח במורשה לפני מע"מ שילמתי בסוף 800 ש"ח במזומן אצל מוסך לא מורשה ועשו עבודה טובה

מאוד.

תמיד תקח כמה הצעות מחיר ממורשה ועוד 2 מוסכי חאפש לפחות.

פורסם
רק לצורך השוואה שעשו לרכב טיימינג ב2001 בקבלות כולל טיפול ענק של כל המסננים + טיימינג יצא 2100 שקל. כלומר שפה אם אני ארצה מהם טיימינג זה יצא 1570 + 1330 - כלומר ייצא 2900 שקל! 800 שקל יותר ממוסך מורשה של אותה הרשת. וזה מה שאני טוען בעצם שלקחו לי 800 שקל על 2 שעות עבודה שלא היו ולא נבראו.

שמע למדתי תלקח בצורה הקשה, יותר בחיים אני לא הולך למוסך בצהריים ולא למוסך של אדם שאני לא מכיר אישית. אבל אני לא אוותר להם על זה בשום אופן, שיתנו לי את הבדיקת טיימינג על חשבונם כמו שנאמר לי.

אז אני מציע לך לחזור בזמן לשנת 2001 ולעשות את אותו הטיפול בדיוק, לדעתי תצא ברווח..

ועכשיו ברצינות, תצמיד את המחיר הזה למדד למשך 10 שנים ותראה שהמחיר היום צריך להיות הרבה יותר גבוה.

אם אתה רוצה להיות קצת יותר רציני (במקום לקשקש בפורום) תרים טלפון למוסך שציינת ותבקש מהם הצעת מחיר לאותו הטיפול שאתה ביצעת עכשיו ברכב וגם לטיפול העתידי של החלפת טיימינג, כך תדע אם הם זולים יותר מהמוסך שלך.

בקשר לבית משפט, רד מהעץ הזה, אין לכך שום הצדקה ואתה יכול לצאת עם הוצאות נוספות וביזבוז זמן.

לגבי ביטול של התשלום, אתה מוזמן לנסות, סביר להניח שחברת האשרי לא תאשר ביטול וגם אם בדרך פלא תצליח לאשר את הביטול צפה לתביעה מצד המוסך (שאגב במקרה זה תהיה מוצדקת לחלוטין).

לגבי החלפת השמ גירן, אני לא יודע מה עשו לך בדיוק ומה צריך לעשות בסוזוקי אבל בטויוטה החלפת שמן גיר מצריכה פתיחת אגן שמן והחלפת פילטר (שלא זול בכלל) וכל העבוד + השמן והחלקים צריך לעלות באזור ה-500 ש"ח. תבדוק מה עשו אצלך.

פורסם
אז אני מציע לך לחזור בזמן לשנת 2001 ולעשות את אותו הטיפול בדיוק, לדעתי תצא ברווח..

ועכשיו ברצינות, תצמיד את המחיר הזה למדד למשך 10 שנים ותראה שהמחיר היום צריך להיות הרבה יותר גבוה.

אם אתה רוצה להיות קצת יותר רציני (במקום לקשקש בפורום) תרים טלפון למוסך שציינת ותבקש מהם הצעת מחיר לאותו הטיפול שאתה ביצעת עכשיו ברכב וגם לטיפול העתידי של החלפת טיימינג, כך תדע אם הם זולים יותר מהמוסך שלך.

בקשר לבית משפט, רד מהעץ הזה, אין לכך שום הצדקה ואתה יכול לצאת עם הוצאות נוספות וביזבוז זמן.

לגבי ביטול של התשלום, אתה מוזמן לנסות, סביר להניח שחברת האשרי לא תאשר ביטול וגם אם בדרך פלא תצליח לאשר את הביטול צפה לתביעה מצד המוסך (שאגב במקרה זה תהיה מוצדקת לחלוטין).

לגבי החלפת השמ גירן, אני לא יודע מה עשו לך בדיוק ומה צריך לעשות בסוזוקי אבל בטויוטה החלפת שמן גיר מצריכה פתיחת אגן שמן והחלפת פילטר (שלא זול בכלל) וכל העבוד + השמן והחלקים צריך לעלות באזור ה-500 ש"ח. תבדוק מה עשו אצלך.

לא בשנת 2001 בשנת 2006........אני ראיתי מה שהמוסכניק עשה כל הזמן..יש מצב שהוא לא עשה שמן גיר בכלל וסתם הם רשמו את זה בקבלה. אין לי בעיה שיתבעו אותי המוסך אני אתן את הגרסה שלי מול השופט של הבית משפט לתביעות קטנות והם יאמינו לי. על איזה החלפת פילטר אתה מתכוון? פילטר שמן?

פורסם

למה כשהגישו לך את החשבון לא אמרת כלום ושילמת?

כמו כן, אם אתה באמת רוצה לעשות משהו גש למוסך ותדבר עם האחראי ותיראה אם אתם מגיעים לעמק השווה לפני שאתה רץ בהודעות שאתה מגיש תביעה.

קובי

פורסם
למה כשהגישו לך את החשבון לא אמרת כלום ושילמת?

כמו כן, אם אתה באמת רוצה לעשות משהו גש למוסך ותדבר עם האחראי ותיראה אם אתם מגיעים לעמק השווה לפני שאתה רץ בהודעות שאתה מגיש תביעה.

שהם הגישו את החשבון לא שמתי זה היה ב16 שהמוסך כבר נסגר שכבר שעה חיכיתי ללכת משם. לא תובע כלום אני אלך לדבר איתם הם יבואו לקראתי, אם לא זכותי לבטל את החיוב באשראי אני לא חושש ממשפט כי השופט יבוא לקראתי.

פורסם

נכון שזה מרגיז ושאתה מרגיש שנדפקת. עכשיו זה מאחוריך.

לא מציע לך לגשת לבית משפט, משום שאין לך שום קייס.

כן מציע לך לגשת ולשוחח עם המנהל במוסך, ולראות איך יוכל להסגר הנושא, גם לשביעות רצונך (ולו החלקית).

alfa 156 2.5.

פורסם
שהם הגישו את החשבון לא שמתי זה היה ב16 שהמוסך כבר נסגר שכבר שעה חיכיתי ללכת משם. לא תובע כלום אני אלך לדבר איתם הם יבואו לקראתי, אם לא זכותי לבטל את החיוב באשראי אני לא חושש ממשפט כי השופט יבוא לקראתי.

אתה בטוח בקשר לזה?

אני מציע לך לבדוק לפני שאתה רושם שטויות.

בחיי שכבר נמאסת עם היחס שלך.

עשית שטות מתוך עצלות/חוסר ידע/טיפשות ועכשיו אתה מחפש דרך להחזיר את הזמן אחורה..

סליחה, לא מחפש, דורש!!

פנית לחברי הפורום לקבלת חוו"ד על המחיר, קיבלת הרבה יותר מזה, כולל כמה עצות לחיים, ואתה בשלך.

מירמור וכעס לא יביאו אותך רחוק.

מה גם שכאן זה לא פורום לפריקת לחצים..

יש פורום משפטי, תתייעץ איתם.

בהצלחה

פורסם

spun 24,

אינך יכול לבטל עיסקת אשראי מסוג זה באופן חד-צדדי וללא עילה לביטול.

המוסך הציע לך לבוא ולדון בטענותיך - לך ועשה זאת. נסה לפעול ולהגיב בבגרות ובשיקול דעת.

פורסם
spun 24,

אינך יכול לבטל עיסקת אשראי מסוג זה באופן חד-צדדי וללא עילה לביטול.

המוסך הציע לך לבוא ולדון בטענותיך - לך ועשה זאת. נסה לפעול ולהגיב בבגרות ובשיקול דעת.

חברת האשראי עושה בכסף שלי כשלה ולא מוכנים לבטל רק לערוך תחקיר.

אני עדיין חושב שיש קייס משמעותי לתביעה, למה לחייב בשעות עבודה בפועל שלא היו?? שופט יכול להעניש חברה על דבר כזה כדי לגרום להם שלא יעשו זאת להבא. וכן אני אלך לדבר עם המוסך בצורה יפה אני יעדכן נקווה שאהיה מרוצה והם גם. זה שטעיתי שהלכתי למקום שהוא יותר יקר מאחרים זו טעות שלי, אבל אני מדבר על שעות שלא היו ודברים שלא היה בהם צורך. יש לי פה קייס רציני לא סתם קייס.

• תוכן חדש...