Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש אודי טיטי 1.8T משנת 2000 ולשפר אותה, שלב אחר שלב, משיקולים כספיים.

יש לי את הכסף לקנות את הרכב ואת הכסף לשיפורים ההתחלתיים ואני רוצה לדעת פחות או יותר לאן אני נכנס לפני שאני סוגר את העסקה.

אשמח לקבל ייעוץ לגבי התעדוף הנכון לשיפורים - איפה הכי חשוב להתחיל ומה "חובה" לעשות קודם לפני שמתעסקים ב"מותרות" ודברים שכדאי לעשות אבל לא MUST.

מבחינת מה שאני מחפש ברכב זה: כוח זמין (תאוצה), יכולת תגובה במהירות (לקיחת סיבוב) וכל זה מבלי להתפשר על בטיחות כגון יכולת בלימה או חלוקת משקל נכונה... כמו שציינתי, אני חדש בשיפורים אז תשתדלו לא לרדת עלי יותר מידי

וכן.. כרגע אני נעול על האודי הספציפית הזאת ככה שאל תנסו לשכנע אותי לקנות משהו אחר כי זה לא יעזור :)

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
שלום,

אני מעוניין לרכוש אודי טיטי 1.8T משנת 2000 ולשפר אותה, שלב אחר שלב, משיקולים כספיים.

יש לי את הכסף לקנות את הרכב ואת הכסף לשיפורים ההתחלתיים ואני רוצה לדעת פחות או יותר לאן אני נכנס לפני שאני סוגר את העסקה.

אשמח לקבל ייעוץ לגבי התעדוף הנכון לשיפורים - איפה הכי חשוב להתחיל ומה "חובה" לעשות קודם לפני שמתעסקים ב"מותרות" ודברים שכדאי לעשות אבל לא MUST.

מבחינת מה שאני מחפש ברכב זה: כוח זמין (תאוצה), יכולת תגובה במהירות (לקיחת סיבוב) וכל זה מבלי להתפשר על בטיחות כגון יכולת בלימה או חלוקת משקל נכונה... כמו שציינתי, אני חדש בשיפורים אז תשתדלו לא לרדת עלי יותר מידי

וכן.. כרגע אני נעול על האודי הספציפית הזאת ככה שאל תנסו לשכנע אותי לקנות משהו אחר כי זה לא יעזור :)

בוקר טוב.

לא ציינת באיזו TT אתה מעוניין.

בשנת 2000 קיימות 3 אופציות:

1. הנעה קדמית 5 הילוכים 180 כ,ס

2.הנעה כפולה 180 כ"ס (4X4)

3.הנעה כפולה 225 כ"ס (4X4) גיר 6 הילוכים.

מכיוון שרובן קרועות ומונחות ,הייתי מתחיל ביישור קו ובדיקה יסודית של הרכב ע"י מי שמכיר אותן.

ברגע שתכתוב כאן באיזה דגם בחרת,אכוון אותך היכן להתחיל ומהן נקודות התורפה של הרכב.

דרך אגב: ממישהו שהתנסה בכולן,הייתי בוחר באופציה השלישית.

פורסם

הייתי בשמחה הולך על האופציה השלישית אבל היא בערך 20,000 ש"ח רחוקה מהתקציב שלי ולכן אני נאלץ לבחור באופציה הראשונה ובגלל זה אני גם פונה ישר לאופציה של השיפורים מידיעה מראש שהיא צריכה שיפור... בנוסף חשוב לציין שאני הולך על גיר ידני בלבד

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

עדיף להשקיע את הכסף על רכב שמגיע במקור עם הנעה כפולה ו225 כ"ס מאשר לקחת דגם פשוט יותר ולהביא אותו להספק זהה.

להנעה כפולה אין תחליף.

Got To love It

פורסם

מצטרף בחום להמלצה שמעליי

ה 4X4 אולי לא ספורטיבי כמו הנינג'ות היפניות, אבל בהחלט רכב בטוח יותר, מתנהג צפוי יותר, מעביר את הכח טוב יותר לכביש, והדגם החזק, מצוייד גם בטורבו טוב יותר (K04) אינטרקולרים טובים יותר, יחס דחיסה נמוך יותר, וגיר חזק יותר.

בזמנו עשיתי השוואה שפורסמה כאן (בפורום למעלה בדביק) על רכבי הקונצרן, בדגש על הרכב שהיה לי (לאון-4 די דומה) שווה שתקרא על כל השיפורים

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

כמו שאמרו מעלי ומהכרות טובה עם הרכב הספציפי (גרסאת ה225) שהייתה אצל חבר קרוב, עדיף לך להשקיע מראש את 20,000 השקלים האלו בקניית הגרסה החזקה ביותר. בעתיד כשתרצה לשפר תוכל להגיע לתוצאות טובות יותר בעלות נמוכה יותר בהשוואה לדגמים הזולים יותר.

לטווח הארוך זה ישתלם לך.

דרך אגב זו אחת הוואגיות האהובות עלי ביחד עם הקוראדו .

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

אוקיי, תודה על העצה...

השאלה המתבקשת עכשיו היא האם היא תספק אותי או שאצטרך לשפר גם אותה באיזשהו שלב?

ואם כן, איפה היא הכי צריכה שיפור?

פורסם

איך נוכל לדעת אם היא תספק אותך?

היא לא

או ש כן

ואחרכך לא

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אוקיי, אני אשאל את זה אחרת...

מה הדברים שאתם הייתם משפרים בה? לפי סדר חשיבות

איפה החולשות שלה ואיך מתקנים אותן?

פורסם

עד עכשיו היתאפקתי לא להגיב אבל אני לא יכול יותר :lol:

1. עדיין לא קנית את הרכב וכבר אתה רוצה לשפר?

2. אתה שואל על שיפורים לרכב שעדיין אין לך אבל אפילו לא נהגת עליו?!

3. עדיין לא מצאת כלה לאירוסין, אתה מדבר פה על רכב 90% מהאקזמפלרים שיש בארץ משופרות ברמה כזו או אחרת, מה הטעם בלשאול מה לשפר כשאתה עדיין לא יודע מה משופר\לא משופר ברכב שתקנה???

4. אתה לא יודע כלום על הTT שאתה כל כך רוצה אבל שואל שאלות כמו "האם היא תספק אותי"? WTF???? מה זה בחורה שעושה מסאז' פלוס סוף שמח????

הידעת שבשנת 2000 כל הTT ידניות שאתה רושם משפט כמו " בנוסף חשוב לציין שאני הולך על גיר ידני בלבד"...

אני ממליץ לך לשעות שעורי בית לפני שאתה שואל שאלות שלא ייתנו לך כלום, או לפחות לעשות סיבוב על אחת לפני שאתה רץ לשפר רק כדי להגיד "יש לי רכב משופר\יש לי יותר גדול\אבא בוא תעזור לי יש פה שוטר שרוצה לתת לי הורדה מהכביש".

בהצלחה!

פורסם

כן אני שואל כי כן אני רוצה לדעת לפני שאני קונה מה אני קונה ולאן אני נכנס עם זה... מבחינת הוצאה כספית ומבחינת ההנאה.

ולצערי אין בקניון עזריאלי אודי TT שנת 2000 לבדיקה ובחינה לכל מי שמעוניין להיכנס ולנהוג ולהרגיש לפני שהוא קונה ובגלל זה אני שואל פה אנשים שאולי התנסו בעברם עם הרכב הנ"ל ויכולים לתת עצות.

אם כל-כך כואב לך לתת עזרה אז בשביל מה אתה יושב פה בפורום וטורח בכלל להגיב לאנשים?

עולה לך כסף להגיד מילה פה מילה שם?

אם כן, תגיד לי, אני אשלח לך את הצ'ק...

ואם יש לך בעיה עם איפוק אני מכיר רופא טוב שירשום לך מרשם בלי לשאול שאלות

פורסם

אני אישית מסכים עם הדג.

ועדיין אנסה להיכנס לנעלייך:

אם אתה הולך על הדגם של ה150 כ"ס אז אני הייתי דבר ראשון הולך על צ'יפ ב2K שיוסיף כ40 כ"ס.

בכל מקרה תתחיל ביישור קו מלא לרכב וצמיגים איכותיים.

ואם כבר מדברים אז קודם בוא ננסה לרכוש פיזית את הרכב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני לא מכיר 150 כ"ס - רק 180 ו225.

ועוד פעם אני חוזר ואומר - אני לא מתכוון לרכוש את הרכב ואז להתאכזב, בשביל זה אני בודק לפני

אם הרכב בעייתי מלכתחילה וידרוש שיפורים מפה ועד הודעה חדשה אז לא עשיתי בזה כלום ועדיף לא להכנס למיטה החולה אבל אם יש אנשים שכבר עשו את את זה בעבר והתנסו עם הרכב ושיפרו אותו אשמח לדעת מה הם עשו.

לכל רכב יש תחלואות ומגרעות ובתור קונה אני צריך לדעת מראש כמה רחוק זה לוקח אותי.

אתם מדברים כאילו לקנות את הרכב זה חציית ים סוף - זה כבר יהיה הרכב הרביעי שלי בשנתיים האחרונות ואם תכנסו ליד 2 אתם תראו כרגע לפחות 20-30 רכבים כאלו מוצעים למכירה ככה שאם אין בעיה כספית ואין מחסור ברכבים למכירה הקניה עצמה היא לא המכשול אלא מה קורה ביום שאחרי שמגלים פתאום שההיגוי אנמי, שהיציבות מחורבנת והמנוע חלש.

אם תשאלו אותי בשביל זה הפורום הזה קיים, כדי שאנשים ישתפו אחד את השני בניסיון ובידע כדי לעזור לקבל החלטות מושכלות ולא כדי שאני אלך יקנה את הרכב ומחר תגידו לי כולכם "חרא רכב, למה לא שאלת קודם?" כי זה לא חוכמה גדולה.

כל מה שאני רוצה לדעת זה כמה מעבר להשקעה הראשונית שהיא בערך 80-90K ש"ח אני אצטרך להשקיע כדי לקבל רכב שלא רק נראה טוב, אלא גם מתנהג טוב וכיף לנהוג עליו.

אז עצה טובה אחת כבר קיבלתי וזה ללכת מראש על הקאוטרו... השאלה אם יש עוד דברים שאני צריך לדעת?

פורסם

אם כך, השרשור הזה לא קשור לפורום שיפורים. היית צריך לפתוח שרשור בפורום ייעוץ ברכישה, ולשאול שם את מה שאתה רוצה לדעת על הרכב (האם הגירסה ההתחלתית חזקה מספיק, האם ההיגוי טוב וכו').

fish צודק, קודם שמשפרים רכב - רוכשים אותו, וקודם שרוכשים את רכב - מתייעצים בפורום ייעוץ ברכישה. לשם כך הוא נועד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שיגעתם אותי, במשרד הפנים יש פחות ביורוקרטיה מפה...

בסך הכל רציתי להתייעץ לגבי אוטו שאני מעוניין לקנות ולשפר - מה עשיתם מזה???

תפתח שרשור חדש בפורום ייעוץ רכישה, כמובן שבשלושה עותקים ועדכון רואה חשבון מוסמך מטעמי, אחר-כך תרכוש את הרכב לא לפני שתודיע על כך בכתב 60 יום טרם מועד הרכישה את ועד הכספים והניהול השוטף של הפורום. לאחר מכן באם לא היו תביעות ופניות קודמות בנושא ולאחר מחקר מקיף בכל עמודי הפורום לדורותיו תוכל לפתוח שרשור בפורום שיפורים בנוכחות עורך דין ועד צד ג' שאינו קשור, מעורב או נוגע בדבר. באם פנייתך תענה על כל הסטנדרטים וההתניות תוכל לקבל תשובה מתנשאת לשאלתך לא לפני שיירדו עליך 10 אנשים לפחות על אי ידיעתך את הדבר מלכתחילה.

אני חייב להגיד לכם, מבלי לגרוע או לפגוע בזכויות ובהיעדר כל רצון או כוונה ללשון הרע אני מצדיע לכם על הפורום המוצלח והמורכב שלכם שנותן מענה זריז, ישיר ואדיב לכל פניה ושאלה.

פלא שלא מצליחים להרים ספורט מוטורי בארץ....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...