Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האמר עם שישה גלגלים בארץ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי אומר שזה מכוער, זה יותר מעניין ממכוער.

דווקא הייתי בטוח שדבר כזה היה יכל להכנס יפה תחת קטגוריה של משאית קטנה.

ציפיתי מאדם שמביא דבר כזה לארץ להמשיך עם האי תקינה לבית משפט. אולי הוא היה יוצר תקדים בנושא.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוצא דופן ומעניין חבל שלא נשאר בארץ.

ד"א: מה הקטע של כל החברה בצפון שנוסעים עם לוחיות לבנות/זרות?

Nothing runs like a Deere.

פורסם
18461843.JPG

בטח גם הוחזר לחו"ל. משום מה כל רכב שיכול לינסוע בכל מקום באירופה, ארצות הברית ובכלל בכל העולם לא מקבל תקינה בארץ. עצוב.

זה בגלל שאנחנו יודעים יותר טוב מכולם, אנחנו פשוט לא רוצים לספר להם, שרק לנו יהיה טוב :roll:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
לא הייתי אומר שזה מכוער, זה יותר מעניין ממכוער.

דווקא הייתי בטוח שדבר כזה היה יכל להכנס יפה תחת קטגוריה של משאית קטנה.

ציפיתי מאדם שמביא דבר כזה לארץ להמשיך עם האי תקינה לבית משפט. אולי הוא היה יוצר תקדים בנושא.

אני לא יודע את כל הסיפור אבל אני יודע שהוא קנה אחרי זה H2 רגיל, רק מוגבה.

פורסם
אתה רציני? טוב מאוד שלא אישרו. בחיים שלי לא ראיתי רכבים כל כך לא פרקטים. (במיוחד הלימוזינה)

כן כי לימוזינה נועדה להיות רכב פרקטי.

למה נראה לך שאנשים קונים רכבים כאלה? כי הם פרקטיים?

התשובה היא לא למקרה שחשבת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אתה רציני? טוב מאוד שלא אישרו. בחיים שלי לא ראיתי רכבים כל כך לא פרקטים. (במיוחד הלימוזינה)

משהו אומר לי שצריכת דלק, נוחות חנייה וזריזות בעיר לא היו בדיוק בראש פירמידת הדרישות שכחשבו על לייצר את הרכב הזה.

בלינג, מקום להסיע שלושה מבוגרים מאחורה בנוחות והולי מאדר פאקינג שיט פאקטור, מצד שני, היו איפשהו בראש הרשימה :lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אחח לא ידעתי שקרייזלר יצליחו ככה להמם אותי, זכתה אצלי ללימוזינה היפה ביותר שראיתי עד היום.

אמן תקבל תקינה, אני מאמין בעשור הקרוב אני יתחתן אני יצטרך אותם :lol:

ד"א יש גם האמר 6X6 כאלה בצבא, בהגדרה כמבצעיים, רכב מטורף למי שפעם ראה אחד כזה בפעולה.

סרנים לא מחוברים כל גלגל לא חייב להיות בגובה של השני, כלי מטורף, הדבר הזה אוכל שטח כמו שכלב שותה מים:wink:

פורסם

אם כבר בהאמרים מיוחדים עסקינן - המפלץ הזה נראה לפני כחודשיים באזור המרכז (צילמתי עם הטלפון).

לשם שינוי - לא הוצמד אליו אבטיח לצורך ההשוואה, אלא ב.מ.וו X5 צנוע.

נ.ב.: ההאמר הזה ממש לא אטמוספרי :twisted:

25032011022.jpg

25032011023.jpg

25032011024.jpg

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

במציאות הוא נראה הרבה יותר גדול

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

בארץ כל שינוי מבנה, אפילו שהוא מאושר באירופה הוא לא מאושר בארץ.

משום מה זה מוזר, כי יש בארץ לימוזינות של לינקולן וקאדילק שנוסעות עם לוחית צהובה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...